(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Soósné Csuhaj Mária Dátum: 2012-03-16 09:24:20
Sziasztok! Azok segitségét kérem akik már több helyen voltak Görögországban. Mi tavaly Tólóban voltunk, csodálatos rengeteget kirándultunk hajókáztunk a szállás a központban és a parton volt. A viz meleg és tiszta lassan mélyülő. Most nem tudjuk eldönteni hogy Zakyntosra Kefalóniába Korfura vagy Sartira menjünk. Van két 15-22 éves gyermekünk is akik szeretnek szórakozni. Mi is a nyüzsgőbb de biztonságos helyeket kedveljük, a gyögyörü tengert a szép történelmi helyeket. Szóval aki már mindegyik helyen volt segitsen dönteni hová vegyük az utirányt Előre is köszönöm.
Kovács András Dátum: 2012-03-04 22:50:26
Kedves Grandtours! Szeptember elsejétől megyünk a családommal a szigetre gépkocsival. A kérdésem a következő: Melyik kompjárattal megy át a busz? Szeretnénk mi is akkorra odaérni, valamint kell-e jegyet foglalni előre az adott kompra? Köszönöm válaszukat.
Galgóczi Ferenc Dátum: 2012-02-29 16:26:30
Buza Sandor írta ekkor: 2012-02-29 11:34:10
Szia Ferenc! Mi tavaly töltöttünk kettő hetet szeptemberben Agios Sostisban a Georginában.A helyi Smart kölcsönzőnél kölcsönöztünk Suzuki terepjárót három napra, 135 euróba került, a fogyasztása kb. 7-8 l volt. Kettő napra béreltünk még robogókat, az egyik 50 cm3 15 euró/ nap, a másik egy 200 cm3-is 18 euró/nap. Fogyasztásuk, kb. 3l volt. Nagyon megvoltunk a járművekkel elégedve, jó műszaki állapotban voltak, és teljes biztosítás volt rajtuk. Bár ahogy most olvasgatom a fórumokat, úgy látszik, hogy van olcsóbb kölcsönzési lehetőség, láttam is az említetett kölcsönzőt, de nekem a Smart komolyabbnak tünt. Idén mi is vissza megyünk Agios Sostisba 09.22.-től kettő hetet, de szerintem most is a Smart-nál fogunk robogókat kölcsönözni. A Suzukit, tervünk szerint, motorcsónakra "cserélnénk" fel. Ahogy én tudom, egy órára 30 euró, három órára pedig 60 euró. Tíz perc " gyorstalpaló" után már viheted is. Üdv. Sándor
Szia Sándor! Köszönöm szépen a segítséget, még nem tudom hogy miként fogok dönteni, de talán ez még korai is lenne. Viszont már most nagy lázban égünk az egésztől pedig még több mint fél év van odáig. :S Az írottak alapján még az is könnyen előfordulhat hogy összetalálkozunk, mert mi még ott leszünk mikor érkeztek. :) Mindenesetre ha mégsem így lenne akkor nagyon jó nyaralást kívánok nektek! :) Üdv. Feri.
Buza Sandor Dátum: 2012-02-29 13:16:13
Csikász Csaba írta ekkor: 2012-01-25 18:52:43
Üdv azoknak akik Zakyntosra utaznak.Mi tavaly voltunk ott nyaralni, ha igazi tengerpartot szeretnétek ami nem koszos akkor menjetek Sartira.Megmondom őszintén ez volt az első és utolsó,hogy ott nyaraltunk.Sajnos rengeteg a patkány és a szemét.Üdvözlet.
