(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kollányi Vivien Dátum: 2012-09-13 20:49:21
Sziasztok! Szomorúan olvastam Mónika sorait smile mi is voltunk Aug. utolsó hetében Agios Sostisban, nagyon jól érzetük magunkat, mi az Anna apartmanban szálltunk meg, jó volt bár a tulaj Anna nem valami barátságos de ez van, nem vagyunk egyformák bár ők vannak értünk ezt soha nem szabad elfelejteni bármilyen válság és szegénység van Görögországban. Mindíg a vendég az első!!!!!!!!!!!!! Sokat kell tűrni és nyelni az idegenvezetőknek is az tény de hát ezért vannak, ilyen helyre erős karakterek kellenek...annyi minden rosszat írtak már a Georgináról,hogy komolyan ha én lennék az iroda helyében, rendet tennék az tuti vagy nem kötnék velük szerződést az fix!! Milyen megalázó a jó hangulatban érkező, pihenni, nyaralni vágyó utasnak ezt a cirkuszt végig élni, átérezni ez botrány...nem is értem,hogy még hagyják ezt???Gyorsan terjednek a rossz hírek meg főleg, elszoknak majd az emberek innen sztem az senkinek nem lenne jó...én nem szeretnék ítélkezni, mások felett főleg nem de az biztos,hogy az utas az első, minden szempontból!!!-amelyik utas meg kicsit dilis, lehet azt is kezelni....őrizzük meg tehát a lelkünkben Zakynthos szépségeit és próbáljunk a rossz dolgokból jót csinálni, együtt, közösen, nemzettségtől függetlenül és akkor minden sikerülni fog!! smile
Gaál Viktória Dátum: 2012-09-12 05:11:58
Sziasztok, Olvastam itt már hideget, meleget egyaránt, így elérkezettnek láttam az időt, hogy pár gondolatot megosszak veletek. Augusztus 18-26-ig nyaraltunk Zakynthoson.Odautazásunk zökkenőmentesen telt,bár elég hosszú volt, de szerintem aki görög buszos utazásra vállalkozik, az számított rá.A kikötőből a Georgina apartman elé vitt a transzfer busz,ott kellett Vivient megvárni. Mi a Villa Mariaban szálltunk meg(közvetlen a Georgina mellett).Georgina elég határozottan leakart ültetni, hogy a bárban várjunk Vivienre és addig fogyasszunk valamit. Na ez nem volt annyira szimpi:-).Ott már lehetett hallani a hazautazóktól, hogy volt valami balhé a georginaban. Erre nem térnék ki, mert nem ismerem a részleteket. Kb. 30 perc várakozás után megérkezett Vivien és elfoglaltuk a szobánkat,ami egyszerű berendezésű,de tiszta,rendezett volt, a klíma működött.A szerdai takarítással sem voltak gondok. Kipakoltunk, és a fórumon olvasottak alapján bevetettük magunkat az Olé-Olé-ba. Kaptunk ajándék CD-t,amit Georgina férje a megbeszélésen szépen odacsapott az asztalra, "olé-olé?good,very good "dörmögés kíséretében.Na itt döntöttem el, hogy mellőzöm az Adelfia vendégszeretetét.Igazából már nem is érdekelt, hogy mi volt a balhé tárgya az előző csoporttal. ez nem nagyon volt szimpatikus, mint ahogy Georgina rámenős invitálása és magyarázása, hogy miért nem náluk eszünk. Na de ennyit az Olé-Olé vs. Adelfia storyról:-)3 fakultatív programon vettünk részt, ami véleményem szerint megérte az árát. Az egyik a hajótúra volt,szerencsére kitudtunk kötni az öbölnél. Olvastam olyat, hogy a nagy hajó nem tud kikötni, az iroda átvágja az embereket. ez hülyeség,előfordul,hogy a tenger hullámzása miatt nem kap engedélyt, de ezt Vivien a tájékoztatón elmondja (idén talán 2x fordult elő).Az öböl és a tenger fantasztikus:-) A másik fakultatív program a nagy sziget túra, ami szintén jó, főleg Szilvi idegenvezetése mellett.A görög estnél a vacsora annyira nem nyűgözött le, de a csodás környezet gyorsan elfelejtette velem. Olvastam, hogy csak olcsónak tűnik az út, de mindent egybevetve 5 *-os ellátást lehet kapni ezért a pénzért máshol. Kérlek írd meg hol,mert az ár/érték arány szerintem jó. A tengerpartal sem volt gond, Laganasben szerintem koszosabb volt a tenger mint Agios Sostisban, mi szerettük azt a partot. Összességében, ha nagyon akarnék biztos tudnék írni bosszantó apróságokat, de nem fogok. Ezeken túl kell lépni és észrevenni azt a rengeteg szépséget,csodát, amit a sziget rejteget.Egy életre szóló élményt kaptam,és ismét szívembe zártam Görögországot és Zakynthost.:-)
Bernadett Dátum: 2012-09-11 18:33:13
Bernadett írta ekkor: 2012-09-11 16:10:37
Sziasztok! A Clio Apartmanról ha van infótok léci írjátok meg, előrre is köszi mindenkinek!!!
