(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Baliga-Lőrincz Erzsébet Dátum: 2016-07-07 14:54:57
Benke Noémi írta ekkor: 2016-06-22 22:29:58
Kedves Erzsébet :) Mikor mentek? A komp az olyan 1 óra körűl van oda és ugyan ennyi vissza. Mi a Panangiotisba voltunk és megyünk . szerintem az egy elég jo apartman. A Sofia is jó bár ott csak az udvaron voltam bent :) Ezek egymással csakhogynem szemben vannak. A George and Sofia az kicsit messzebb van a parttól, de kb 2 percel messzebb mint az előzőek :) Itt is van quad, motor bérlés. Ahol érdemes az a Smart kölcsönző, mert igaz drágabb kb 10-15 euróval, de teljes körű kaszkó van rajta :) Igy egy nap a 150 cc quad 45 euró volt kaszkóval együtt. Nyilván a kisebb jármű és a kisebb kapacitású olcsóbb :) Nyugodtan kérdezz amire még kiváncsi vagy :)
Kedves Noémi! Igazából jövő hét szombaton, csak még nem foglaltunk, már nem ártana :) Kicsit félek a majd 30 órás úttól ebben a nagy melegben, ezért nézegetem a repülős Zakynthosi utakat is. De a Grandban nagyon bízok emiatt lehet mégis az lesz. Már csak a Panangiotisba jöhet szóba nálunk is. Ti mikor utaztok? Milyen bevásárlási lehetőségek vannak Agios Sostisban? Fakultatív hajós programokon voltál? A kettő közül melyik a látványosabb? Előre is köszönöm a válaszokat :) Jajj és ha valaki utazott manapság, igaz az hogy szobánként egy hűtőtáska és fejenként egy bőrönd lehet, és ennek a háromnak a súlya lehet max 40 kg? És hogy a buszra fejenként csak egy táskát lehet felvinni? Tavaly még ezt nem vették ennyire szigorúan...
Olivér Dátum: 2016-06-27 08:29:06
Benke Noémi írta ekkor: 2016-06-15 02:20:39
Kedves Olivér :) Kalamaki nem egy sziget , hanem egy partszakasz :) Méghozzá Laganas után van pontosan :) Busszal is kijutsz , de én a robogót vagy quadot ajánlom :) A szigeten bármily hihetetlen is nincsenek távolságok :) Nagyon közel van minden
Köszönöm Szépen! :)
Benke Noémi Dátum: 2016-06-22 22:29:58
Baliga-Lőrincz Erzsébet írta ekkor: 2016-06-20 12:35:30
Kedves Noémi! Köszönöm szépen :) ÉS a komp az mennyi idő kb? Elhatároztuk, hogy Zakynthos lesz az uticél, de már csak 3 apartmann foglalható az adott héten, és mind Agios Sostisban van: Sofia, George Sifua, és a Panagiotis Apartman. Esteleg erről véleményt tudsz mondani? Vagy bárki más is nyugodtan. MI tavaly Sartin voltunk, ott robogót béreltünk. Agios Sostinban van motor/quad bérlési lehetőség? Ha igen, az mennyi szokott lenni nagyjából? Köszönöm a választ :)
Kedves Erzsébet :) Mikor mentek? A komp az olyan 1 óra körűl van oda és ugyan ennyi vissza. Mi a Panangiotisba voltunk és megyünk . szerintem az egy elég jo apartman. A Sofia is jó bár ott csak az udvaron voltam bent :) Ezek egymással csakhogynem szemben vannak. A George and Sofia az kicsit messzebb van a parttól, de kb 2 percel messzebb mint az előzőek :) Itt is van quad, motor bérlés. Ahol érdemes az a Smart kölcsönző, mert igaz drágabb kb 10-15 euróval, de teljes körű kaszkó van rajta :) Igy egy nap a 150 cc quad 45 euró volt kaszkóval együtt. Nyilván a kisebb jármű és a kisebb kapacitású olcsóbb :) Nyugodtan kérdezz amire még kiváncsi vagy :)
Baliga-Lőrincz Erzsébet Dátum: 2016-06-20 12:35:30
Benke Noémi írta ekkor: 2016-06-19 01:24:56
Kedves Erzsébet. Mi Debrecenből indúltunk reggel 6-kor és másnap 6-ra vagy fél 7-re értünk a kikötőbe. Nyíregyháza Debrecentől szerintem olyan 1 ora busszal :) Kalamaki szép part és főleg , hogy természetvédelmi terület. De nekem kicsit egyszerű. Tsilivi nekünk azért nem volt szimpatikus mert ugye az a főváros másik oldalán fekszik és távolabb van tőle pl a Diszkó sziget , Teknős sziget vagy épp Laganas, amit érdemes megnézni. Persze ott nincsenek távolságok :D Ha Agios Sosisra mentek mégis akkor az Ibériát ajánlom az közelebb van Laganas partjához és ott nagyon szép homokos a part :) de Tsilivi sem rossz választás :)
Kedves Noémi! Köszönöm szépen :) ÉS a komp az mennyi idő kb? Elhatároztuk, hogy Zakynthos lesz az uticél, de már csak 3 apartmann foglalható az adott héten, és mind Agios Sostisban van: Sofia, George Sifua, és a Panagiotis Apartman. Esteleg erről véleményt tudsz mondani? Vagy bárki más is nyugodtan. MI tavaly Sartin voltunk, ott robogót béreltünk. Agios Sostinban van motor/quad bérlési lehetőség? Ha igen, az mennyi szokott lenni nagyjából? Köszönöm a választ :)
Benke Noémi Dátum: 2016-06-19 01:28:22
Baliga-Lőrincz Erzsébet írta ekkor: 2016-06-17 13:50:31
Kedves Noémi! Köszönöm szépen a kimerítő választ :) MI Nyíregyházáról indulnánk, az még gondolom kb plusz 4-5 óra. Nem tudom be merem e vállalni a majd 30 órás utat.... tavaly Sartin voltunk, az 20 óra volt, de azt jól bírtuk. Tslivi vagy Kalamaki nekem valahogy sokkal szimpatikusabb most főleg a part miatt. Arról esetleg van tapasztalatod/tapasztalata valakinek? Milyen étkezési lehetőségek vannak ott, tipikus görög? :) előre is köszönöm :)
Ja az étkezésre visszatérve. Mindenhol vannak hangulatos kis görög tavernák és nagyon finom görög ételek . Tsilivit nem ismerem annyira, de Zakynthoson a fővárosban vannak jó helyek és Agios Sostison is pl a Sirtaki. Ha még van kérdésed nyugodtan kérdezz :) Amugy a közel 30 órás út a kompal együtt értendő :)