Szép napot mindenkinek.

Mi tegnap értünk haza Zakynthos-ról.
Mindenek előtt szeretnék Köszönetet mondani a Grand Tours-nak. Na és Persze Köszönünk minden segítséget Vivien-ek.
KÖSZI VIVIEN

És persze köszönet jár még Georgina-nak ,Nikos-nak ,Levy-nek a finom ételekért a koktélokért és a kiszolgálásért,és a séf-nek és a másik pincér srácnak is akinek sajnos nemtudjuk a nevét. Na meg Dimitrij-nek is aki megtáncoltatta a Barátnőmet

.Köszönet még Anna-nak a tip-top Szállásért és Szilviának a Kaiki hajókázáson elmondott sok info-ért. Szerintem ezzel a sok köszönömmel el is árultam,hogy ez volt a legjobb nyarunk.
Árakat szerintem fölösleges írni mert állandóan változik.minden turnus váltáskor kicsit magasabbak az árak,de mire vége az aktuális turnusnak addigra némileg csökkennek(ez saját tapasztalat.). A sziget nagyon Gyönyörű,sikerült körbejárnunk rendesen.kb.500km-t kocsikáztunk de még így is maradt pár hely amit még nem néztünk meg rendesen. egy kis csalódás ért viszont a WaterVillage-al kapcsolatban,(jobbra számítottam)!
Tervek szerint jövőre újra megyünk.

Leírnám az élményeinket,de akkor még holnapután is itt ülnék a gép előtt. De ha van valakinek kérdése akkor szivesen válaszolunk.

Patry&SAAB-I