(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Doba Árpád Dátum: 2011-12-16 21:07:16
Felföldi Attila írta ekkor: 2011-12-08 20:56:49
Árpi! Teljesen igazad van. Én már most dilemmázom, hogy jövőre melyik szigetre menjünk. :D A Myrthos gyönyörű, de az Ainost se feledd el. Bakker, most vettem észre,hogy folyamatosan Gáboroztalak a videón. Mért nem toltál le? :D Egyébként sikerült letöltened? Attila
Hát igen. Mi Zakynthost szeretnénk ujra meglátogatni ha összejön. Kefalónia is fantasztikus, az lenne a legjobb ha mindkét helyre mehetnénk, de hát válság van. Nagyon jó a videó megnéztem. smile
Lesku Ivett Dátum: 2011-12-16 11:39:48
Az elején rám is szavaztak ismerősök de amikor láttam,h már kb 1 hét elteltével már egy pár embernek 1000 szavazata volt szóltam nekik,h ne szavazzon senki rám mert nincs értelme!!!!
Lesku Ivett Dátum: 2011-12-16 11:38:03
Én úgyanezt írtam csak a Paráliai oldalra!! Őket eleve ki kellene zárni!!!! Meg akinek pár ezres szavazatai vannak!!!! Én már kb 3 hete mondtam itthon nagyon érdekeses azok akiknek ennyi szavazatuk van! Még egy igazgatónak sincs ennyi ismerőse!!!!
Mrs.Caretta Dátum: 2011-12-16 08:49:32
INTÉZKEDÉST KÉREK!!!!!!!!!!!!!
Molnár Miklósné Dátum: 2011-12-16 08:15:32
Mrs.Caretta írta ekkor: 2011-12-15 22:47:51
Kedves Mindenki! Szerintem fogjunk össze és kérjünk intézkedés a szervezők részéről,hiszen ez abszolút irreális. Én is fizethettem volna pár tininek,hogy egész nap email címeket generáljanak,használva a telefonkönyvet vagy megkérni a ráérős családtagokat,de nem tettem. Ne mondja senki,hogy több,mint 8000 ismerőse van,ez vicc. Én azon csodálkozom,hogy egy ilyen 10 éves múlttal és presztizzsel rendelkező utazási iroda megengedi magának,hogy így leégessék és sárba tiporják hírnevét,hiszen ennek máris hatalmas visszhangja van! Hiszen egyértelműen csalás! Mindenki tévedve ebben,csak a Szőllősiéknek van igazuk? Ennyi hülye ember használja ezt a weboldalt? FOGJUNK ÖSSZE ÉS KÉRJÜNK INTÉZKEDÉST! Mindenki írjon egy "INTÉZKEDÉST KÉRÜNK" felszólító hozzászólást (hátha összegyűlik 10000 :) ) és várjuk a választ. Ha Szőllősiék összefogtak,akkor tegyük meg mi is...ellenük! Hiszen még email címeket sem kell generáljunk! Vagy kérjük meg a kedves 8000 emberkét,hogy azonosítsák magukat!! Köszönöm mindenkinek,aki írni fog!!!
Intézkedést kérek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile