(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

kaliber Dátum: 2012-04-01 19:53:41
Koháry Beatrix írta ekkor: 2012-03-30 15:00:36
Üdv Mindenkinek! Néhány kérdésem lenne,kérem aki tudja a választ segítsen. A Georgina apartmanban leszünk augusztusban, barátokkal, összesen öt kamasz és két kisebb gyerkőccel. - Mennyire biztonságos a sziget- a kamaszokat elengedni este szórakozni? Pl.:a disco szigetre? -Lehet a medencét este is használni, vagy van időkorlát? -Van pékség a szigeten? -Lehet bicót bérelni?, kb.: mennyiért?, illetve körbe tudjuk e tekerni a kicsikkel a szigetet (gyereküléssel gondoltam), mennyire hegyes- völgyes? - Georginához közel lehet hegyet mászni? Ha valaki volt a csúszdaparkban, kérem írjon róla pár szót. Jön e valaki aug. 18-25- ig 5-10 éves gyerkőccel? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv: Bea
Az előző hsz. Beatrixnak szántam
kaliber Dátum: 2012-04-01 19:52:41
Szia! Tapasztalatunk szerint elég biztonságos a sziget, (bár disco, kamaszok, alkohol, elég veszélyes párosítás) de szerintem ez egész Görögországra jellemző, a Laganasi főutca az jobb, egymást érik a különböző zenei stílusú szórakozó helyek (tele angol tinivel) mi esténként átmentünk oda sétálni, a medencét csak délután ötig lehet használni, ne kérdezd miért, mi nem találtunk pékséget pedig kerestük, a bicikliről lásd alattam levő hsz., csúszdapark a sarakinádói parkban (http://www.zantewatervillage.gr/) voltunk az elég szuper volt, a fenti linken megtudod nézni a képeket a Thessalonikihoz képest sokkal jobb, ha lehet csak jegyet venni az utazási irodánál (grand) (tavaly még volt) akkor érdemes úgy venni mert sokkal olcsóbb mintha oda mennél a csúszdaparkba és ott vennéd meg.
kaliber Dátum: 2012-04-01 19:29:08
Laurencsik Zsuzsanna írta ekkor: 2012-03-30 07:37:03
Sziasztok! Zakynthosra foglaltam helyet Augusztusban a Georgina A partmanban a családom részére önellátóak leszünk.Sok-sok hasznos bejegyzést végigolvastam de , mint anyuka olyan részlet kérdések is érdekelnek és szeretném ha tapasztalati úton segítenétek. Próbálom összeszedni szóval az apartmanhoz közeli szupermarketekben ahova gyalog is két 5 éves ikerrel el tudok jutni és bevásárolni tudok e fizetni bankkártyával? Illetve egyáltalán ha autót, motort ,biciklit bérelek tudok e fizetni visa bankkártyával? Szeretném felfedezni motorral a szigetet viszont nem tudom, hogy a gyereket lehet e magammal vinnem a motoron és milyen előírások vonatkoznak ránk? Az apartmanban van e mosogatószer az edényekhez vagy mosópor. Én szoktam vini magammal de eddig mindig autóval utaztam és több dolgot is vihettem, most viszont megspórolnám ha lehet.Szeretnék részt venni több fakultatív programon de lehet ha eseménydúsabb és olcsóbb ha bérelek vagy egyedül indulok útnak? Nem ijedek meg a saját árnyékomtól szívesen hallgatok meg ilyen beszámolókat. A buszra mit javasoltok kispárnát vigyek magunknak? Most ennyi jutott eszembe. Előre is köszönöm a válaszokat. smile ,http://www.grandtours.hu/images/forum/smiley/10.gif smile
Szia! Ami gyalog elérhető az csak kis bolt azokban nem lehet bankkártyával fizetni legalábbis mi nem találtunk olyat, mi mindig a Lidl-ben vásároltunk (ez az egyetlen multi ott) az kb. 10 km-re van sokkal olcsóbb mint a kis boltok, biciklivel én nem láttam közlekedni ettől függetlenül lehetséges, hogy bérelhető, eléggé kanyargós és dimbes-dombos utak vannak többnyire, és napközben iszonyatos meleg van, az apartmanban csak akkor van mosogatószer ill. mosószer ha az előző turnus otthagyja és a takarítónő nem szedi össze nekünk nem volt semmi, két öt éves kisgyereknél szerintem inkább autót bérelj.
