(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kollányi Vivien Dátum: 2012-09-07 21:08:21
Szia Kormos! Adjál emailcímet és küldök neked sok mindent...remélem segíteni fog... Az enyém: [email protected] Zakynthos jó választás volt!!! Sztem jobban jártok, mint a spanyol úttal de ez az én véleményem...de Vivien az idegen vezető is biztosan segíteni fog a fakultatívokat nem tudom azt ő tudja neked megmondani...
Kormos Dátum: 2012-09-06 21:30:06
Kedves Mindenki! Segítséget szeretnék kérni. Egy spanyolországi kirándulást terveztünk és ma szóltak az irodából, hogy létszám miatt nem tudunk menni. Nagy az elkeseredés . Most választanunk kell mást! Ami nem baj csak már két hónapja terveztünk mindent. Nekem Zakynthosra esett a választásom Kérek mindenkit, hogy adjon nekem infókat! Szeptember 29 én érkeznénk. Milyen lehet az idő, Nyitva lesz-e a csúszdapark, indulnak-e a fakultatív programok, milyenek a bolti árak, hol érdemes vásárolni? Milyenek a strandok? Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Kollányi Vivien Dátum: 2012-09-06 12:35:46
Sziasztok! Üdvözlök minden kedves fórum társat! Mi vasárnap jöttünk meg Zakynthosról az Anna apartmannból. Superul érzetük magunkat, fájt a szívünk nagyon hazajönni, szivesen maradtunk volna még egy kicsit smile Részt vettünk 2 fakultatív programon és béreltünk 1 napra autót is, bejártuk a környező helyiségeket Xigia, Gerakas, Banana beach, Kalamaki, Laganas stb... a víz gyönyörű volt, tekit is láttunk egyszóval jól éreztük magunkat, jól el is fáradtunk a sok menésbe stb...az idegen vezetők aranyosak, segítenek ha kell. Imrének és Andinak köszönök minden értékes információt!! Ha valakinek bármi kérdése lenne, szivesen segítek aki még nem járt itt... " Zárd szívedbe Görög országot és örökké boldog leszel" Vivien smile
Légrádi Éva Dátum: 2012-09-03 16:52:22
Kedves Vivien és Többiek! Mindenkinek NAGYON szépen köszönöm a hasznos információkat. Üdv: Éva smile
Grand Zakynthos Dátum: 2012-09-03 09:17:08
Szőke Imre írta ekkor: 2012-09-02 00:57:34
Kedves Éva! A környékbeli ( kb. 100-150m) szupermarketek alap dolgokat árulnak csak, zsemleféle (leginkább az olasz paninikhez hasonló 0,3 €/db), minimális tejtermékek, zöldségfélék, kevés gyümölcs, hűtött(!!) üdítők, ásványvizek (pl. a 2 l-es coca cola 1,8-2 €), és rengeteg ajándékféle. Komolyabb gasztronómiai élvezetekhez (pl. hús, hal) alapanyagokat az említett Lidl áruházban lehet beszerezni, viszonylag olcsón. Mindenféle kártyát elfogadnak. Kb. 5-6 km a szállástól, Laganasnál a Keri-Zakynthos főúton. Érdemes főzni vagy sütni, a rezsó is megfelel erre, olcsóbban ki lehet hozni kellő ügyességgel. Persze a helyi ételeket is érdemes megkóstoni. Hasmenés? Nem volt szerencsénk hozzá.
Kedves Éva! A faluban több jól felszerelt szupermarket is van, a két legközelebbiben kártyával is lehet fizetni (kb.3-5perc séta). A szupermarketekben a friss húson kívül mindent meg lehet taláni, reggelente friss kenyeret és péksüteményeket is hoznak. A zöldséget és gyümölcsöt csak a nagy meleg miatt tartják a hűtőben, egyébként a tulajok a saját kertjükből szerzik be azok többségét. Vírusos betegünk már hetek óta nem volt. Üdv. Vivien