(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Papp Renáta Dátum: 2013-01-28 14:02:47
Lenne még egy kérdésem a tapasztaltakhoz: ha olyan apartmant választunk, ahol nincs wifi, hol van lehetőségünk internetezni? Van a településen internet kávézó, vagy egy apartman, aminek a wifijét a Grandosok ingyen használhatják? (Korfun voltam még csak Görögországban, szintén a Granddal és ott az idegenvezető apartmanjánál az udvaron lehetett használni az ottani wifit). Augusztus végén/ szeptember elején mennyire melegszenek fel a szobák? Szükség van akkor még a klímára, vagy már elviselhető a levegő és lehet tőle aludni?
Papp Renáta Dátum: 2013-01-28 13:52:25
Kollányi Vivien írta ekkor: 2013-01-26 18:23:09
p.reni86 írtam neked emailt amit kértél smile
Kedves Vivien! Itt is nagyon szépen köszönöm a leveled :)
Jakab Miklós Dátum: 2013-01-28 08:46:18
Szia Krisztina! Mi is idén Zakynthost választottuk és az Ibéria apartmant ! Agios Sostis kb.250-300 méterre van ahol megtalálsz mindent amit keresel! :-) A buszos úttól ne féljetek ki lehet bírni,a buszok kényelmesek a sofőrök készségesek,úgy hogy szerintem nem lesz ott semmi gond! :-) A WC-t nem lehet használni de kb. négy óránként megáll a busz ami szerintem kibírható,kicsit visszafogott étel és ital fogyasztással! Küldök egy linket ahol egy kicsit szét is tudtok nézni! :-) http://www.virtualzakynthos.gr/agios-sostis.html Üdv. Miki :-)
Tóthné Horváth Krisztina Dátum: 2013-01-27 19:38:14
Sziasztok! Júliusban szeretnénk menni Zakynthosra, az Ibéria apartmant néztük ki magunknak. Ami érdekelne, hogy milyen messze található olyan bolt az apartmantól, ahol húsféléket tudunk vásárolni? Vannak-e a közelben éttermek, bárok?A tengerpart milyen messze van a szállástól? Illetve ami még izgalmas számunkra, hogy most először utazunk busszal nyaralni és kicsit aggódunk a hosszú út miatt :-( Szeretném, ha megosztanátok a tapasztalataitokat a buszos utazásról, mire készüljünk valamint mivel gyerkőccel megyünk, így érdekelne, hogy lehet-e használni a WC-t a buszon, ha úgy adódik? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kollányi Vivien Dátum: 2013-01-26 18:23:09
p.reni86 írtam neked emailt amit kértél smile