Kedves Cs.Z.
Én is ott nyaraltam ebben az időpontban, ha nem gond a hozzászólásodra reagálva, veled/veletek kapcsolatban leírnék pár dolgot, amit talán kifelejtettél. Gondolom nem okoz problémát. Csak a tisztánlátás kedvéért. Előre bocsátom, hogy ez nem feltétlenül csak az én véleményem-gondolom ez téged kicsit sem érdekel, de nem baj.....
Szóval: én is ebben az időpontban, a Grand Tours irodával utaztam a szigetre. Ugyanazzal a busszal mentünk. A klíma elromlott és anélkül kellett utaznunk kb. 8-9 órát. Amint lehet, az iroda akárhányszáz km-re Magyarországtól ezt a problémát orvosolta. Kaptunk "cserebuszt". Már bocs, hogy Szerbia közepén nem termett ott az autópálya közepén azonnal, a derült égből egy full extrás busz. Ezért kaptunk 10 euro kedvezményt a fakultatív programokból (navaggio öböl) Ezt Vivien a tájékoztatón, a megérkezés estéjén el is mondta, láttam figyeltél és nem kellett rád/rátok szólni egyszer sem. A klíma nélkül töltött órák valóban kellemetlenek voltak, de mégsem annyira elviselhetetlenek, mint a te/ti társaságotok viselkedése a buszon. Az egész utat végigvedeltétek, részegen, alpári stílusban üvöltöztetek, egyikőtök - talán pont te - egy kecskére vagy nem is tudom milyen állatra hasonlító hangon, végigröhögte, üvöltözte az utat, megkeserítve ezzel kb. 35 ember-köztük egy nem épp fiatal hölgy- utazását. (ahogy láttam, ezzel ti teljesen tisztában voltatok, sőt ennek tudatában rátettetek még egy lapáttal) Az egyik határon várakozva, amikor 1 busz volt előttünk, teljesen önállóan leszálltatok a buszról és elkezdtetek cigizni, premier plánban, 10 méterre a macedón határőröktől, részegen. Mikor bejelentették, hogy 50 euro a büntetés, amit össze lehet dobni, akkor nem volt ilyen nagy az arc igaz? Hogy is volt ez? Miért nem mertetek megszólalni? Hmmmm? Csak ment a pókerarcal bámulás és az éééén neeeeem...! ;)
Agois Sostis partja a magas vízállás miatt gyakorlatilag nem létezik, mint fürdőhely. Ez fél éve köztudott. Ha elmegyek nyaralni, előtte tájékozódom. Ez senki másnak nem okozott problémát, csak neked/nektek. Agois Sostis bal partja kb. 20 méter széles és 1 km hosszú(Cameo szigettől kezdődik, a kikötőtől), homokos, ebből nyílik Lagas partja, majd ebből Kalamaki partja, mindkét helyen nagyon jó fürdőzési lehetőségekkel. Egy darab tengeri füvet sem találni, a víz és a part tiszta, tele egyedülálló csajokkal...! Az hogy ezt ti nem tudtátok, annak talán az lehet az oka, hogy a "jégrmeiszteres" meg a vodkás üvegen túl nem nagyon láttatok, azt is elég volt megszagolni, a veletek egy társaságban lévő -beképzelt lányokat- meg értem, miért nem állnak szóba az ilyenekkel. De ők legalább nem üvöltöztek. (ha már itt tartunk, legalább valami igazi italt ittatok volna, nem ezeket a női piákat; rontja a látást, arcom-arcommá és nethuszárrá tesz)
A nyaralásotok semmi másról nem szólt, csak az alpári stílusról, az ordenáré üvöltözésről, a vedelésről, káromkodásról, a büszkélkedünk és nagyképűek vagyunk a semmire viselkedésről. Egész nap üvöltött az ocsmány zene a szobátokból. Az apartman szobáját, berendezési tárgyait ha jól tudom többször átrendeztétek, megrongáltátok, a falat mindenféle piával és még ki tudja mive,l többször leöntöttétek, összefröcsköltétek, pedig erre, a hangosodásra és az egyéb viselkedésre ha jól tudom párszor figyelmeztettek benneteket. Mégis mit vártál??? XD Kerestétek a "bajt", megkaptátok, dupla ennyit érdemeltetek volna.
