(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

béby Dátum: 2012-07-23 18:37:04
béby írta ekkor: 2012-07-23 13:18:21
Szerintem az autóbérlésnél kérjétek ki a helyi idegenvezető tanácsát,mert ebben ő biztosan tud segíteni.(itt is írhatsz Neki)Ha Agios sostisban lesztek akkor Vivien lesz a telepített idegenvezető,a Georginában lakik.Amit ő ajánl ott valószínű,hogy a Grand tours-nak van biztosítása.Ezt onnan tudom,hogy mikor mi voltunk,egy pár bérelt robogót,és elestek vele,ezért ki kellett fizetniük a kárt 100 eurót,és akkor mondta Nekik Vivien,hogy miért nem szóltak Neki,mert ő tudott volna ajánlani olyat,ahol a Grand-nak van biztosítása.
Bocsánat,elfelejtettem írni,hogy olyan biztosítás,ami kár esetén fizet helyetted,ha kárt okozol.Lehet ,hogy érdemesebb ezt választani,még ha picit drágább is.
Stukics Noémi Dátum: 2012-07-23 14:40:21
Sziasztok!Mi egyénileg utaztunk, Georgina volt az apartmanunk .Pár kellemetlenséggel nekünk is számolnunk kellett: pl. nem tüntették fel,sem a neten sem a katalógusban,hogy a medencét 9-17óráig lehet csak használni(ami számunkra furcsa volt,mivel úgy gondolnánk,este kellemes lett volna még fürdeni benne,nem pedig napközben ,mikor mindenki strandon van és kirándul),bár olyan klóros volt,hogy valaki bőrkiütéseket kapott a víztől.A másik, az állítólagos kombinált rezsó sütővel.hát egy lapos rezsó volt, ami hőérzékelős ezért állandóan kikapcsolt.kb. fél óra volt egy adag tészta kifőzése.És az utolsó pedig ,hogy a mi társaságunkba is 4 ember elkapta a hasmenést.(érdekes,hogy környéken, csak a Georgina apartmanba volt ilyen hasmenéses vírus.)Gondoltam jobb ha itt szembesültök ezekkel a tényekkel. Ezek csak apró bosszúságok, kellemetlenségek voltak,igazából nem befolyásolta(a hasmenésen kívül) a jó nyaralásunkat!Nálunk is folyton mutogatott az apartman tulajdonos hogy miért megyünk az Olé Olé tavernába,igazából úgy csináltunk mintha nem is látnánk.Elvégre mi döntjük el ,hogy hol költjük a pénzünket. Amúgy a sziget csodaszép!!!!Érdemes körbejárni a szigetet,minden strandja más és más (Keri beach, Banana beach, Gerakas, Agrassi kis öblei és persze Laganas hosszú strandja is...).Zante városa kitűnő esti sétálós látványosság.A Navaggio-öblöt érdemes a kilátóból és hajóból is egyaránt megnézni. Laganas főutcája éjszaka megint nagy "látványosság", bár más szemszögből :).Minden disco ingyenes,kitűnő party hely a fiataloknak!!!A Cameo-disco szigeten csak szombatonként van buli,mi megnéztük egy hétköznapi este 6 eurot fizettünk beugróként és egy koktélt kaptunk ezért.És aki biztosra akar menni, teknőst látni,itt a sziget előtti kikötőbe lehet látni minden reggel 8-fél9között egy halászhajónál teknősöket.A fakultatív programokat érdemes helyi szervezőknél foglalni(náluk lehet alkudni is),a grandos drágább(Mi az egész napos hajóúrta,ami a szigetet körbejárja 20 eurot fizettünk)!Mindenhol nagyon jó ételek vannak,de az Olé Olé Taverna az,amit igazán mindenki figyelmébe tudok ajánlani!Gyönyörű környezet,hangulatos fények és zene,eszméletlen ízek és bőséges adagok,szuper kedves tulajdonosok és felszolgáló személyzet,főleg a Rita aki magyar lány.Mindenbe tökéletesek!!!! Mindenkinek jó nyaralást!