Bocsi rosz helyre írtam smile
Kata Dátum: 2012-09-11 18:25:52
Mrs.Caretta írta ekkor: 2012-09-11 17:30:28
Szia,Móni! Maximálisan egyetértek mindennel,amit itt leírtál,viszont egy dologra megkérlek: ne Görögországot fikázd ezzel,mert maga Görögország és Zakynthos hihetetlenül szép és csodálatos, mint gondolom az Olé oLé-ban és bárhol a szigeten is tapasztaltátok,hogy azért van görög vendégszeretet. Ez csak a szerencsétlen helyzetnek köszönhető,hogy egy ilyen helyre kerültetek. De szerintem Görögországot és a szigetet mindenki a szívébe zárja,aki ott nyaral.
Így van! Mi 2 éve az Ibériában szálltunk meg. Az teljesen tiszta volt, a takarítás is problémamentes volt. Igaz, ott nincs medence, de kit érdekel, ha ott a tenger. Szóval tényleg ne Görögországot, hanem a "rossz" szállásválasztást lehet kritizálni.
Mrs.Caretta Dátum: 2012-09-11 17:30:28
Volgyesi Monika írta ekkor: 2012-09-11 17:01:36
Sziasztok. Mi aug.10-tol voltunk Zakhyntoson ( 2 het ), a Giorgina apartmanban....sajnos. Nagyvaradiak vagyunk, es egy 30- szemelyes csoportal mentunk ( baratok). Mindenki azt mondja Gorogorszagba visszavagyik, en tuti tobbet nem megyek. A nyaralasunkat teljesen tonkretette az apartmanhaz tulajdonosanak viselkedese, es, meg kell hagyni Vivien viselkedese sem volt az amit egy utazasi iroda kepviseletetol elvartam volna. mondjuk pl. kedvesseg. na de ez meg semmi. A szobank annyira koszos volt, hogy durohamot kaptunk mar megerkezesunkkor. Utolag lattuk , hogy a szakacs, es a medencepucolo fiu, es a " takaritono" mind 1 es ugyanaz a copfos szoke szakadt polos es izzadt fiu aki a lepcson pucolja a krumplit. Barataink meg rosszabbul jartak, ok egy foldszinti budos peneszes szobat kaptak, ahol barmennyire nagy volt a hoseg, nem lehetett becsukva tartani az ablakot, es bekapcsolni a klimat, mert elviselhetetlen volt a szag. A takaritasra mindenki panaszkodott, es a szerdai "takaritas"-nak sem sok ertelmet lattam. Az esti vacsorak az Ole-Ole-ban voltak tobnyire, es vacsi utan azonnal jott a vita a tulajjal, ami mar odaig fajult, hogy megfenyegetett minket hogy ha meg 1x az OleOle-ban eszunk, aludhatunk is ott mert kirak a szobabol. termeszetesen kisebb cirkusz lett a vege, es a Grandtours kepviseloi is eljottek, kicsit nyugtatni a kedelyeket. A csoportbol az egyik kislany belelepett valamibe, es begyulladt a laba. Orvost hivott Vivien, de a kislanyt el kellett vinni mashova, mert az orvos nem lephetett be 3 hete a Giorgiaba. kerdeztuk az orvost hogy miert? Hat... par hete egy egesz csoport kapott hasmenest, akik ott ettek, es az orvost hibaztatja a tulaj valamiert..... Kulomben nagyon roszindulatu emberek ugy Giorgina mint a ferje. Osszebaratkoztunk par emberrel a szigeten, akik oszinte reszvetuket nyilvanitottak, mikor mondtuk hol vagyunk megszalva. Allitolag egesz szigeten ez a leggazosabb szalo, es Giorgianaek senkivel sem egyeznek. A kirandulasokra egyenileg mentunk, mivel nagy csoport leven jobb arakat kaptunk. Erre Vivien beszolt, ha nem