(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2011-07-14 17:34:32
írta ekkor: 2011-07-14 17:28:29
sziasztok akinek elküdte Berki Attila az infokat,megköszönném ha átküldené nekem,mert én nem kapok választ töle,és elég fontos lenne mert holnap indulunk. [email protected]
Kedves Patrik! Ne aggódj, én itt vagyok és a helyszínen minden kérdésre válaszolok, ahogy ezt Attiláéknak is tettem! Jó utat, szombaton találkozunk! Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-07-14 17:32:46
PKata írta ekkor: 2011-07-14 11:10:36
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy ha utószezonban utazom Görögországba, jár e valamilyen hátránnyal? Például, hogy vannak nyitva boltok, lehet e akkor is motort vagy autót bérelni... ?!
Kedves Kata! Ahogy a szeptember beköszön, lassan lassan fogynak a vendégek és zárnak be az üzletek, éttermek is. De egészen október végéig van nyitva a faluban szupermarket, étterem, az autó és motorkölcsönzők is megvárják, míg minden vendég hazautazik. Utószezonban sem fogsz semmiben hiányt szenvedni! Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-07-14 17:29:27
kálmán raymond írta ekkor: 2011-07-14 14:54:02
Sziasztok, kilini és zakyinthos közötti kompra próbáltunk jegyet foglalni mailen keresztül. megnéztük a komp menetrendet ezen a honlapon (http://www.zanteisland.com/html/english/orari.htm ) és írtam a zakyinthosi turista irodának, hogy adja meg a komp társaság e-mail elérhetőségét. Megadták, de hiába írtam e-mailt foglalás céljából mert az az athéni központ mailje és egy hete semmi válasz. Tud valaki segíteni, hogyan hova írhatok (nem faxon, nem telefonon), hogy le tudjam foglalni Kilini és Zaknythos között a kompra jegyet. Ha valaki már foglalt itthonról így jegyet, érdekelne, hogyan sikerült neki, és hogyan fizetett. Előre vagy ott a kompnál ? Minden kompjegy foglalásos info érdekel. Sürgős lenne (aug. 19-én mennénk) Köszönöm szépen! Raymond
Kedves Raymond! Mi szívesen lefoglaljuk Nektek a kompjegyet, a következő e-mail címre küldj nekem egy e-mailt légy szíves: [email protected]. Augusztus lévén mindenképpen érdemes kompjegyet foglalni, mivel már egy hónappal ezelőtt is előfordult, hogy vki nem fért fel a kompra, mert nem volt hely... nemhogy főszezonban szombaton! A komptársaság honlapja: www.ionianferries.gr, itt árakat és pontos menetrendet is találsz. Várom az e-mailt, üdv. Vivien
Dátum: 2011-07-14 17:28:29
sziasztok akinek elküdte Berki Attila az infokat,megköszönném ha átküldené nekem,mert én nem kapok választ töle,és elég fontos lenne mert holnap indulunk. [email protected]
Mrs.Caretta Dátum: 2011-07-14 16:17:01
kálmán raymond írta ekkor: 2011-07-14 14:54:02
Sziasztok, kilini és zakyinthos közötti kompra próbáltunk jegyet foglalni mailen keresztül. megnéztük a komp menetrendet ezen a honlapon (http://www.zanteisland.com/html/english/orari.htm ) és írtam a zakyinthosi turista irodának, hogy adja meg a komp társaság e-mail elérhetőségét. Megadták, de hiába írtam e-mailt foglalás céljából mert az az athéni központ mailje és egy hete semmi válasz. Tud valaki segíteni, hogyan hova írhatok (nem faxon, nem telefonon), hogy le tudjam foglalni Kilini és Zaknythos között a kompra jegyet. Ha valaki már foglalt itthonról így jegyet, érdekelne, hogyan sikerült neki, és hogyan fizetett. Előre vagy ott a kompnál ? Minden kompjegy foglalásos info érdekel. Sürgős lenne (aug. 19-én mennénk) Köszönöm szépen! Raymond
Szia Szükséges foglalni? Igaz,mi május végén voltunk,de nem foglaltunk előre. Volt egy menetrendünk ,de nem egyezett azzal,ahogyan ténylegesen indult a komp,fél óra eltérés volt,illetve nem minden járat ment. Erre vigyázz! De lehet,hogy csak mi jártunk így. Amúgy infót sajna nem tudok adni.