(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Laurencsik Zsuzsanna Dátum: 2012-03-30 07:37:03
Sziasztok! Zakynthosra foglaltam helyet Augusztusban a Georgina A partmanban a családom részére önellátóak leszünk.Sok-sok hasznos bejegyzést végigolvastam de , mint anyuka olyan részlet kérdések is érdekelnek és szeretném ha tapasztalati úton segítenétek. Próbálom összeszedni szóval az apartmanhoz közeli szupermarketekben ahova gyalog is két 5 éves ikerrel el tudok jutni és bevásárolni tudok e fizetni bankkártyával? Illetve egyáltalán ha autót, motort ,biciklit bérelek tudok e fizetni visa bankkártyával? Szeretném felfedezni motorral a szigetet viszont nem tudom, hogy a gyereket lehet e magammal vinnem a motoron és milyen előírások vonatkoznak ránk? Az apartmanban van e mosogatószer az edényekhez vagy mosópor. Én szoktam vini magammal de eddig mindig autóval utaztam és több dolgot is vihettem, most viszont megspórolnám ha lehet.Szeretnék részt venni több fakultatív programon de lehet ha eseménydúsabb és olcsóbb ha bérelek vagy egyedül indulok útnak? Nem ijedek meg a saját árnyékomtól szívesen hallgatok meg ilyen beszámolókat. A buszra mit javasoltok kispárnát vigyek magunknak? Most ennyi jutott eszembe. Előre is köszönöm a válaszokat. smile ,http://www.grandtours.hu/images/forum/smiley/10.gif smile
Telek Attiláné Dátum: 2012-03-26 19:35:56
Sándor Imre írta ekkor: 2012-03-20 23:28:44
Sziasztok! Zakynthosra megyünk augusztusban. Szeretnék olyan véleményeket, ötleteket, hogy mit nézzünk meg, hova menjünk a szigeten. Autóval fogunk menni, szóval bármilyen ötletet a szigeten belül, szívesen fogadnék:) Ja, és 2 hétre megyünk, úgyhogy lesz időnk :)))) Előre is köszi!!
Szia Imre! Zakynthos nem túl nagy sziget, de attól azért nagyobb, hogy itt két mondatban elmesélhessem akár én, akár valaki más. Ezért a Hellasz.hu oldalt ajánlom Neked elsőkörben tájékozódás céljából. Vannak beszámolók, fotóalbumok, fórum. Minden kérdésre választ kaphatsz:) A két hétbe minden látnivaló belefér. Azért Keriben a naplementét nem kéne kihagyni:) Jó nézelődést, üdv, Melinda
Sándor Imre Dátum: 2012-03-20 23:28:44
Sziasztok! Zakynthosra megyünk augusztusban. Szeretnék olyan véleményeket, ötleteket, hogy mit nézzünk meg, hova menjünk a szigeten. Autóval fogunk menni, szóval bármilyen ötletet a szigeten belül, szívesen fogadnék:) Ja, és 2 hétre megyünk, úgyhogy lesz időnk :)))) Előre is köszi!!
Soósné Csuhaj Mária Dátum: 2012-03-18 23:06:58
Kedves Péter! Köszönöm válaszodat, jó meghallgatni olyan emberk véleményét akik már jártak azokon a helyeken ahová szeretnénk menni.Pláne ha ilyen gyönyörü helyekről irnak Kösz mégegyszer . Üdv Marika
Dátum: 2012-03-18 17:50:34
Soósné Csuhaj Mária írta ekkor: 2012-03-16 09:24:20
Sziasztok! Azok segitségét kérem akik már több helyen voltak Görögországban. Mi tavaly Tólóban voltunk, csodálatos rengeteget kirándultunk hajókáztunk a szállás a központban és a parton volt. A viz meleg és tiszta lassan mélyülő. Most nem tudjuk eldönteni hogy Zakyntosra Kefalóniába Korfura vagy Sartira menjünk. Van két 15-22 éves gyermekünk is akik szeretnek szórakozni. Mi is a nyüzsgőbb de biztonságos helyeket kedveljük, a gyögyörü tengert a szép történelmi helyeket. Szóval aki már mindegyik helyen volt segitsen dönteni hová vegyük az utirányt Előre is köszönöm.
Én a helyetekben Korfura mennék!Elég nyüzsis,bulizós hely Sidari,és ha történelmi hely kell akkor ott a Siissy kastély!A motor(vagy autó) bérlése nem drága ,az egész sziget 3-4 nap alatt könnyedén bejárható,ezt onnan tudom hogy már háromszor voltam Korfun!Ja és a sziget GYÖNYÖRŰ!Üdv Peti