béby Dátum: 2012-07-23 13:18:21
Kollányi Vivien írta ekkor: 2012-07-21 00:06:35
Szia! smile Köszönöm szépen a tájékoztatást...hát ahogy észrevettem igen felmentek az árak még tavaly előtthöz képest is smile Ezt nem értem,hogy Laganasban miért olcsóbbak a dolgok?-mindenhol sokan vannak sztem nem?-mi ebben a logika? Nem tudjátok hol érdemes itt vásárolni, ásványvíz stb...ahol jó árak vannak? Melyik kikötőben voltak a tekik? Agiosnál?-mert mi ott leszünk smile Lehet,hogy jobb lenne online-on bérelni autót nem?Állítólag úgy 25 Euro/nap csak tudni kell pontosan,hogy melyik nap lesz az, ennyi, hát nem tudom....lehet ha nekem jön egy ilyen nagy tekike, szörnyet halok smile és tényleg igaz az,hogy ha a helyi irodáknál fizet elő az ember fakultatív progira akkor olcsóbb?-de vajon van magyar idegenvezetés ott? Azt mondják,hogy a nagy hajóra 1 napos programra nem érdemes menni, mert iszonyat sokan vannak, kevés az idő bármire is,sokan mondták,hogy próbáljuk meg úgy hogy pl. Porto Vromiból megyünk a Navvagióhoz és talán még onnan elvisznek a kéké barlangokig 15E/fő kb...mit gondoltok?-ti,hogy csináltátok?Milyen a víz Agiosnál?-kell tengerjáró cipő?Köszönöm minden hasznos tanácsot!!!!!!! smile
Szerintem az autóbérlésnél kérjétek ki a helyi idegenvezető tanácsát,mert ebben ő biztosan tud segíteni.(itt is írhatsz Neki)Ha Agios sostisban lesztek akkor Vivien lesz a telepített idegenvezető,a Georginában lakik.Amit ő ajánl ott valószínű,hogy a Grand tours-nak van biztosítása.Ezt onnan tudom,hogy mikor mi voltunk,egy pár bérelt robogót,és elestek vele,ezért ki kellett fizetniük a kárt 100 eurót,és akkor mondta Nekik Vivien,hogy miért nem szóltak Neki,mert ő tudott volna ajánlani olyat,ahol a Grand-nak van biztosítása.
Stukics Noémi Dátum: 2012-07-23 12:05:18
Kollányi Vivien írta ekkor: 2012-07-21 00:06:35
Szia! smile Köszönöm szépen a tájékoztatást...hát ahogy észrevettem igen felmentek az árak még tavaly előtthöz képest is smile Ezt nem értem,hogy Laganasban miért olcsóbbak a dolgok?-mindenhol sokan vannak sztem nem?-mi ebben a logika? Nem tudjátok hol érdemes itt vásárolni, ásványvíz stb...ahol jó árak vannak? Melyik kikötőben voltak a tekik? Agiosnál?-mert mi ott leszünk smile Lehet,hogy jobb lenne online-on bérelni autót nem?Állítólag úgy 25 Euro/nap csak tudni kell pontosan,hogy melyik nap lesz az, ennyi, hát nem tudom....lehet ha nekem jön egy ilyen nagy tekike, szörnyet halok smile és tényleg igaz az,hogy ha a helyi irodáknál fizet elő az ember fakultatív progira akkor olcsóbb?-de vajon van magyar idegenvezetés ott? Azt mondják,hogy a nagy hajóra 1 napos programra nem érdemes menni, mert iszonyat sokan vannak, kevés az idő bármire is,sokan mondták,hogy próbáljuk meg úgy hogy pl. Porto Vromiból megyünk a Navvagióhoz és talán még onnan elvisznek a kéké barlangokig 15E/fő kb...mit gondoltok?-ti,hogy csináltátok?Milyen a víz Agiosnál?-kell tengerjáró cipő?Köszönöm minden hasznos tanácsot!!!!!!! smile
Szia!Mi most értünk haza, Aigos Sostis-ban volt a szállásunk.Az Ole Ole-t semmiképpen ne hagyjátok ki,eszméletlen finomak az ételek!Nagy adagokat adnak, nagyon jó áraik vannak és KEDVESEK,van egy magyar lány is így még nyelvi nehézség sincs.Laganas is árakban ugyan olyan.Ha kocsit béreltek akkor érdemes elmenni (Zante városa felé a főúton)a Lidl-be bevásárolni,ott a legolcsóbb! Az egész napos hajóút szép,de nagyon hosszú és ha nagy szél van, nem köt ki a Navaggio-öbölben(nálunk is ez volt,bár így is nagyon jó volt).Amúgy a parton és Laganasban is vannak hajóút szervező emberkék,olcsóbb mint az idegenvezető által megszervezett(angolul mindenképpen bemondják a hajón,hogy mit láthatunk)!Általában nem kell tengerjáró cipő mert mindenhol homokos a part,de a hajóútnál nem árt ha van nálad,mert ott köves a part.A disco szigetnél a kikötőben vannak a teknősök reggelente! Jó nyaralást!!
Mrs.Caretta Dátum: 2012-07-23 09:54:23
Köszönöm szépen! :)