Kedves mindenki !
Azért csak elmondom a véleményemet én is.
A lányok unszolására vettünk részt a fotópályázaton. A kiírás szerint próbáltunk versenyezni. Már akkor jeleztem a skacoknak , hogy nem valószínű , hogy a mi egyszerű képeink sokaknak tetszeni fog. Ill. biztos lesznek trükközések is. Hiszen a neten vagyunk .
Tehát mindenképpen 2011-es friss nyaralási , és lehetőleg nem tengeres , partos , pálmás képekből válogattunk.
Eszembe se jutott előkeresni a 69 –s holdra szállásos képeimet .Az interneten és máshol sem hirdettem meg , kinek hová is kéne egy strigulát behúznia. Pedig pont ezt kellett volna. Hozni még 2000 embert.
A kedves látogatókra bíztuk sorsunkat.( mint sokan mások)
Lányom kb. az első szavazási napon jelezte : Apa itt nem stimmel valami ! 1 nap alatt kizárt 16 jelölés!
Na ugye ! Volt a válaszom. Ha kérése ( törlés) meghallgattatik , valószínű mi és talán még mások is csatlakoztunk volna hozzá ,így mindjárt az elején.
Ettől kezdve más tulajdonképpen érdektelen lett az egész. ( 3. nap)
Az iroda örül a rengeteg érdeklődőnek . A fotózáshoz ennek nem sok köze van.
Kinek van több ismerőse pályázat !
Mi azért sportszerűen behúztuk a jobb képekre voksainkat. Mást nem tehetünk.
Már nem fontos ki mit ér el. Azt sem értem egyáltalán , miért tettek fel érdemi képet.
Egy fekete mező is megfelelt volna. Pl Éjjeli gondolatok Görögországban címmel.
Kétségtelen sok munkával jár ennyi barátot ,kollegát , szomszédot meggyőzni. Ehhez és a jó eredményhez gratulálunk !
Én pedig hülyén érzem magam , ( hála istennek ritkán ugrok bele hasonlókba)amikor sorba állok a szabad strandon akciós belépőért , vagy biztos helyről hallva , megveszem a jövő heti lottó számokat.
Ahogy lányom említette, sajnáljuk a jobbnál jobb képeket !
Gratulálunk minden sportszerű versenyzőnek!
Nem kell sértegetni és ócsárolni ezeket a versenyzőket! Ők csak jó Magyar ember módján kihasználták a lehetőséget. Mint kiderült , megtehették.
Mi viszont ezek után csak magunkat szórakoztatjuk.
Ez jó lecke volt !
Üdvözlettel:
Kissék
Ettől függetlenül . Ha jövőre tudunk nyaralásra gondolni . ( szerintem ha erre rájönnek ott fent , még ezért is fizetni kell majd . Nehogy már gondolatban ott legyek a tengerparton. ) akkor feltétlenül Kefalónia a cél !
A Török út nagy kihívásnak látszik. Itt meghallgatjuk az első fecskéket először. Csak aztán.