Kedves Grandos Törzsutasok és IdegenvezetőK!
Negyedik alkalommal utazom családommal egyénileg a Grand szálláshelyeire.
Az eddigiekről maximális megelégedettséggel tudok csak nyilatkozni, akár a Sangria, akár a Grappa, vagy a Ciporó szülőföldjén jártam is. Ár -érték arány O.K.+ élmény maxi- mum.
Idén 08.27-09.03. között Zakinthosszal ismerkedünk.
Érdeklődve és köszönettel várok a kompközlekedéssel kapcsolatos információkat, úgy mint:
>érdemes e a szárazföld és a sziget közötti ki-be csekko- láshoz, gépkocsival utazóknak, hónapokkal előre lefoglalni helyüket adott járatra( nap, óra perc),mert csak így remélt a tervszerű ki -belépés, a tumultuózus jelenetek elkerülése?
>Vagy számottevő várakozás nélkül a "szabadpiaci "keretek között is érkezési sorrendben, folyamatos a szigetre a tranzit? Az árakban van e különbség?
>Az itt közlekedő komp cégek honlapján nem találok sem menetrendet sem tarifatáblázatot a jelzett időtartamra. Lehet, hogy nem jó helyen keresem?
A Hét Görög Bölcs egyikének mondásával :
"Tanácsold a legjobbat"
Grandra fel!!
Szecsei József
komppal történő be. ki
Kedves József! Általában mindenki fel szokott férni a kompra, de augusztusban nem árt lefoglalni előre az autó helyét, hogy esetleges nagy forgalom esetén ne kelljen a következő kompra várni. Nem kell hónapokkal előre foglalni, néhány héttel az érkezés előtt is elegendő. Görög partnerirodánk ezt szívesen megteszi Önöknek, csak legyenek szívesek majd nekem elküldeni az autó rendszámát, és hogy pontosan mikor, melyik komppal és hányan szeretnének átkelni a szigetre. (
[email protected]) Zakynthos és Kilini között közlekedő komptársaság honlapja a következő: www.ionianferries.gr, itt menetrendet és árakat is talál. A menterendet viszont nem szabad még készpénznek venni, ugyanis most is péntekről szombatra váratlanul változott a menetrend fél órával és tudomásunk szerint június 5.-én ismét menetrendváltozás lesz. Főszezonban már nem lesznek változások, de az akkori menetrendet még nem tudom megmondani. Az árra azt írják, hogy május 31.-ig érvényesek, ha változik, biztosan jelzik majd a honlapon. Remélem Zakynthos szigetében sem fognak csalódni! Bármilyen kérdésük lenne még indulásig, szívesen válaszolok. Üdv. Vivien