(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Benke Noémi Dátum: 2016-06-15 02:25:44
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2016-06-04 19:25:18
Azt szeretném megkérdezni az Idegenvezetőtől (vagy aki esetleg tudja), hogy Kefalóniáról Zakynthosra megy-e olyan komp, ami autót is visz nem csak személyeket? Egyéni utasok vagyunk autóval és az első hetünk Kefán lesz utána mennénk át Zakynthosra. Sok időt és pénzt takarítanánk meg ha lenne a két sziget között közvetlen komp összeköttetés. Ha esetleg nincs, tudna jó ötletet adni hogy lenne gazdaságos időben és anyagilag is?
szia :) Irjatok az ottani idegenvezetőnek. Varga Vivien [email protected] azt hiszem ez a cime...
Benke Noémi Dátum: 2016-06-15 02:23:35
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2016-06-04 19:25:18
Azt szeretném megkérdezni az Idegenvezetőtől (vagy aki esetleg tudja), hogy Kefalóniáról Zakynthosra megy-e olyan komp, ami autót is visz nem csak személyeket? Egyéni utasok vagyunk autóval és az első hetünk Kefán lesz utána mennénk át Zakynthosra. Sok időt és pénzt takarítanánk meg ha lenne a két sziget között közvetlen komp összeköttetés. Ha esetleg nincs, tudna jó ötletet adni hogy lenne gazdaságos időben és anyagilag is?
szia :) Irjatok az ottani idegenvezetőnek. Varga Vivien [email protected] azt hiszem ez a cime...
Benke Noémi Dátum: 2016-06-15 02:20:39
Olivér írta ekkor: 2016-06-11 07:32:44
Sziasztok! Mi Tszilivibe Contessinában leszünk július 2-től. Érdeklődnék szeretnék, hogy vhogy el lehet-e jutni Tsziliviből Kalamaki szigetére? Busszal vagy hajóval, és kb. milyen költsége van ennek? Láttam képeket Kalamakiról és szívesen gyűjtögetnénk szép kagylókat a szigeten. :)
Kedves Olivér :) Kalamaki nem egy sziget , hanem egy partszakasz :) Méghozzá Laganas után van pontosan :) Busszal is kijutsz , de én a robogót vagy quadot ajánlom :) A szigeten bármily hihetetlen is nincsenek távolságok :) Nagyon közel van minden
Benke Noémi Dátum: 2016-06-15 02:16:31
Kedves Erzsébet. Agio Sostis csodás és nagyon nagyon csendes kis nyaraló, igazán éjfél után már semmi sincs ott csak a csend. Viszont való igaz, hogy a part keskeny és tele van hínárral mindig. Ha napozni akartok és szép homokos partot el kell menni Laganasba, ami parton sétálva kb 20 perc ott nagyon szép a part. Nem tudom honnan akartok menni, de a busz Szegedtől olyan 22 órát ment még kb. Reggel 7 -re mindenképpen oda ér , mert akkor indúl a komp és azt azért eléri mindig . Jó nyaralást :)
Baliga-Lőrincz Erzsébet Dátum: 2016-06-14 08:20:45
Sziasztok! A friss utazóktól érdeklődnék, hogy mennyi idő alatt ért a busz Agios Sostisba, illetve milyen volt a part? Vacilálok Agios Sostis és Tszilivi közt, mert sok rosszat olvastam Agios Sostis partjáról... valakinek esetleg valamilyen tapasztalata van erről? Előre is köszönöm.