Liktor Balázs Dátum: 2012-04-01 07:55:20
ziasztok! Mi július első hetén utazunk Zakynthosra, Agios Sostis-ba. A következő lenne a kérdésem. Ketten megyünk a barátnőmmel 19 évesek vagyunk de pár napra szeretnénk robogót vagy quad bérelni, ahogy olvastam 20. életévtől lehet, nekem 3 hónap kell a nyaralástól számítva. Mennyire rugalmasak ebben? Több mint 2 éve van jogsim! És természetesen tudok mindkettőt. Tapasztalatok? Előre köszönöm válaszotokat :)
Koháry Beatrix Dátum: 2012-03-30 15:00:36
Buza Sandor írta ekkor: 2012-02-29 13:16:13
Szia Csaba! Olvasgatom a megnyilvánulásaidat, és nem tudom eldönteni, hogy te valóban jártál-e már Görögországban, vagy csak az idődet töltöd itt a fórumon. Írod, hogy Sarti milyen tiszta. Nekem az egyik kedvenc helyem, de ha Sartin jártál, akkor gondolom a Narancs partot sem hagytad ki. De valahogy elfelejtetted megemlíteni az ott uralkodó helyzetet.Ott aztán van minden! De a szeméten túl kell nézni, és látni a csodát. Ez egy mediterrán ország,a patyolattisztaságot ne itt keresd! Találkoztam az egyik fórumon olyan élménybeszámolóval, ahol a képeken a teli kukák is szerepelnek, és ez dominált. Biztos így van, de kit érdekel. Amíg gyönyörű tájakat láthatok kedvesek velem a helyi emberek, ahol több év utáni találkozásunkkor is barátként fogadnak, ahonnan feltöltődve, teli élményekkel térek haza, addig nem érdekelnek a patkányok, nem érdekel, hogy egy kicsit többet kell gyalogolni a szebb partszakaszért,nem érdekel, hogy szemétbe botlok. Amikor már januárban lázasan kezdem tervezgetni a görög nyaralásomat már 15 éve, addig csak mosolyogni tudok az ilyen véleményeken.Néhányan panaszkodnak a Georgina apartmanra. Könyörgöm ennyiért mit akarunk!? Akinek nagyobbak az igényei tessék szállodába menni. Engem a tavalyi Zakynthosi nyaralásomkor egy valami bőszített fel, nem a szemét, nem az az egy szem szerencsétlen patkány, amivel találkoznom kellett volna, hanem azok a honfitársaink, akik a Georgnában szeptember utolsó hetében, állat módjára viselkedtek, akiknek a nyaralás a hajnalig tartó minősíthetetlen duhajkodásról, ki tud többet belehányni a medencébe és az apartmanok leamortizálásáról szólt.Zakynthosról még annyit, hogy sok helyen jártunk már,de ennyi csodás helyet egy szigeten belül még nem láttam, igaz, ehhez nem elég az apartman ablakán kinézni. Kívánok mindenkinek jó készülődést és élményekben teli nyaralást! Találkozunk szeptemberben! Üdv. Sándor
Üdv Mindenkinek! Néhány kérdésem lenne,kérem aki tudja a választ segítsen. A Georgina apartmanban leszünk augusztusban, barátokkal, összesen öt kamasz és két kisebb gyerkőccel. - Mennyire biztonságos a sziget- a kamaszokat elengedni este szórakozni? Pl.:a disco szigetre? -Lehet a medencét este is használni, vagy van időkorlát? -Van pékség a szigeten? -Lehet bicót bérelni?, kb.: mennyiért?, illetve körbe tudjuk e tekerni a kicsikkel a szigetet (gyereküléssel gondoltam), mennyire hegyes- völgyes? - Georginához közel lehet hegyet mászni? Ha valaki volt a csúszdaparkban, kérem írjon róla pár szót. Jön e valaki aug. 18-25- ig 5-10 éves gyerkőccel? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv: Bea