(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Norton Dátum: 2011-07-25 17:14:17
Sziasztok! Tegnap érkeztünk haza Zante szigetéről. Mielőtt mentem, folyamatosan olvasgattam fórumokat, leírásokat, és a végére sikerült jócskán elbizonytalanodnom, hogy jól választottam e. De egytől egyig, minden félelmem oktalan volt. Az Ibéria apartmanban volt a szállásunk, ami kifogástalan volt. Egyik este nem volt víz, az egy picit kellemetlen volt, de szerintem ez elenyésző. A part, attól függetlenül, hogy meglehetősen keskeny, csodálatos. Ha valaki attól fél, hogy nem tud hol nyugodtan napozni, pihenni, az ne tegye. Rengeteg napágy, és letelepedési lehetőség van egy kicsit feljebb  Ugyanis, lépcsők vezetnek a partról a Beach bárokhoz, ahol gyönyörű kilátás fogadja az embert, és pár lépcsőfok választja csak el a tengertől, aminek lehet, hogy a széle köves, de amint lelépünk a belevezető lépcső alsó fokáról, sekély, kristálytiszta, homokos talaj fogad minket. Laganas főutcája az Iberia apartmantól két útvonalon is megközelíthető. Én akármilyen lassan mentem, nem vett igénybe 15 percnél sosem többet. Elég lusta vagyok, és sosem volt megerőltető. Fiatal vagyok, szóval engem egyáltalán nem zavartak az angol fiatalok, szerintem inkább viccesek, mint félelmetesek, és tőlük függetlenül nagyon jókat lehet ott bulizni, de sétálni, vásárolni, bármit tevékenykedni. A Cameo szigetet nem szabad kihagynia annak, aki a szigeten nyaral. Egy félnapos programnak tökéletes. Fakultatív program gyanánt egy helyi irodával mentünk, hajós szigettúrára. Erről szívesen írok privátba annak, akit érdekel. A Grand Tours korrekt, amit azért szeretnék megemlíteni, hogy az utazásnál a sofőrök, azoknak a cuccait, akik legelőször szállnak majd le, külön teszik, a busz hátulján lévő „box” szerűségbe, és ott konkrétan felforrtak a hűtőtáskában lévő ételeink. Nem hibáztatom őket, nyilván így férnek el a csomagok, csak leírtam, ami történt. Voltam már több helyen Görögországban, most az első helyre felkerült Zante, szóval bátran merem ajánlani mindenkinek. Az Iberia apartmant pedig hasonlóképpen. Aki nem szállodába szeretne menni, annak szerintem ez a legideálisabb, tisztaság, tulajdonos, felszereltség, elhelyezkedés, környezet szempontjából. Remélem tudtam segíteni, akinek még kérdése van, annak szívesen válaszolok, és kellemes utat kívánok minden leendő utasnak!
lichtenstein magdolna Dátum: 2011-07-25 14:27:06
Sziasztok! Aug. 12.-én megyünk zakhynthos-ra . Az anna apartmanba leszünk. Tud valaki infót küldeni az apartmanról és arról, hogy 5 éves gyerkőccel milyen programokra érdemes elmenni? Előre is köszi.
Balogh Ildikó Dátum: 2011-07-25 13:39:15
Sziasztok!Mi tegnap érkeztünk haza Zakynthos-ról!A robogó bérléssel kapcsolatban: olyan 16 euró/ nap,mi ennyiért béreltük 5 napra!nyilván minél több napra bérled,annál olcsóbb!
Grand Zakynthos Dátum: 2011-07-25 12:22:58
Mó írta ekkor: 2011-07-20 14:04:56
Kedves Vivien! tavalyi zakynthosi nyaralásunk alkalmával sajnos nem sikerült eljutnunk Kefalóniára, az idén viszont mindenképpen szeretnénk! Mi a tapasztalatod, fakultatív program keretében szokott annyi jelentkező lenni, hogy be tudjátok tervezni a szigetlátogatást? Ha mégsem lenne elég jelentkező, van rá más lehetőség hogy a kint töltött egy hét alatt (aug.20-27) át tudjunk jutni erre a gyönyörű szigetre 1 napra? előre is köszi a segítséged, üdvözlettel: Móni
Kedves Móni! Az idén sajnos még érdeklődés hiánya miatt nem tudtuk elindítani a kefalóniai szigettúránkat :( De van megoldás, ugyanis le tudjuk szervezni, hogy másik magyar irodával, magyar idegenvezetéssel el tudjatok menni. Többen részt vettek már így a kiránduláson és jól érezték magukat :) Ha ez mégsem jönne össze, akkor angol csoporttal is el lehet menni. Tehát ha majd itt lesztek, leszervezzük, hogy átjussatok a másik szigetre :) Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-07-25 11:56:02
Bide Renáta írta ekkor: 2011-07-20 10:41:52
Szia Kedves István! Azt hiszem ugyanakkor nyaraltunk Zakynthoson, én is 16án indultam onnan busszal és 17én értem haza, a Grand 2-es 2 emeletes busszal jöttem, meg tudod mondani kik voltak a sofőrök? Szerintem nagyon jól vezettek, és időben odaértünk mindenhova, sőt még talán előbb is. Nekem tetszett a hely, aki igazán akarja feltalálja magát, sok lehetőség volt külön programokra is. Én is meg vagyok elégedve mindennel. Előre is köszi a segítséget! :) Üdv: Reni
Kedves Renáta! Ha jól emlékszem, azon a buszon Pintye József és Sattler Tamás voltak az autóbuszvezetők. Üdv. Vivien