Sziasztok,
kilini és zakyinthos közötti kompra próbáltunk jegyet foglalni mailen keresztül. megnéztük a komp menetrendet ezen a honlapon (http://www.zanteisland.com/html/english/orari.htm ) és írtam a zakyinthosi turista irodának, hogy adja meg a komp társaság e-mail elérhetőségét. Megadták, de hiába írtam e-mailt foglalás céljából mert az az athéni központ mailje és egy hete semmi válasz. Tud valaki segíteni, hogyan hova írhatok (nem faxon, nem telefonon), hogy le tudjam foglalni Kilini és Zaknythos között a kompra jegyet. Ha valaki már foglalt itthonról így jegyet, érdekelne, hogyan sikerült neki, és hogyan fizetett. Előre vagy ott a kompnál ? Minden kompjegy foglalásos info érdekel. Sürgős lenne (aug. 19-én mennénk) Köszönöm szépen!
Raymond
Kedves Raymond! Mi szívesen lefoglaljuk Nektek a kompjegyet, a következő e-mail címre küldj nekem egy e-mailt légy szíves:
[email protected]. Augusztus lévén mindenképpen érdemes kompjegyet foglalni, mivel már egy hónappal ezelőtt is előfordult, hogy vki nem fért fel a kompra, mert nem volt hely... nemhogy főszezonban szombaton! A komptársaság honlapja: www.ionianferries.gr, itt árakat és pontos menetrendet is találsz. Várom az e-mailt, üdv. Vivien