Szia Csaba! Olvasgatom a megnyilvánulásaidat, és nem tudom eldönteni, hogy te valóban jártál-e már Görögországban, vagy csak az idődet töltöd itt a fórumon. Írod, hogy Sarti milyen tiszta. Nekem az egyik kedvenc helyem, de ha Sartin jártál, akkor gondolom a Narancs partot sem hagytad ki. De valahogy elfelejtetted megemlíteni az ott uralkodó helyzetet.Ott aztán van minden! De a szeméten túl kell nézni, és látni a csodát. Ez egy mediterrán ország,a patyolattisztaságot ne itt keresd! Találkoztam az egyik fórumon olyan élménybeszámolóval, ahol a képeken a teli kukák is szerepelnek, és ez dominált. Biztos így van, de kit érdekel. Amíg gyönyörű tájakat láthatok kedvesek velem a helyi emberek, ahol több év utáni találkozásunkkor is barátként fogadnak, ahonnan feltöltődve, teli élményekkel térek haza, addig nem érdekelnek a patkányok, nem érdekel, hogy egy kicsit többet kell gyalogolni a szebb partszakaszért,nem érdekel, hogy szemétbe botlok. Amikor már januárban lázasan kezdem tervezgetni a görög nyaralásomat már 15 éve, addig csak mosolyogni tudok az ilyen véleményeken.Néhányan panaszkodnak a Georgina apartmanra. Könyörgöm ennyiért mit akarunk!? Akinek nagyobbak az igényei tessék szállodába menni. Engem a tavalyi Zakynthosi nyaralásomkor egy valami bőszített fel, nem a szemét, nem az az egy szem szerencsétlen patkány, amivel találkoznom kellett volna, hanem azok a honfitársaink, akik a Georgnában szeptember utolsó hetében, állat módjára viselkedtek, akiknek a nyaralás a hajnalig tartó minősíthetetlen duhajkodásról, ki tud többet belehányni a medencébe és az apartmanok leamortizálásáról szólt.Zakynthosról még annyit, hogy sok helyen jártunk már,de ennyi csodás helyet egy szigeten belül még nem láttam, igaz, ehhez nem elég az apartman ablakán kinézni. Kívánok mindenkinek jó készülődést és élményekben teli nyaralást! Találkozunk szeptemberben! Üdv. Sándor
Buza Sandor Dátum: 2012-02-29 11:34:10
Galgóczi Ferenc írta ekkor: 2012-02-27 22:18:45
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy van-e valaki aki már bérelt a Kalamakiban lévő EUROHIRE-től autót? Nekem meglepően olcsó, de azt írja hogy van biztosítás, szal nem igazán értem. Én 09.18-tól indulok barátnőmmel Agios Sostisba 10napra a Hotel Zante Sun -ba és biztos hogy bérelni szertnék vmilyen járművet, csak még nem eldöntött hogy milyet. Neten néztem és 3napra egy Suzuki Jimny 84 euró, ez máshol legalább 130-140 euró lenne. Kérek szépen segítséget ha valakinek van tapasztalata. Esetleg a szállásról is szívesen olvasnék pár sort. Előre is köszönöm! :) Természetesen a beszámoló nem fog elmaradni részünkről sem. ;) Üdv,
Szia Ferenc! Mi tavaly töltöttünk kettő hetet szeptemberben Agios Sostisban a Georginában.A helyi Smart kölcsönzőnél kölcsönöztünk Suzuki terepjárót három napra, 135 euróba került, a fogyasztása kb. 7-8 l volt. Kettő napra béreltünk még robogókat, az egyik 50 cm3 15 euró/ nap, a másik egy 200 cm3-is 18 euró/nap. Fogyasztásuk, kb. 3l volt. Nagyon megvoltunk a járművekkel elégedve, jó műszaki állapotban voltak, és teljes biztosítás volt rajtuk. Bár ahogy most olvasgatom a fórumokat, úgy látszik, hogy van olcsóbb kölcsönzési lehetőség, láttam is az említetett kölcsönzőt, de nekem a Smart komolyabbnak tünt. Idén mi is vissza megyünk Agios Sostisba 09.22.-től kettő hetet, de szerintem most is a Smart-nál fogunk robogókat kölcsönözni. A Suzukit, tervünk szerint, motorcsónakra "cserélnénk" fel. Ahogy én tudom, egy órára 30 euró, három órára pedig 60 euró. Tíz perc " gyorstalpaló" után már viheted is. Üdv. Sándor