(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2012-07-24 10:11:51
Asztalos Attiláné írta ekkor: 2012-07-24 08:57:00
Lehet a katalógusban nincs benne, de itt a netten és a fórumban már januárban tudtam hogy a medence 9-17-ig használható. Azt is meg lehetett tudni, hogy az apartmannak csak erre az időre van engedélye a használatára. Gondolom azért van, mert a medencére sok ablak néz és van aki pihenni szeretne és nem a medence ricsaját hallgatni. Az én gyerekeim is hangosak a vízben! Lehet másokat zavarnának, ha még este 8-9 körül is a vízben ugrálnának. Azt szeretném tudni, hogy végül is rájött valaki mitől van hasmenésetek az apartmanban? Ivóvíz esetleg? Rosszul takarítanak? Vagy mitől lehetett elkapni? Klíma tényleg működik? Wifit tudtátok-e használni? Vigyünk-e magunkkal elosztót, hosszabbítót? Csak azért kérdem, mert Horvátba is benne volt az apartman szolgáltatásban aztán a helyszínen meg egyik sem volt.
Szia! A klima működik és ingyenes. Wifi is van, de ahogy a katalógusban is írjuk, nem biztos, hogy minden szobában működik. Ha nem lenne elég erős a jel a szobákban, akkor az erkélyeken, vagy az étteremben kell próbálkozni. A szigeten az 1953-as nagy földrengés óta csak földrengésbiztos házakat lehet építeni, ezért a házakban a vasbeton szerkezet. Ez pedig árnyékol, hiába van két routerünk, nem mindenhol elég erős a jel. De van egy asztali gép is az étteremben vezetékes nettel, amit minden grandos vendég ingyensen használhat 9-21 óráig. A vírus az egész szigeten kering már hetek óta, mi most 3 hétig tünetmentesek voltunk, de a "kalózirodákkal" kirándulóknak köszönhetően a vírus sajnos visszatért közénk. Ez nem egyedi eset egyébként, télen Ausztriában dolgoztam és ott is keringett egy ilyen vírus 2 hónapig a -10 fokok ellenére. A másik probléma, hogy az utasok sokszor nem tartják be az orvos által előírt kúrát, diétát és betegen is elhagyják a szobákat, ezzel tovább fertőzve utastársaikat. Persze, nagyon kellemetlen nyaralás alatt megbetegedni és senki nem szeretne 1-2 napot diétázva az ágyban tölteni, de sajnos ez az egyetlen gyógymód erre a vírusra.
Varga Gergő Dátum: 2012-07-24 09:53:39
Stukics Noémi írta ekkor: 2012-07-23 14:40:21
Sziasztok!Mi egyénileg utaztunk, Georgina volt az apartmanunk .Pár kellemetlenséggel nekünk is számolnunk kellett: pl. nem tüntették fel,sem a neten sem a katalógusban,hogy a medencét 9-17óráig lehet csak használni(ami számunkra furcsa volt,mivel úgy gondolnánk,este kellemes lett volna még fürdeni benne,nem pedig napközben ,mikor mindenki strandon van és kirándul),bár olyan klóros volt,hogy valaki bőrkiütéseket kapott a víztől.A másik, az állítólagos kombinált rezsó sütővel.hát egy lapos rezsó volt, ami hőérzékelős ezért állandóan kikapcsolt.kb. fél óra volt egy adag tészta kifőzése.És az utolsó pedig ,hogy a mi társaságunkba is 4 ember elkapta a hasmenést.(érdekes,hogy környéken, csak a Georgina apartmanba volt ilyen hasmenéses vírus.)Gondoltam jobb ha itt szembesültök ezekkel a tényekkel. Ezek csak apró bosszúságok, kellemetlenségek voltak,igazából nem befolyásolta(a hasmenésen kívül) a jó nyaralásunkat!Nálunk is folyton mutogatott az apartman tulajdonos hogy miért megyünk az Olé Olé tavernába,igazából úgy csináltunk mintha nem is látnánk.Elvégre mi döntjük el ,hogy hol költjük a pénzünket. Amúgy a sziget csodaszép!!!!