(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2011-07-25 11:44:52
jalics balazs írta ekkor: 2011-07-18 12:27:06
Kedves Vivien! Érdeklődnék, hogy van e lehetőség Zakynthosról fakultatív keretében eljutni Lefkadára? Ha nincs, akkor esetleg egyénileg? Van közvetlen hajó összeköttetés? Köszönettel Balázs
Kedves Balázs! Sem fakultatív kirándulás, sem közvetlen hajó összeköttetés nincs Lefkadára. Egyénileg átjutni sem igazán lehet, mivel a bérelt járműveket nem lehet kivinni a szigetről. De biztos vagyok benne, hogy Zakynthos szigetén is találtok majd elég programot és látnivalót, ugyanis a sziget gyönyörű! Kefalóniára viszont szervezünk fakultatív kirándulást. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-07-25 11:38:27
Horváth Ferenc írta ekkor: 2011-07-17 10:38:10
Kedves Vivien 08. 06.-án megyünk az ibériába. Érdeklődni szeretnék kb mennyiért lehet egy kissebb autót bérelni?
Kedves Ferenc!Erre a kérdésre nem egyszerű a válasz, a bérelt járművek ára sok mindentől függ: milyen autót, hány napra és melyik napokon szeretnétek. Írok egy kiinduló árat: a Matiz ára egy napra 51 €, ebből lejön a grandos kedvezmény és hozzájön a 9€ teljeskörű biztosítás, így az ár egy napra: 50 € ezen a héten. Ha majd itt lesztek, megbeszéljük a részleteket és szívesen segítek a legjobb árat kialkudni :) Jó utat! Üdv. Vivien
Szilagyi Szabolcs Dátum: 2011-07-25 10:45:04
Szép napot mindenkinek. smile Mi tegnap értünk haza Zakynthos-ról. Mindenek előtt szeretnék Köszönetet mondani a Grand Tours-nak. Na és Persze Köszönünk minden segítséget Vivien-ek. KÖSZI VIVIEN smile És persze köszönet jár még Georgina-nak ,Nikos-nak ,Levy-nek a finom ételekért a koktélokért és a kiszolgálásért,és a séf-nek és a másik pincér srácnak is akinek sajnos nemtudjuk a nevét. Na meg Dimitrij-nek is aki megtáncoltatta a Barátnőmet smile .Köszönet még Anna-nak a tip-top Szállásért és Szilviának a Kaiki hajókázáson elmondott sok info-ért. Szerintem ezzel a sok köszönömmel el is árultam,hogy ez volt a legjobb nyarunk. Árakat szerintem fölösleges írni mert állandóan változik.minden turnus váltáskor kicsit magasabbak az árak,de mire vége az aktuális turnusnak addigra némileg csökkennek(ez saját tapasztalat.). A sziget nagyon Gyönyörű,sikerült körbejárnunk rendesen.kb.500km-t kocsikáztunk de még így is maradt pár hely amit még nem néztünk meg rendesen. egy kis csalódás ért viszont a WaterVillage-al kapcsolatban,(jobbra számítottam)! Tervek szerint jövőre újra megyünk. smile Leírnám az élményeinket,de akkor még holnapután is itt ülnék a gép előtt. De ha van valakinek kérdése akkor szivesen válaszolunk. smile Patry&SAAB-I
Varga Nikoletta Dátum: 2011-07-24 20:41:51
Sziasztok!Azoktól kérdezném,akik mostanában jöttek haza Zakynthosról,hogy nem tudják-e mennyibe kerül a robogóbérlés 1 hétre?
Kata Dátum: 2011-07-24 19:46:46
Szajkó Viktória írta ekkor: 2011-07-23 17:39:45
Sziasztok! aug.5-i miskolci indulással megyünk Agios Sostisra, esetleg valaki van erről a környékről ?
Kedves Viki! Mi is aug. 5-én indulunk Kefalóniára, valószínű, hogy egy buszon fogunk utazni. Tavaly júliusban voltunk Zaky-n, Itt küldöm, ahol el tudod olvasni az élménybeszámolómat: http://zante.gportal.hu/gindex.php?pg=32971971&nid=5645418 A többit a buszon megbeszéljük. Üdv.