(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Varga Lilla Dátum: 2011-12-11 13:39:08
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én sem azért adok hangot a felháborodásomnak mert savanyú lenne a szölö, hiszen nekem sincs fent fotóm, de az, hogy egy család bár a szabályzat nem tiltja egyszerre 2 helyet foglaljon mint a 13. oldalon Szöllősiék, nos ehez már pofa kell. Jó, hogy nem mind a 3 helyet foglalják, ez gerinctelen húzás a részükről telhetetlen, pofátlan emberek akik nem érdemlik meg a nyereményt.
Bérdi Zsolt Dátum: 2011-12-10 09:48:01
Miko Imre írta ekkor: 2011-12-09 18:16:11
Nos nekem nincs érdekeltségem a fotópályázatot illetően, viszont szavaztam pár nekem tetsző képre, nem zavar, ki hány ezer szavazatot , hogy s miként gyűjt össze, tegye megdolgozik érte így vagy úgy de ami számomra is dühítő, hogy van olyan család (13.-oldal) aki az első két helyet foglalja feltűnően magas szavazati aránnyal, ez gusztustalan, megelégedhetne egy helyel is, hogy másoknak is legyen esélye a nyereményre.
Teljesen egyetértek Imrével, nem az a baj, hogy csal valaki, mert hát megdolgozik érte, de betyár becsület is van a világon ne legyen telhetetlen elégedjen meg 1 nyereménnyel !!!! Jó, hogy nem mind a 3 nyeremény kell neki. smile
Miko Imre Dátum: 2011-12-09 18:16:11
Grand Éva írta ekkor: 2011-12-01 12:04:58
Kedves Orgona és Mások! Mindig rosszul esik nekünk,amikor kétségbe vonják munkánk tisztaságát. Azt hiszem egyértelmű, hogy nekünk semmilyen érdekünk nem fűződik ahhoz, hogy ki nyerje meg a versenyt.A versenyen való részvétel nem tiltja meg a versenyzők kampányolását különböző oldalakon, munkahelyeken. Így leht, hopgy a sok szavazatot kapott képre a beküldő összes kollégája szavazott (ellenőriztük ).A mi célunk ezzel a versennyel az, hogy minnél többen regisztráljanak a honlapunkon, ezzel egyre többen nézik majd az új ajánlatainkat is. A másik célunk pedig az, hogy a remek képek közül mi is tudjunk válogatni a katalógusunkhoz és weboldalunkhoz. Lehetséges, hogy nem az önöknek tetsző legjobb kép kaoja majd a legtöbb szavazatot, de ez csak azt jelenti, hogy a beküldőnek esetleg sok barátja és ismerőse van. Ez olyan nagy baj? Üdvözlettel:Éva
Nos nekem nincs érdekeltségem a fotópályázatot illetően, viszont szavaztam pár nekem tetsző képre, nem zavar, ki hány ezer szavazatot , hogy s miként gyűjt össze, tegye megdolgozik érte így vagy úgy de ami számomra is dühítő, hogy van olyan család (13.-oldal) aki az első két helyet foglalja feltűnően magas szavazati aránnyal, ez gusztustalan, megelégedhetne egy helyel is, hogy másoknak is legyen esélye a nyereményre.
Felföldi Attila Dátum: 2011-12-08 20:56:49
Doba Árpád írta ekkor: 2011-11-15 10:20:21
Szia gondolom te is érzed, hogy ez nem a laegjobb kérdés. olyan mintha azt kérdeznéd melyik gyereked a szebb? Én hál istennek mindkét csodálatos szigetre eljutottam és mindkettő gyönyörű, de elhiheted egy összezsúfolt fakultatív nem fogja visszaadni... pl nem fürödhetsz a Myrthoson ami felejthetetlen. még egyszer mondom hogy fantasztikus mindkét sziget. a másik meg hogy kinek mi a szép ugye... smile
Árpi! Teljesen igazad van. Én már most dilemmázom, hogy jövőre melyik szigetre menjünk. :D A Myrthos gyönyörű, de az Ainost se feledd el. Bakker, most vettem észre,hogy folyamatosan Gáboroztalak a videón. Mért nem toltál le? :D Egyébként sikerült letöltened? Attila
Grand Éva Dátum: 2011-12-01 12:04:58
Orgona írta ekkor: 2011-11-27 08:31:53
Én is kétségbe vonom az egész versenyt ! kicsit feltünő az 1300 szavazattal rendelkező képek hitelessége.
Kedves Orgona és Mások! Mindig rosszul esik nekünk,amikor kétségbe vonják munkánk tisztaságát. Azt hiszem egyértelmű, hogy nekünk semmilyen érdekünk nem fűződik ahhoz, hogy ki nyerje meg a versenyt.A versenyen való részvétel nem tiltja meg a versenyzők kampányolását különböző oldalakon, munkahelyeken. Így leht, hopgy a sok szavazatot kapott képre a beküldő összes kollégája szavazott (ellenőriztük ).A mi célunk ezzel a versennyel az, hogy minnél többen regisztráljanak a honlapunkon, ezzel egyre többen nézik majd az új ajánlatainkat is. A másik célunk pedig az, hogy a remek képek közül mi is tudjunk válogatni a katalógusunkhoz és weboldalunkhoz. Lehetséges, hogy nem az önöknek tetsző legjobb kép kaoja majd a legtöbb szavazatot, de ez csak azt jelenti, hogy a beküldőnek esetleg sok barátja és ismerőse van. Ez olyan nagy baj? Üdvözlettel:Éva