(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kollányi Vivien Dátum: 2012-07-21 22:15:09
Mrs.Caretta írta ekkor: 2012-07-21 22:10:33
Az idén nem,mert éppen második babócánkat várjuk :)
Szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok a kis jövevényhez! smile
Mrs.Caretta Dátum: 2012-07-21 22:10:33
Kollányi Vivien írta ekkor: 2012-07-21 00:11:48
Szió! Köszi a segítségedet! Ti nem mentek valamerre? smile
Az idén nem,mert éppen második babócánkat várjuk :)
Kollányi Vivien Dátum: 2012-07-21 00:11:48
Mrs.Caretta írta ekkor: 2012-07-19 17:58:47
Náluk nem lehet autót bérelni,de tudnak segíteni benne,lehet még kedvezményt is kaptok általuk. A gyros-uk pitában isteni finom,zamatos,frissen sütve. Az árát igaz nem tudom,de megéri megkóstolni. Irigyellek,hogy mentek :)
Szió! Köszi a segítségedet! Ti nem mentek valamerre? smile
Kollányi Vivien Dátum: 2012-07-21 00:09:45
írta ekkor: 2012-07-19 18:06:27
Kedves Vivien! Az Ole Ole etterem/tavernaban nem lehet autot berelni, de ha megkeritek oket biztosan segitenek benne. Igen, van naluk gyros pitaban es talon is. Az araik pedig nagyon jok, arrol nem is beszelve, hogy hatalmasak az adagok. Mindenkepp probaljatok ki, nem fogtok csalodni. Jo nyaralast smile
Köszi a jókívánságaidat és a segítségedet! Neked is szép nyarat! smile
Kollányi Vivien Dátum: 2012-07-21 00:06:35
béby írta ekkor: 2012-07-20 16:24:23
Szia! Gyros ügyben talán tudnék segíteni:mi az Ollé Ollé-ba jártunk 2,5 euró a gyros pitában jó nagy adag és jár hozzá külön sült krumpli tányéron.A parton is ettünk,ott 2 euró ,és ki lehet vele ülni megterített asztalnál közvetlenül a tengerhez.Nagyon hangulatos volt a tenger mellett falatozni.Akik Laganasban voltak azt mondták ,hogy ott 1,5 euró volt a gyros,de ezt nem tudom megerősíteni,mert ott nem ettünk,de állítólag ott minden olcsóbb,nem tudni miért.Agios Sostisból érdemes átsétálni Laganasba,mert nagyon jó a strand,sőt mi Laganason keresztül Kalamakiba is átsétáltunk,mert a teknősök ott rakják le tojásaikat a homokban.A tengerparton mentünk odáig végig,(kb 45perc-1 óra az ut)közben gyönyörű kagylókat szedtünk,és fürödtünk ha elfáradtunk.Ne hagyjátok ki a teknőst sem a kikötőben,reggel 08.00 órakor jön oda a halászokhoz,és kb.09.30-ig marad is.Mi kettőt is láttunk,hatalmasak,szerintem voltak 100kg-osak.
Szia! smile Köszönöm szépen a tájékoztatást...hát ahogy észrevettem igen felmentek az árak még tavaly előtthöz képest is smile Ezt nem értem,hogy Laganasban miért olcsóbbak a dolgok?-mindenhol sokan vannak sztem nem?-mi ebben a logika? Nem tudjátok hol érdemes itt vásárolni, ásványvíz stb...ahol jó árak vannak? Melyik kikötőben voltak a tekik? Agiosnál?-mert mi ott leszünk smile Lehet,hogy jobb lenne online-on bérelni autót nem?Állítólag úgy 25 Euro/nap csak tudni kell pontosan,hogy melyik nap lesz az, ennyi, hát nem tudom....lehet ha nekem jön egy ilyen nagy tekike, szörnyet halok smile és tényleg igaz az,hogy ha a helyi irodáknál fizet elő az ember fakultatív progira akkor olcsóbb?-de vajon van magyar idegenvezetés ott? Azt mondják,hogy a nagy hajóra 1 napos programra nem érdemes menni, mert iszonyat sokan vannak, kevés az idő bármire is,sokan mondták,hogy próbáljuk meg úgy hogy pl. Porto Vromiból megyünk a Navvagióhoz és talán még onnan elvisznek a kéké barlangokig 15E/fő kb...mit gondoltok?-ti,hogy csináltátok?Milyen a víz Agiosnál?-kell tengerjáró cipő?Köszönöm minden hasznos tanácsot!!!!!!! smile