tetszik ossze lehet pakolni es menni haza. De nem ez volt az egyetlen megnyilvanulasa. Megszolitotta a folotte lakokat, hogy legyen szives ne teregessen ki, mert a viz racsepeg az o asztalara. Hihetetlen a kedvessege. Az utolso napokban mar hangosan rakoszontem, mert szivesebben elforditotta a fejet, .. el is mondta hogy mi egy nagyon furcsa csapat vagyunk. Biztosan azert, mert nem ilyen nyaralasokhoz szoktunk, es kicsit meglepett minden "uj elmeny" amit tapasztaltunk. A kukla beach part kozel van, de koszos. Mi atmentunk Laganaszba amikor csak tudtunk. Az Ole-Ole-ban jol foznek, es tisztan, es kedvesek is, de a kaja draga, ... Laganashoz viszonyitva. Mondhatom hogy Laganas-on felaron lehet enni/inni. az ut Laganasig 15 perc a vizen keresztul, es visszafele 30-40 percni seta az uton...mivel busz nem jar ebben a faluban. A taxi Zakhyntoszig 1.6 Euro, nem erdemes 12 Eurot fizetni a varosnezesre, mivel annyibol mar ehettek is. De kb minden kirandulas igy van kiszamolva. Mivel nem mindenki mereszkedik el onmaga kirandulgatni, en nem mondom hogy egyenileg jobb, de mindenkepp olcsobb. Persze ha beleszamoljuk Vivien kedvesseget, hogy mehetunk haza ha nem tetszik. Megerkezesunkkor mi is resztvettunk a beszamolon, mikor Vivien elmeselt par hasznos infot, es mar akkor meglepodtem, hogy raszolt a medencenel nevetgelo fiatalokra hogy vegyek halkabra a hangjukat, mert o nem fog orditani. Ez csak azert furcsa nekem, mert tudtommal nem mi ( vendegek) vagyunk Omiatta ott, hanem forditva. Nem o fizetett nem keves penzt ezert a nyaralasert, hanem mi...tehat felhaborodtam minden ilyen megnyilvanulasan. Azert mondom hogy nem keves penzt, mert ez a nyaralas csaloka. Elso latasra keves, es olcso nyaralas, de a vegen , ha mindent osszeadtok, egy all-in 5*-os nyaralasnak felel meg...es a minosege megkozelitoleg sem ugyanaz. Es most meg meseljek a Giorginarol, hogy tuti ezt a szallast valasszatok:)) A szakacs/takaritono/medencesfiu, rendszeresen szorta be a Clort vederrel a medencebe. Szo sincs Ph ellenorzesrol, vagy Cl szabalyozasrol... ah....3 veder es jo az . ahol a clor beesett a vizbe, szep fehe korok latszottak, ( az emeletrol ) es ahol nem, ott maradt a koszos viz. Persze az elso beugro osszekeverte ezt szepen , igy senki nem lata hogy tortenik a viztisztitas:)) Mivel mi rosz vendegek voltunk, es nem akartunk enni az o vendeglojukben ezek utan sem, hat berekeszelte a medence bejaratat. Ami eredetileg benne volt a ajanlatba hogy ingyenes. Na de nekunk nem volt az. Aki be akart menni a medencehez, a vendeglon keresztul mehetett, de kotelezo legalabb 1 uditot fogyasztani ami 5 euro volt. ( mindenhol mashol 2 euroert akarmilyen kocktailt vagy fresht vehetsz) tehat a medences sztori is ugrott, amit egyaltalan nem sajnaltam. Az internet ...az van...:)) de csak ha kilogatod a laptopot a teraszon, ahol van vagy 45 fok meleg, es ha kibirod duroham nelkul hogy betoltodjon az emiled, akkor boldog lehetsz. A furdoszobank elso latasra ok volt, a kad