(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

G.K. Dátum: 2011-09-07 14:04:46
De reagálok, mert annyira tetszik nekem ez a történet. :D Már csak azért is, mert elég sokan érezték kellemetlenül magukat a ti "picit elfajult bulijaitok és viselkedésetek miatt". Mondom a megfelelő helyre,megfelelő személyt értesíteni. Nem feltétlenül az igazgatóra gondoltam. De azok a jogi személyek biztosan tudják mire gondolok. És természetesen intézkedtek is, hogy mivel ilyet nem lehet csinálni, nem is kell fizetni. Ezért nektek nem is kellett. :D Erről is írhatnál, kicsit részletesen, hátha akkor a célt is elérnétek a fórumokon. Már arra gondoltam, hogy ezek a jogi személyek mit intézkedtek, milyen tájékoztatást kaptak az irodában? Hogy nektek mégis fizetni kellett. Abban igazat adok, hogy valóban nem lehet kint hagyni az utast. De mindenféle finom kis kártérítési pereket lehet indítani. Olyat sem lehet csinálni, hogy többször leöntitek a falat bármivel, (akár fél deci kólával is) valamint sorozatosan megszegitek az utazási szabályzatot a hangoskodással és ezzel a viselkedéssel, a "picit elfajult a buli de csak párszor" történetek. Na ja. Ez egy ilyen világ. Ha kárt okozok, teljesen mindegy milyen mértékűt, azt ki kell fizetnem(arányosan persze de itt azért vannak tág határok). Az meg egy dolog, a tulaj mennyiben állapítja meg a kár mértékét. Egy sárvédőn okozott 1 cm-es horpadást nem glettelnek ki és fújnak oda egy kis festéket, hanem kicserélik az egész elemet. Ez van. El lehetne jogászkodni ezen egy darabig, de még a szabimat töltöm, nem akarok dolgozni. Annak örüljetek, hogy ott a 2. figyelmeztetés, kb. 3 nap után nem szállítottak fel benneteket egy buszra és vittek haza soron kívül, zártak ki a nyaralásból. Egyébként elég gyengén provokálsz. XD De mégyegyszer sok sikert a jogorvoslathoz - már ha van, remélem beszámolsz róla, milyen eredménye lett. XDXD
Attila vagyok Dátum: 2011-09-07 13:02:50
G.K. írta ekkor: 2011-09-07 12:11:50
Ahogyan te is, úgy én is leírtam a véleményemet. Nem kell egyetérteni, de még reagálni sem. Én sem értek egyet veled és ettől még tök jól alszom. A netkaratéval arra céloztam, hogy nem itthonról kell dobálózni a net mögül. Ott kell élőben, face to face nagyszájúnak lenni, nem a csak a buli hangulatában. Az esetleges lehúzással kapcsolatban: nem árt, ha tudjátok hova, kinek, kiknek lehet ilyenkor telefonálni. Tudod mikor fizettem volna ki kármennyi euro-t az állítólagos semmire. Gondolom telefon volt nálatok. Ne aggódj, kapásból más lett volna a hozzáállás. A netkarate nálam ebben az esetben: a gép mögül vagyok nagyszájú és utólag okos. Nekem ez az érdekes. A nyaralás elején nem szóltatok senkinek a penészről, a törött akármiről, a végén nem intézkedtetek telefonon és tájékoztattátok a megfelelő embert, embereket, az esetleges lehúzásról ott helyben, azonnal. (az más kérdés, hogy a hazainduló többi utasnál még népszerűbb lett volna a csapat) Hazaértek, hopp, csüccs be a gép elé aztán megy a panaszáradat. :) Nálam ez a több mint szánalmas kategória. XD Pláne annak tükrében, hogy ilyen jellegű dolgot nem olvastam még a fórumokon ezzel az irodával kapcsolatban. De további kellemes panaszkodást. A hibát meg mindenképp másban keressétek, magatokban semmiképp. (az iroda sztem meg pont lesz...ja kiket visz, azt hiszem lesz elég jelentkező, akiknek ugyanannyiba kerül az utazás)
Ha valamit nem tudsz akkor inkább ne beszélj róla!Beszéltem az idegenvezetővel a tulajjal és más beszélt a grand igazgatójával is telefonon!úgy volt hogy kijön a buszhoz amit nem tett meg (valószínű nem mert) de ott meglett volna neki mondva a dolog, sőt az irodában még a hazaindulás előtt 1 órával bementek jogi személyek, hogy ilyet nem csinálhatnak!Úgyhogy ha valamit nem tudsz akkor arról inkább hallgass!Nem a net mögül panaszkodok és jártatom a szám, hanem már ott megmondtam mindent a helyszínem!Csak sajnos a grand igazgatónak nem!Ennyi és nem kell reagálnod ezután tényleg!netharcos...
