Kedves Orgona és Mások! Mindig rosszul esik nekünk,amikor kétségbe vonják munkánk tisztaságát. Azt hiszem egyértelmű, hogy nekünk semmilyen érdekünk nem fűződik ahhoz, hogy ki nyerje meg a versenyt.A versenyen való részvétel nem tiltja meg a versenyzők kampányolását különböző oldalakon, munkahelyeken. Így leht, hopgy a sok szavazatot kapott képre a beküldő összes kollégája szavazott (ellenőriztük ).A mi célunk ezzel a versennyel az, hogy minnél többen regisztráljanak a honlapunkon, ezzel egyre többen nézik majd az új ajánlatainkat is. A másik célunk pedig az, hogy a remek képek közül mi is tudjunk válogatni a katalógusunkhoz és weboldalunkhoz. Lehetséges, hogy nem az önöknek tetsző legjobb kép kaoja majd a legtöbb szavazatot, de ez csak azt jelenti, hogy a beküldőnek esetleg sok barátja és ismerőse van. Ez olyan nagy baj? Üdvözlettel:Éva
Nos nekem nincs érdekeltségem a fotópályázatot illetően, viszont szavaztam pár nekem tetsző képre, nem zavar, ki hány ezer szavazatot , hogy s miként gyűjt össze, tegye megdolgozik érte így vagy úgy de ami számomra is dühítő, hogy van olyan család (13.-oldal) aki az első két helyet foglalja feltűnően magas szavazati aránnyal, ez gusztustalan, megelégedhetne egy helyel is, hogy másoknak is legyen esélye a nyereményre.