Üdv Mindenkinek! Vasárnap értünk haza Zakynthosról, remekül éreztük magunkat a fiammal. A hely csodálatos, a part és a víz remek.

Több programon is részt vettünk, a sziget körüli hajózás álomszép volt, A Navagio öböl pedig leírhatatlan mennyire gyönyörű. Szerencsére a nagy kalózhajóval mentünk, aminek külön örültünk. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy leírjam, a nagy hajók is ugyanúgy kikötnek Navagio-nál, ha erre engedélyt kapnak, ami ugye időjárás függő. Nekünk szerencsénk volt és bő fél órát voltunk is a parton.

Szerdán részt vettünk a görög esten, amitől én eléggé tartottam, mert nem vagyok valami bulizós fajta, de ennek ellenére olyan jól éreztem magam, hogy még engem is sikerült a vendéglátóknak táncra perdíteniük. A kaja isteni volt és rengeteg, sokan nem is bírtuk az összeset megenni, pedig öblögettük rendesen a sok finom borral.

A pénteki Kaiki túrára is elmentünk, felejthetetlenek azok az élmények, amiben részünk volt. Többször is kikötött a hajó a sziget közelében a Keri barlangoknál, ahol több mint egy órát volt alkalmunk minden esetben a vízben tölteni. Közben készült a finom ebéd, ami első ránézésre kevésnek tűnt, de mégis elég volt és nem mondhatom, hogy utána éhesen tértünk volna haza. Visszaúton még a teknőst is láthattunk, kb 40percig cirkált körülötte a hajó. A 24-i Agios Dyonisios ünnepről is rengeteg élménnyel tértünk vissza, leírhatatlan az a hangulat, amikor a hajók és a kompok egyszerre tülkölnek a kikötőben a tűzijáték alatt. Megkóstoltunk rengeteg házi készítésű édességet is, mennyei.

Én csak azt tudom mondani, senki ne hagyja ki Zakynthost a programokkal, számunkra felejthetetlen nyaralás volt, egész biztos visszamegyünk még oda.