(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Mrs.Caretta Dátum: 2011-12-15 22:47:51
Kedves Mindenki! Szerintem fogjunk össze és kérjünk intézkedés a szervezők részéről,hiszen ez abszolút irreális. Én is fizethettem volna pár tininek,hogy egész nap email címeket generáljanak,használva a telefonkönyvet vagy megkérni a ráérős családtagokat,de nem tettem. Ne mondja senki,hogy több,mint 8000 ismerőse van,ez vicc. Én azon csodálkozom,hogy egy ilyen 10 éves múlttal és presztizzsel rendelkező utazási iroda megengedi magának,hogy így leégessék és sárba tiporják hírnevét,hiszen ennek máris hatalmas visszhangja van! Hiszen egyértelműen csalás! Mindenki tévedve ebben,csak a Szőllősiéknek van igazuk? Ennyi hülye ember használja ezt a weboldalt? FOGJUNK ÖSSZE ÉS KÉRJÜNK INTÉZKEDÉST! Mindenki írjon egy "INTÉZKEDÉST KÉRÜNK" felszólító hozzászólást (hátha összegyűlik 10000 :) ) és várjuk a választ. Ha Szőllősiék összefogtak,akkor tegyük meg mi is...ellenük! Hiszen még email címeket sem kell generáljunk! Vagy kérjük meg a kedves 8000 emberkét,hogy azonosítsák magukat!! Köszönöm mindenkinek,aki írni fog!!!
Gábor Dátum: 2011-12-15 19:41:05
Üdv mindenkinek! Azoktól akik már jártak Zakynthoson kérdezném, hogy a köveltkző fak.programok milyen napra szoktak esni : Kefalonia, buszos szigettúra, Navagio, shopping Zakynthos. A válaszokat előrre is köszönöm szépen mindenkinek.
Szabó Réka Dátum: 2011-12-15 19:03:20
Kedves Mindenki! Én teljesen megértem a versenyben vezető családot, hogy mindent megtesz a nyereményért. Én is megtenném. De sajnos erre nincs időm és ez nem az én stílusom. Kizártnak tartom, hogy napi több száz szavazatot lehessen küldeni egy képre. De hát tudjuk, hogy a mai modern technikával képesek a csodára. Az én versenyem véget ért mielőtt megkérhettem volna az ismerősöket, hogy szavazzanak. Ekkora konkurenciával nem tudok mit kezdeni. Talán reálisan 200-300 szavazatot össze tudtam volna szedni, ami így is sok. Azon kedves fórumtársaknak akik fel vannak háborodva mondom, hogy ha valakinek az elismerés is számít valamit akkor ne adja fel, mert mi tavaly ugyan a legjobb tízbe nem kerültünk be, de a címlapon ott virított a képünk!!!!! Na csak egy kisebb, de én ezzel is elégedett voltam! A mostani pályázatra is beneveztem, igaz a férjem ügyfél azonosítójával, és nem is szeretném megmondani melyik az. Természetesen a saját képünkön kívül, kb 15-20 képet tartok még nagyon jónak! Remélem ezek közül kerül majd ki a címlapfotó! Tehát üzenem nektek ne adjátok fel!
morkai zsolt Dátum: 2011-12-14 21:10:14
Szöllősi Evelin írta ekkor: 2011-12-14 20:10:59
Kedves Mindenki! Mindenkinek szíve joga, hogy véleményt alkosson a szavazással kapcsolatban. De ha valakinek az a problémája, hogy mi vezetünk a versenyben, azzal nem értek egyet. Más is ugyanúgy megküzdhetne a nyereményért, de nem teszi. Igen, szeretnénk megnyerni a versenyt, és megteszünk érte mindent. Az pedig, hogy két képünk van fent, senkinek semmi köze hozzá. A szabályzatban mindössze az szerepel, hogy egy felhasználó egy képet tölthet fel. Arról, hogy egy család hány képet tölthet fel, semmit nem írtak. Azzal a váddal kapcsolatban, hogy csoportosan gyártjuk az egyszerhasználatos email címeket.. Igen, sokan vagyunk, nagyon sokan segítenek, mi is több helyen hirdettük, hogy szavazzon mindenki. Az egyszerhasználatos emailcímek pedig hazugság. Ha gondolja, szívesen szólok mindenkinek, hogy lépjen be az email címmel, amivel szavazott, ha ettől megnyugodna a lelke. Nyugodtan írják le, ha van még esetleg probléma, szívesen meghallgatjuk. Üdvözlettel? Szöllősi család smile
Na ez az abszolút pofátlanság kedves Evelin kit akarsz hülyíteni? Percenként 3-4 szavazat? Volt olyan nap, hogy 1000 szavazat ment rátok és mindég pont 2 szavazattal van lemaradva az egyik képetek? Ez nem a mese fórum! Gratulálok a nyereményhez, a felháborodás helyett pedig el kellene gondolkodni minden kapott kritikán, üdv a Szöllősi család szorgos tagjainak! smile
Szöllősi Evelin Dátum: 2011-12-14 20:10:59
Kedves Mindenki! Mindenkinek szíve joga, hogy véleményt alkosson a szavazással kapcsolatban. De ha valakinek az a problémája, hogy mi vezetünk a versenyben, azzal nem értek egyet. Más is ugyanúgy megküzdhetne a nyereményért, de nem teszi. Igen, szeretnénk megnyerni a versenyt, és megteszünk érte mindent. Az pedig, hogy két képünk van fent, senkinek semmi köze hozzá. A szabályzatban mindössze az szerepel, hogy egy felhasználó egy képet tölthet fel. Arról, hogy egy család hány képet tölthet fel, semmit nem írtak. Azzal a váddal kapcsolatban, hogy csoportosan gyártjuk az egyszerhasználatos email címeket.. Igen, sokan vagyunk, nagyon sokan segítenek, mi is több helyen hirdettük, hogy szavazzon mindenki. Az egyszerhasználatos emailcímek pedig hazugság. Ha gondolja, szívesen szólok mindenkinek, hogy lépjen be az email címmel, amivel szavazott, ha ettől megnyugodna a lelke. Nyugodtan írják le, ha van még esetleg probléma, szívesen meghallgatjuk. Üdvözlettel? Szöllősi család smile