(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Benke Noémi Dátum: 2016-06-19 01:24:56
Baliga-Lőrincz Erzsébet írta ekkor: 2016-06-17 13:50:31
Kedves Noémi! Köszönöm szépen a kimerítő választ :) MI Nyíregyházáról indulnánk, az még gondolom kb plusz 4-5 óra. Nem tudom be merem e vállalni a majd 30 órás utat.... tavaly Sartin voltunk, az 20 óra volt, de azt jól bírtuk. Tslivi vagy Kalamaki nekem valahogy sokkal szimpatikusabb most főleg a part miatt. Arról esetleg van tapasztalatod/tapasztalata valakinek? Milyen étkezési lehetőségek vannak ott, tipikus görög? :) előre is köszönöm :)
Kedves Erzsébet. Mi Debrecenből indúltunk reggel 6-kor és másnap 6-ra vagy fél 7-re értünk a kikötőbe. Nyíregyháza Debrecentől szerintem olyan 1 ora busszal :) Kalamaki szép part és főleg , hogy természetvédelmi terület. De nekem kicsit egyszerű. Tsilivi nekünk azért nem volt szimpatikus mert ugye az a főváros másik oldalán fekszik és távolabb van tőle pl a Diszkó sziget , Teknős sziget vagy épp Laganas, amit érdemes megnézni. Persze ott nincsenek távolságok :D Ha Agios Sosisra mentek mégis akkor az Ibériát ajánlom az közelebb van Laganas partjához és ott nagyon szép homokos a part :) de Tsilivi sem rossz választás :)
Baliga-Lőrincz Erzsébet Dátum: 2016-06-17 13:50:31
Benke Noémi írta ekkor: 2016-06-15 02:16:31
Kedves Erzsébet. Agio Sostis csodás és nagyon nagyon csendes kis nyaraló, igazán éjfél után már semmi sincs ott csak a csend. Viszont való igaz, hogy a part keskeny és tele van hínárral mindig. Ha napozni akartok és szép homokos partot el kell menni Laganasba, ami parton sétálva kb 20 perc ott nagyon szép a part. Nem tudom honnan akartok menni, de a busz Szegedtől olyan 22 órát ment még kb. Reggel 7 -re mindenképpen oda ér , mert akkor indúl a komp és azt azért eléri mindig . Jó nyaralást :)
Kedves Noémi! Köszönöm szépen a kimerítő választ :) MI Nyíregyházáról indulnánk, az még gondolom kb plusz 4-5 óra. Nem tudom be merem e vállalni a majd 30 órás utat.... tavaly Sartin voltunk, az 20 óra volt, de azt jól bírtuk. Tslivi vagy Kalamaki nekem valahogy sokkal szimpatikusabb most főleg a part miatt. Arról esetleg van tapasztalatod/tapasztalata valakinek? Milyen étkezési lehetőségek vannak ott, tipikus görög? :) előre is köszönöm :)
Oroszné Balázs Margit Dátum: 2016-06-17 06:48:24
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy piac melyik napon van Tsilivin vagy Zakynthos más városában?Illetve autót tudunk-e helyben Tsilivin bérelni vagy csak előfoglalással? Köszönöm!
Benke Noémi Dátum: 2016-06-15 02:36:52
Temes György írta ekkor: 2016-06-07 18:53:46
Szia! Nem kell visszavinni, a ház mellett van egy kis parkoló, oda szoktunk beállni minden nap. Nem fedett hely, de a célnak megfelel. Az ole-ole étterem mellett van egy motor-quad kölcsönző, mi ott szoktunk bérelni egy kis 50 köbcentis csodát. Azon nyomulunk ketten, nagy élmény, különösen amikor nem akar kettőnkkel felmenni egyes emelkedőkre... :-) Beszélgessetek el a bérbeadóval, kicsit lehet közben alkudozni is, nagyon jó fej.
Kedves György. Csak érdeklődésképpen mennyi naponta ott a quad. ? Lehet rá teljes kaszkót kötni ??? Nem is csodálom hogy nem ment fel az 50 cc quad :D velünk a 150cc is alig ment fel :D
Benke Noémi Dátum: 2016-06-15 02:30:47
Puzsik Szandra írta ekkor: 2016-06-02 07:29:56
Sziasztok! Afelől érdeklődnék, hogy utazott-e már valaki az utolsó turnusok valamelyikében? Két hétre szeretnénk menni, de az utószezonban már csak a szeptember végi, október eleji hetekre tudunk foglalni. Október környékén lehet még élvezni a tengert? Vagy ilyenkor már jóval hűvösebb? Esőre gondolom számíthatunk, de azért jó lenne minél jobb időt kifogni. Illetve még egy kérdésem lenne: mennyire van távol a George-Sofia apartman? Térképen nem tűnik vészesnek. Jaj, és még valami: motorbérlésnél milyen árakra számítsunk? Előre is köszönöm! smile
Milyen messze van mitől a George and Sofia ... A tengeről? Egyik apartman sincs messze , de épp a Goerge and Sofia van a legmesszebb :) Kb 5 perc séta, na jo legyen 8 :) Motort lehet sok helyen bérelni, de szerintem érdemes a Smartból, ők igaz drágábbak kicsit de teljeskörű kaszkót adnak hozzá . Tehát ha törik ha ellopják semmit nem kell fizessetek. 1 nap 55 euró ugy összesen minden estül a 150 cc Quad. Azt hogy a motor menni azt nem tudom, de nyilván ez függ a köbcentitől is. :) Jó nyaralást