Érdemes körbejárni a szigetet,minden strandja más és más (Keri beach, Banana beach, Gerakas, Agrassi kis öblei és persze Laganas hosszú strandja is...).Zante városa kitűnő esti sétálós látványosság.A Navaggio-öblöt érdemes a kilátóból és hajóból is egyaránt megnézni. Laganas főutcája éjszaka megint nagy "látványosság", bár más szemszögből :).Minden disco ingyenes,kitűnő party hely a fiataloknak!!!A Cameo-disco szigeten csak szombatonként van buli,mi megnéztük egy hétköznapi este 6 eurot fizettünk beugróként és egy koktélt kaptunk ezért.És aki biztosra akar menni, teknőst látni,itt a sziget előtti kikötőbe lehet látni minden reggel 8-fél9között egy halászhajónál teknősöket.A fakultatív programokat érdemes helyi szervezőknél foglalni(náluk lehet alkudni is),a grandos drágább(Mi az egész napos hajóúrta,ami a szigetet körbejárja 20 eurot fizettünk)!Mindenhol nagyon jó ételek vannak,de az Olé Olé Taverna az,amit igazán mindenki figyelmébe tudok ajánlani!Gyönyörű környezet,hangulatos fények és zene,eszméletlen ízek és bőséges adagok,szuper kedves tulajdonosok és felszolgáló személyzet,főleg a Rita aki magyar lány.Mindenbe tökéletesek!!!! Mindenkinek jó nyaralást!
Sziasztok! Csak egy pár szóval szeretnék hozzászólni a commentedhez. Lehet, hogy nem tüntették fel a medence használat rendjét előre, viszont Vivien mindent elmondott a tájékoztató alkalmával, és teljes mértékben evidens, hogy du 5 után nem használod azt, mivel a szobák több mint fele a medencére néz. Ami még fontosabb, azt elfelejtetted említeni, hogy a fosás-hányás vírust nem a Georgina apartmanban kaptátok el, hanem miután elmentetek más céggel kirándulni (különböző nemzetek keverednek kisebb hajókon, teljesen normális, hogy elkapod a vírust). Ha jól emlékszem hisztiztetek (nem biztos,hogy ti), hogy nem kötöttetek ki Navaggio-n, plusz sikeresen megfertőztetek magatok után nem tudom még hány embert. Pont emiatt érdemes a Grandos utakra befizetni... Nem beszélve arról, hogy a beteg ember áztatja magát utolsó nap a medencében órákon keresztül, ezzel továbbadva a vírust másoknak. Csak gratulálni tudok, teljes szívemből.
Asztalos Attiláné Dátum: 2012-07-24 08:57:00
Sziasztok!Mi egyénileg utaztunk, Georgina volt az apartmanunk .Pár kellemetlenséggel nekünk is számolnunk kellett: pl. nem tüntették fel,sem a neten sem a katalógusban,hogy a medencét 9-17óráig lehet csak használni(ami számunkra furcsa volt,mivel úgy gondolnánk,este kellemes lett volna még fürdeni benne,nem pedig napközben ,mikor mindenki strandon van és kirándul),bár olyan klóros volt,hogy valaki bőrkiütéseket kapott a víztől.A másik, az állítólagos kombinált rezsó sütővel.hát egy lapos rezsó volt, ami hőérzékelős ezért állandóan kikapcsolt.kb. fél óra volt egy adag tészta kifőzése.És az utolsó pedig ,hogy a mi társaságunkba is 4 ember elkapta a hasmenést.(érdekes,hogy környéken, csak a Georgina apartmanba volt ilyen hasmenéses vírus.)Gondoltam jobb ha itt szembesültök ezekkel a tényekkel. Ezek csak apró bosszúságok, kellemetlenségek voltak,igazából nem befolyásolta(a hasmenésen kívül) a jó nyaralásunkat!Nálunk is folyton mutogatott az apartman tulajdonos hogy miért megyünk az Olé Olé tavernába,igazából úgy csináltunk mintha nem is látnánk.Elvégre mi döntjük el ,hogy hol költjük a pénzünket. Amúgy a sziget csodaszép!!!!