A fentiek tükrében még teljesen jól jártatok. Nem tudom mi a jó fenét képzelsz te/ti magadról?! Lejáratsz/lejárattok(illetve csak próbálkozol/próbálkoztok) egy utazási irodát, ami az egyik legjobb és legkorrektebb ebben a nem is tudom minek nevezzem országban, lejáratod a magyar embereket és itt fröcsögsz a semmire??!!
Az iroda nem bulinyaralást hirdetett, a szomszédban a szórakozóhelyekkel. Még Laganasban sem volt olyan minősíthetetlen az angol tinik viselkedése, mint a tiétek!!! (eltöltöttem ott pár estét) 25 perces sétával simán át lehetett menni, még részegen is. Kipróbáltam, sikerült. Neked/nektek az ég világon sehova nem kellet volna utazni, ezt az utolsó, minősíthetetlen, szánalmas viselkedést elő lehet adni itthon is, ahol néhány helyen vevők rá és eltűrik.
A hozzászólásodat olvasva örülök, hogy nem most vagyok ilyen fiatal és a kortársaim között nincs senki, aki így viselkedne.
Azt hiszem mindenki örülni fog ha többet nem utazol, utaztok a Grand Tours-al. Iroda és utas egyaránt. Az emberek többek között ezért mennek nyaralni: egy évben, egy hétre ettől a viselkedéstől, VILÁGNÉZETTŐL akarnak megszabadulni, mint a tiéd/tiétek. (többek közt én is)
Te/ti a társadalmi együttélés szabályaival egyátalán nem vagytok tisztában.(csak hogy ilyen kicsit hivatalos és finom szöveget is írjak) Még a legalapvetőbbekkel sem. Ez egy dolog. Na de hogy erre még büszke is vagy/vagytok, na ez a teljes csőd...!
Mekk mekk...!
Egyébként köszönöm a Grand Tours-nak és Viviennek(!!!) a nyaralást, írok majd normális beszámolót is.
Ja, igen. Tudtam volna "kicsit" vulgárisabb stílusban is írni, de hát sajnos nem négyszemközt vagyunk. Meg hát ez egy fórum Zakynthosról, a nyaralásról, stb..... de semmiképp nem erről, amit te ide összehordtál.
A komolyabb vitákat elkerülve:
A fenti „néhány sor” a képzelet szülötte, bármilyen egybeesés a valósággal csak a „véletlen” műve lehet! ;)
Kedves G.K. te itt pont azokról az emberekről beszélsz, akik itt nincsenek jelen és nem írtak ide egy sort sem!A társaság azon részét ott ismertük meg, de ez már teljesen lényegtelen.Mi sem viselkedtünk éppen példásan, de nem csak a tengerparton henyélni mentünk, hanem azért hogy jól érezzük magunkat és bulizzunk.Ez egy párszor elfajult, de ennyi embernél ez elkerülhetetlen sajnos.Nem azért ment a társaság, hogy más rosszul érezze magát.A lányok egyáltalán nem voltak beképzeltek, nem is ismered őket, de egy rossz szavad nem lehet rájuk.A mi szobánkban is meglett cserélve 2 ágy, szerintem ez nem olyan nagy baj, mivel semmi kárt nem okoztunk ezzel és szerettem volna azzal aludni egy ágyban akivel szerettem volna, nem pedig egy pótágyon mellette!A falak amire azt mondták le van öntve egy nedves szivaccsal teljesen eltávolítható volt, nem úgy mint a többi retek ami valószínűleg már több éve ott van és akkor az iszonyatosan büdös penészről és törött szekrényről már nem is akarok beszélni, mert a gondolatától hányni kell!Legalább lett volna bennük annyi, hogy nem a szobára fogják rá, hogy pénzt húzzanak még le rólunk az indulás előtt 1 órával ráadásul úgy, hogy megfenyegetnek.De Vivien azért véletlenül elszólta magát, hogy mégis ez az oka, de arra nem volt képes, hogy meghallgassa amit mondani szeretnék!A társaság akivel mentünk kb 2.000.000 Ft-ot hagyott ott a grand tours-nál és a hotelben és akkor lehet keveset mondtam!Ebből szerintem kitelt volna egy pár szivacs és egy kis csapvíz.(ja, csak igazából nem is ez volt a probléma csak valamire rá kellett fogni, úgyhogy ennyit erről) Amúgy meg mi is bejártuk a szigetet és voltunk szép helyeken, nem csak vedeltük reggeltől estig a szerinted női piákat.Ennyit szerettem volna írni a leveledre és nagyon örülök, hogy "normális" embernek tartod magad!csöcs