(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Orgona Dátum: 2011-11-27 08:31:53
Kiss Zseraldina írta ekkor: 2011-11-03 20:14:05
Fotópályázat. T. szervezők ! Amennyiben olvassák és lehetséges , kérem töröljék feltöltött fotómat. Én így nem szeretnék " versenyezni" !Nem is igazból az én fotómról van szó. Irigykedve néztem a jobbnál jobb képeket. Kb 2 nap után sok szép kép kapott ajánlást. Mégsem hiszem , hogy emberek többségének ez tetszik! Semmi gond !Viszont ebben nem szeretnék részt venni. Tisztelettel: Zseri
Én is kétségbe vonom az egész versenyt ! kicsit feltünő az 1300 szavazattal rendelkező képek hitelessége.
Tóth Judit Dátum: 2011-11-20 19:29:52
Szabolcs írta ekkor: 2011-10-30 15:35:06
Sziasztok! Az iránt szertnék érdeklődni, hogy Zakhyntos vagy Kefalóni szebb, melyik helyre érdemesebb nyaralni menni és a másikat csak fakultatív kiránduláskor megtekinteni. Olyan emberek válaszát várom akik mindkét helyen jártak már és megosztanák velem élményeiket amiket előrre is köszönök. :)
Csatlakozom Adél véleményéhez, nekem is Kefalónia tetszett jobban! Mi idén voltunk ott egy hetet, tavaly pedig Zantén egy hetet. Persze, ha mód van rá, mindkét szigetet érdemes megismerni.
Miszkuly Adél Dátum: 2011-11-16 18:31:18
Sziasztok! Az iránt szertnék érdeklődni, hogy Zakhyntos vagy Kefalóni szebb, melyik helyre érdemesebb nyaralni menni és a másikat csak fakultatív kiránduláskor megtekinteni. Olyan emberek válaszát várom akik mindkét helyen jártak már és megosztanák velem élményeiket amiket előrre is köszönök. :)
Kedves Szabolcs! Az idén Zantén, tavaly pedig Kefalónián nyaraltunk. Rövid leszek: Mindkettő nagyon szép, de Nekünk Kefalónia jobban tetszett. smile Tisztább, rendezettebb sziget. Üdv, Adél
Doba Árpád Dátum: 2011-11-15 10:20:21
Szia gondolom te is érzed, hogy ez nem a laegjobb kérdés. olyan mintha azt kérdeznéd melyik gyereked a szebb? Én hál istennek mindkét csodálatos szigetre eljutottam és mindkettő gyönyörű, de elhiheted egy összezsúfolt fakultatív nem fogja visszaadni... pl nem fürödhetsz a Myrthoson ami felejthetetlen. még egyszer mondom hogy fantasztikus mindkét sziget. a másik meg hogy kinek mi a szép ugye... smile
Kiss Zseraldina Dátum: 2011-11-03 20:14:05
Fotópályázat. T. szervezők ! Amennyiben olvassák és lehetséges , kérem töröljék feltöltött fotómat. Én így nem szeretnék " versenyezni" !Nem is igazból az én fotómról van szó. Irigykedve néztem a jobbnál jobb képeket. Kb 2 nap után sok szép kép kapott ajánlást. Mégsem hiszem , hogy emberek többségének ez tetszik! Semmi gond !Viszont ebben nem szeretnék részt venni. Tisztelettel: Zseri