A lényeget leírtad: párszor elfajult! Nem egyszer, párszor! Nálam nem fajult el, másnál sem! Figyelmeztettek benneteket? Igen. Többször? Igen. Itt a megoldás, de teljesen feleslegesen magyarázom.
Nem tudok vitába szállni a penészes hűtővel és a törött szekrénnyel, de ezzel kapcsolatban egy kérdésem van: a szoba átvételekor ezt jeleztétek bárkinek? Mondjuk Viviennek, hogy intézkedjen erre vonatkozóan. Néma gyereknek...! Ennek tükrében megmosolyogtató, hogy a hazaérkezés után a net mögül megy a köpködés ezzel kapcsolatban. De biztosan én látom rosszul a dolgot.
A pihenés és a buli kérdés örökké megoldatlan probléma marad, de azt azért ne mond nekem, hogy egy 30 órás út 20 óráját végig kell piálni, kiabálni, ordibálni, röhögni és szerinted ez teljesen természetes, ehhez kell alkalmazkodni mindenkinek. Azt se mond, hogy a szobában egész nap üvöltenie kell a zenének, úgy hogy még az utcán is hallani lehet. Szerinted ez is teljesen természetes, ehhez kell másoknak alkalmazkodni, akik már elnézést, hogy éjjel 1-kor aludni akarnak. Szerinted tök világos és elfogadott dolog, hogy éjszaka 1-kor még megy az ordibálás, a szerinted kicsit, de csak párszor elfajult buli. Nem barátom. Vannak szabályok, amiket be kell tartani, akkor is ha nehezedre esik. Leírom megint: nem bulinyaralásra, nem egy disco szomszédságába, de még nem is a kuplerájba fizetettek be. Nem zsákbamacskát vettetek. Én is és mások is megoldottuk többször az önfeledt hangos bulizást, mégsem figyelmeztettek minket egyszer sem. De teljesen feleslegesen magyarázom ezt, nem tudjuk meggyőzni egymást.
Érdekes, emlékezetem szerint ilyenre nem nagyon volt példa. Biztos a szerencsétlen véletlennek köszönhető, hogy a ti társaságotokkal történt ez meg, gondolom semmi kiváltó oka nem volt.
Az esetlegesen nem megfelelő szállással és akármi más hasonlóval pedig a megfelelő fórumokon tudsz jogorvoslatot kérni, sok sikert hozzá.
És igen örülök, hogy normálisnak tartom magam; a visszajelzésekből ez jött le az x év alatt.
Részemről ennyi. Nem egyetértened, én sem teszem azt az általad leírtak nagy részével.
Szia!
Már elmondtam neked csabi, hogy itt nem azokkal az emberekkel beszélsz, akikről a leveleidben szó van.Ennyire nehéz ezt felfogni?Amúgy én csak leírtam a véleményemet a nyaralásról és senki nem kérte, hogy másokat elkezdj fikázni.Szóval ki netkaratézik itt?Szerintem csak te...!:)