(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kiss Péter Dátum: 2011-07-05 05:52:54
Üdv. mindenkinek ! Sziasztok ! Kiss Péter vagyok. Családommal ( b.nejem + 2 csinos tini lány )aug.20.án indulunk. Régóta járjuk Görögországot . Legutóbb Tolóban voltunk. Így a távolság sem ismeretlen. Az esti elmaradhatatlan program ( A lánycsapat már délután készülődik , hogy estére elkészüljön )a séta. Persze csak az tart órákig , amíg az aktuális hűtőmágneseket átnézzük. Gondolom ez ismerős máshol is. Ami engem érdekel , a bevándorlás a szomszéd városba. Most tényleg. Mennyire macerás? Olvastam térdig érő vízben gázolástól a pallókig. Nejem nem egy kötéltáncos típus. Tuti beborul.Lányaimon pedig most nevetek , ahogy cuccukban úsznak a vízben. Én gatyában , papucsban elballagok akár hová. A másik , a vissza út. Ha esetleg én megunom , vagy el sem megyek , kell e teknősnek öltözve ólálkodnom a parton , amíg mindenki biztonságban hazaér? Telt ház lesz. Már az első napon bizt lesz lovag a vigyáz a csajokra. A lányos apák azért kicsit izgulósak. Mindenkinek kellemes nyaralást és utazást kívánok ! Lassan a mi időnk is eljön. üdv. Péter
Balogh Ildikó Dátum: 2011-07-04 17:22:47
Papp Tivadar írta ekkor: 2011-06-26 06:36:53
Szia az Árak rendben vannak gyros 1.8e,Ásványvíz .1.5e a 6 os csomog,,,, Pékárú ...van nekik finom hosszúkás kicsi kenyerük 0.80e,,,,, meg hamburger zsemlét vettünk 0.25 ért,,, fagyit nem tudom jégkrémet vettünk a Lidl-be Ionias Rent-nél 36 e volt a 2 személyes robogó 3 napra. suzuki altó 90 euró volt 3 napra.(aki nem tapasztalt robogós az jobban jár az autóval) 1 vacsi álltalában 10 -12 euróból jött ki nekünk../fő szia jó nyaralást!!!
Kedves Tivadar! Azt szeretném megkérdezni,hogy hol lehet ennyiért autót bérelni?(suzuki alto 90euro/3nap)!Csak azért kérdezem,mert olyan árakat olvastam a fórumon...:)Köszi előre is a választ!
Horváth Rita Dátum: 2011-07-03 21:52:22
Sziasztok, több helyen olvastam, hogy nem kell útlevél,és nyugodtan lehet utazni érvényes új típusú személyi igazolvánnyal.Az a helyzet,hogy én román allampolgár vagyok és nem tudom,hogy ez ugyanúgy érvényes e ránk is...Szeptemberben utazunk,és ha nem szükséges akkor nem csinálunk útlevelet...Ha tudtok vlmit,kérlek irjatok Köszönöm! Rita
Kurucz Krisztián Dátum: 2011-07-03 14:02:53
Kedves Vivien! Remélem jól vagy és minden rendben veled! Hamarosan újra találkozunk! Ha nyerünk akkor hamarabb ha nem nyerünk akkor az utolsó előtti turnussal két hétre:-) Megyek a lábam leégetni :-D Ebből kifolyólag kérdezném akkor még jó idő van?? Üdv és vigyázz magadra : Krisztián
Balázs Márta Dátum: 2011-07-03 13:00:25
Kedves Grand Tours! Érdeklődni szeretnék, hogy 4 fő esetén, akik két légterű szobát szeretnének a Georgina apartman 201-204 vagy 301-304 szobái közül valamelyik megfelelő választás lenne-e vagy mivel 6 férőhelyes a szoba 4 fő esetén mind a 6 főt ki kellene fizetnünk? Válaszukat előre is köszönöm!