G.K. Dátum: 2011-09-07 12:11:50
Attila vagyok írta ekkor: 2011-09-07 08:20:37
Már elmondtam neked csabi, hogy itt nem azokkal az emberekkel beszélsz, akikről a leveleidben szó van.Ennyire nehéz ezt felfogni?Amúgy én csak leírtam a véleményemet a nyaralásról és senki nem kérte, hogy másokat elkezdj fikázni.Szóval ki netkaratézik itt?Szerintem csak te...!:)
Ahogyan te is, úgy én is leírtam a véleményemet. Nem kell egyetérteni, de még reagálni sem. Én sem értek egyet veled és ettől még tök jól alszom. A netkaratéval arra céloztam, hogy nem itthonról kell dobálózni a net mögül. Ott kell élőben, face to face nagyszájúnak lenni, nem a csak a buli hangulatában. Az esetleges lehúzással kapcsolatban: nem árt, ha tudjátok hova, kinek, kiknek lehet ilyenkor telefonálni. Tudod mikor fizettem volna ki kármennyi euro-t az állítólagos semmire. Gondolom telefon volt nálatok. Ne aggódj, kapásból más lett volna a hozzáállás. A netkarate nálam ebben az esetben: a gép mögül vagyok nagyszájú és utólag okos. Nekem ez az érdekes. A nyaralás elején nem szóltatok senkinek a penészről, a törött akármiről, a végén nem intézkedtetek telefonon és tájékoztattátok a megfelelő embert, embereket, az esetleges lehúzásról ott helyben, azonnal. (az más kérdés, hogy a hazainduló többi utasnál még népszerűbb lett volna a csapat) Hazaértek, hopp, csüccs be a gép elé aztán megy a panaszáradat. :) Nálam ez a több mint szánalmas kategória. XD Pláne annak tükrében, hogy ilyen jellegű dolgot nem olvastam még a fórumokon ezzel az irodával kapcsolatban. De további kellemes panaszkodást. A hibát meg mindenképp másban keressétek, magatokban semmiképp. (az iroda sztem meg pont lesz...ja kiket visz, azt hiszem lesz elég jelentkező, akiknek ugyanannyiba kerül az utazás)
Attila vagyok Dátum: 2011-09-07 08:20:37
G.K. írta ekkor: 2011-09-06 15:45:49
A lényeget leírtad: párszor elfajult! Nem egyszer, párszor! Nálam nem fajult el, másnál sem! Figyelmeztettek benneteket? Igen. Többször? Igen. Itt a megoldás, de teljesen feleslegesen magyarázom. Nem tudok vitába szállni a penészes hűtővel és a törött szekrénnyel, de ezzel kapcsolatban egy kérdésem van: a szoba átvételekor ezt jeleztétek bárkinek? Mondjuk Viviennek, hogy intézkedjen erre vonatkozóan. Néma gyereknek...! Ennek tükrében megmosolyogtató, hogy a hazaérkezés után a net mögül megy a köpködés ezzel kapcsolatban. De biztosan én látom rosszul a dolgot. A pihenés és a buli kérdés örökké megoldatlan probléma marad, de azt azért ne mond nekem, hogy egy 30 órás út 20 óráját végig kell piálni, kiabálni, ordibálni, röhögni és szerinted ez teljesen természetes, ehhez kell alkalmazkodni mindenkinek. Azt se mond, hogy a szobában egész nap üvöltenie kell a zenének, úgy hogy még az utcán is hallani lehet. Szerinted ez is teljesen természetes, ehhez kell másoknak alkalmazkodni, akik már elnézést, hogy éjjel 1-kor aludni akarnak. Szerinted tök világos és elfogadott dolog, hogy éjszaka 1-kor még megy az ordibálás, a szerinted kicsit, de csak párszor elfajult buli. Nem barátom. Vannak szabályok, amiket be kell tartani, akkor is ha nehezedre esik. Leírom megint: nem bulinyaralásra, nem egy disco szomszédságába, de még nem is a kuplerájba fizetettek be. Nem zsákbamacskát vettetek. Én is és mások is megoldottuk többször az önfeledt hangos bulizást, mégsem figyelmeztettek minket egyszer sem. De teljesen feleslegesen magyarázom ezt, nem tudjuk meggyőzni egymást. Érdekes, emlékezetem szerint ilyenre nem nagyon volt példa. Biztos a szerencsétlen véletlennek köszönhető, hogy a ti társaságotokkal történt ez meg, gondolom semmi kiváltó oka nem volt. Az esetlegesen nem megfelelő szállással és akármi más hasonlóval pedig a megfelelő fórumokon tudsz jogorvoslatot kérni, sok sikert hozzá. És igen örülök, hogy normálisnak tartom magam; a visszajelzésekből ez jött le az x év alatt. Részemről ennyi. Nem egyetértened, én sem teszem azt az általad leírtak nagy részével. Szia!
Már elmondtam neked csabi, hogy itt nem azokkal az emberekkel beszélsz, akikről a leveleidben szó van.Ennyire nehéz ezt felfogni?Amúgy én csak leírtam a véleményemet a nyaralásról és senki nem kérte, hogy másokat elkezdj fikázni.Szóval ki netkaratézik itt?Szerintem csak te...!:)
Attila vagyok Dátum: 2011-09-07 08:17:30
írta ekkor: 2011-09-06 16:05:50
Használhatnád a saját nevedet mert tényleg berágok!
Megváltoztattam a nevem, hogy ne legyen probléma, hogy ugyanúgy hívnak minket!