Érdemes körbejárni a szigetet,minden strandja más és más (Keri beach, Banana beach, Gerakas, Agrassi kis öblei és persze Laganas hosszú strandja is...).Zante városa kitűnő esti sétálós látványosság.A Navaggio-öblöt érdemes a kilátóból és hajóból is egyaránt megnézni. Laganas főutcája éjszaka megint nagy "látványosság", bár más szemszögből :).Minden disco ingyenes,kitűnő party hely a fiataloknak!!!A Cameo-disco szigeten csak szombatonként van buli,mi megnéztük egy hétköznapi este 6 eurot fizettünk beugróként és egy koktélt kaptunk ezért.És aki biztosra akar menni, teknőst látni,itt a sziget előtti kikötőbe lehet látni minden reggel 8-fél9között egy halászhajónál teknősöket.A fakultatív programokat érdemes helyi szervezőknél foglalni(náluk lehet alkudni is),a grandos drágább(Mi az egész napos hajóúrta,ami a szigetet körbejárja 20 eurot fizettünk)!Mindenhol nagyon jó ételek vannak,de az Olé Olé Taverna az,amit igazán mindenki figyelmébe tudok ajánlani!Gyönyörű környezet,hangulatos fények és zene,eszméletlen ízek és bőséges adagok,szuper kedves tulajdonosok és felszolgáló személyzet,főleg a Rita aki magyar lány.Mindenbe tökéletesek!!!! Mindenkinek jó nyaralást!
Lehet a katalógusban nincs benne, de itt a netten és a fórumban már januárban tudtam hogy a medence 9-17-ig használható. Azt is meg lehetett tudni, hogy az apartmannak csak erre az időre van engedélye a használatára. Gondolom azért van, mert a medencére sok ablak néz és van aki pihenni szeretne és nem a medence ricsaját hallgatni. Az én gyerekeim is hangosak a vízben! Lehet másokat zavarnának, ha még este 8-9 körül is a vízben ugrálnának. Azt szeretném tudni, hogy végül is rájött valaki mitől van hasmenésetek az apartmanban? Ivóvíz esetleg? Rosszul takarítanak? Vagy mitől lehetett elkapni? Klíma tényleg működik? Wifit tudtátok-e használni? Vigyünk-e magunkkal elosztót, hosszabbítót? Csak azért kérdem, mert Horvátba is benne volt az apartman szolgáltatásban aztán a helyszínen meg egyik sem volt.
Kollányi Vivien Dátum: 2012-07-24 08:47:35
Köszi ezek hasznos infók voltak smile a katalógusban 25 euro hajó kirándulás meg a Kaiki szintén, meglátjuk.. Noémi ezek a nagy tekik nem harapnak ill. csípnek??
Kollányi Vivien Dátum: 2012-07-24 08:38:26
béby írta ekkor: 2012-07-23 13:18:21
Szerintem az autóbérlésnél kérjétek ki a helyi idegenvezető tanácsát,mert ebben ő biztosan tud segíteni.(itt is írhatsz Neki)Ha Agios sostisban lesztek akkor Vivien lesz a telepített idegenvezető,a Georginában lakik.Amit ő ajánl ott valószínű,hogy a Grand tours-nak van biztosítása.Ezt onnan tudom,hogy mikor mi voltunk,egy pár bérelt robogót,és elestek vele,ezért ki kellett fizetniük a kárt 100 eurót,és akkor mondta Nekik Vivien,hogy miért nem szóltak Neki,mert ő tudott volna ajánlani olyat,ahol a Grand-nak van biztosítása.
Értem! Hát igen, ezek szerint nagyon körültekintőnek kell lenni-e tekintetben is..képzeld nekem azt mondták ha online rendelek autót akkor 20-25 eurónál nem kerül többe a bérlés naponta, ami sztem az ottani árakhoz képest jó!! Ezt szerettem volna meglépni de nem találtak nekem az irodában ilyet csak Zakynthos városában és horror áron smile Szóval ez van, falakba ütközök, sok kicsi sokra megy hiába , okosan kell kalkulálni mert a szigeten minden drága smile Jó lenne Vivient elérni, ráadásul druszák vagyunk smile ...hogy tudom elérni őt?-simán írok neki? Köszönöm a segítségedet!!!