kicsit koszos, de kimostuk, a fuggony ragadt, de megprobaltunk nem hozza erni, ...na de a wc...az csucs. Ahogy lehuztad a vizet, az felig valahol alol kifolyt a csempere. vettuk a zuhanyzot, es mostuk a furdoszobat is:) Jah..mondjak valami jot is: - van klima, es az megy. - a navagio obol csodaszep, erdemes meglatogatni. mi csonakot is bereltunk, 3 orara. es kicsit korbesetaltuk a szigetet, az is megerte. a barlagok mesesek, es a viz is . es az utolso sztori :az utolso nap es a hazafele vezeto ut. mivel mi 2 hetig voltunk ott ( hogy tuti legyen a nyaralasunk) az elso turnusvaltasnal nagy cirkuszt hallottunk. Hat a Giorgina ferje majdnem osszeverekedet egy vendeggel, aki epp kijelentkezni probalt. Mivel o is OLe-Olezott, hat lelocsolta a csomagjait, mert meg 9 ora 0.5 perckor nem adta le a kulcsokat. lett kis cirkusz, es Vivien azt mondta csak azert nem hivta ki a rendorseget, mert attol tartott hogy az utasok nem tudnak hazaindulni idoben. Na erre rakeszultunk utolso nap. 8.30-kor mar kipakoltunk, ne kapjunk mi is ki a baseball utovel... 35 fok melegbe alltunk par orat a parkoloba, pici gyerekekkek, mivel a medencehez nekunk mar nem lehetett bemenni meg akkor sem mikor ott laktunk...hat igy utolag? Vivien elintezte, hogy az egesz csoport utolso nap ( 9-tol 17-ig) a Zante sun-ban lehettunk. ott rendes medence, tiszta vizel, zuhanyzok, es tiszta WC volt. A medencenel egy udito vagy koktail 2 euro. A pultos csaj kedves... a vegen o kerte elnezest a kellemetlensegekert amik a Giorgianaban ertek, es hogy a nyaralasunk ilyen keseruen zarult. aztan jott a busz. az ulesrendet az irodaban csinaltak, es a tobb oras buszut alatt, egy 2 eves gyereket es az anyukajat kulonultettek. ( meg egy felnotnek is keserves annyi oran at buszozni....) A gyerek apja mondta, hogy hat ez igy nem jo, es lehet kicsit ingerultebben valaszolt a sofornek, mivel az semmi fele keppen nem akarta engedni hogy a helyeket megcsereljek. Igy hat megint feszultseg lett, az apuka nem engedett , a sofor meg kijelentette hogy akkor lehet leszalitja oket es ittmaradnak ha nem tetszik. Az apuka mondta, hogy mi azert 30-an vagyunk, erdekes lesz leszalitani akkor 30 embert. de a sofor ezt nem latta problemasnak. " akkor mind a 30-at leszalitom" akkor dontottem el hogy ha 1x hazaerek, majd irok. nem tudom mi a tanulsag ebbol a nyaralasbol, de tuti van valami... mert ez hihetetlen volt, ahoz kepest hogy mindenki dicseri Gorogorszagot. Jo udulest kivanok mindenkinek, es aki nem kamikaze, az kerulje a Giorgina apartmant.:)
Szia,Móni! Maximálisan egyetértek mindennel,amit itt leírtál,viszont egy dologra megkérlek: ne Görögországot fikázd ezzel,mert maga Görögország és Zakynthos hihetetlenül szép és csodálatos, mint gondolom az Olé oLé-ban és bárhol a szigeten is tapasztaltátok,hogy azért van görög vendégszeretet. Ez csak a szerencsétlen helyzetnek köszönhető,hogy egy ilyen helyre kerültetek. De szerintem Görögországot és a szigetet mindenki a szívébe zárja,aki ott nyaral.