Üdv. mindenkinek !
Sziasztok !
Kiss Péter vagyok. Családommal ( b.nejem + 2 csinos tini lány )aug.20.án indulunk.
Régóta járjuk Görögországot . Legutóbb Tolóban voltunk. Így a távolság sem ismeretlen.
Az esti elmaradhatatlan program ( A lánycsapat már délután készülődik , hogy estére elkészüljön )a séta. Persze csak az tart órákig , amíg az aktuális hűtőmágneseket átnézzük.
Gondolom ez ismerős máshol is.
Ami engem érdekel , a bevándorlás a szomszéd városba.
Most tényleg. Mennyire macerás?
Olvastam térdig érő vízben gázolástól a pallókig.
Nejem nem egy kötéltáncos típus. Tuti beborul.Lányaimon pedig most nevetek , ahogy cuccukban úsznak a vízben.
Én gatyában , papucsban elballagok akár hová.
A másik , a vissza út. Ha esetleg én megunom , vagy el sem megyek , kell e teknősnek öltözve ólálkodnom a parton , amíg mindenki biztonságban hazaér?
Telt ház lesz. Már az első napon bizt lesz lovag a vigyáz a csajokra. A lányos apák azért kicsit izgulósak.
Mindenkinek kellemes nyaralást és utazást kívánok !
Lassan a mi időnk is eljön.
üdv.
Péter
Kedves Péter! Annyira aranyosan írtál, muszáj válaszolnom! Másfél hete jöttünk haza Agios Sostisból, friss információm vannak a számodra: Laganas és Sostis között már nem kell vízben mászkálni, az ominózus 50 m-es távra kiépítettek egy pallót, akkorát, h. két ember elfér egymás mellett. Szépen végig lehet menni a strandon, mivel az ugye homokos, a hölgyeknek nem javaslom a magassarkút. Egyébként van rendes aszfaltos út is Laganasba, kicsit hosszabb ugyan (20perc kb), de az is romantikus, érdemes azon is végigcaplatni. Fedezzétek fel a környéket! Laganas buliváros tényleg, és azért kultúráltan is lehet mulatni, már aki úgy akar. Nyilván garanciát senki nem tud vállalni a kellemetlenségek kiszorítására. Szóval, ha bízol a lányaidban és az eszükben, nem hinném, hogy gond lenne. Üdv: Berni