(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kovács Mihály Dátum: 2009-07-08 15:56:21
Szia Zsuzsi!Köszönjük szépen a sok-sok infót,amit nekünk, illetve a többieknek adtál. Nagyon hasznosak. Még egy kérdésem lenne feléd. Téged hol, illetve hogyan tudunk elérni? Illetve a helyszínen tudnál segíteni? Pl.: autóbérlés? Német nyelv megy, de azt mondják, inkább csak angolt érdemes használni. Előre is köszönjük, és ígérjük már csak ott fogunk „zaklatni” téged! smile Misi,
Dézsiné Kiss Anita Dátum: 2009-07-08 14:37:06
Grand Zakynthos írta ekkor: 2009-07-08 12:24:08
Kedves Edina! A 16-18 euro kompdíj oda - vissza értendő / fő. A Georgina apartman felszereltsége: vizespohár, kávéscsésze, kiskanál, leveseskanál, kés, villa, kistányér, lapostányér, mélytányér, lábos, serpenyő, kenyérvágó kés, merőkanál, fakanál, vágódeszka, vízforraló, konzervnyitó és dugóhúzó, tésztaszűrő, kávékiöntő, rezsó, mely egyben sütő is. Véleményem szerint érdemes a félpanzióra befizetni. Nagyon bőséges, finom és változatos. A honlapunkon meg tudod nézni a menüsort, ha a Georgina apartman leírásánál belépsz az ellátásba. Ott láthatod, hogy minden vacsora alkalmával 3 féle étel közül lehet választani, és a reggeli is kiadós. Remélem tudtam segíteni. Üdvözlettel: Zsuzsi
Szia Zsuzsi!! Mi 24.-én indulunk Zakynthosra a Jenny apartmanban fogunk lakni.Légyszíves írd le nekünk az apartman felszereltségét,sok mindent olvastam már róla de ezt még nem igazán tudom. Előre is köszönöm. Üdv Anita
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-08 13:22:55
Péter Henriett írta ekkor: 2009-07-07 18:04:15
Sziaszok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy az Ibériában aki igényel félpanziót az hol fog enni...mert itt az oldalon 2 helyet jelölnek meg az El Greco tavernát és a Georgina Apartmanház Éttermét.Vagy ez a kettő ugyanaz? Esetleg aki volt már itt és volt ellátása is az sokat segítene. Heni
Kedves Heni! A félpanziós ellátás a Georgina apartman éttermében van, függetlenül attól, hogy melyik apartmanban van a szállás. Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-08 13:17:58
Csányi Balázs írta ekkor: 2009-07-05 21:53:52
Sziasztok!Mi júli 11-18-ig megyünk Zakynthosra.Az Ibériába fogunk megszállni.Már nagyon várjuk az indulást. :) Csakannyit akarok kérdezni, hogy milyen áron lehet vmi normális autót :) (1000-1500cm3 között) bérelni? Akik már hazajöttek azoknak remélem feledhetetlen volt az élmény, akik meg ezután mennek azoknak pedig jó nyaralást!!! Üdv: Balázs
Kedves Balázs! Az autókölcsönzők folyamatos akciókkal várják azokat, akik bérelni szeretnének. Szinte még mindenhol érvényben van, hogy 40-50% kedvezményt adnak a kiírt árakból. Természetesen minél több napra történik a bérlés, annál kedvezőbb. A héten egy 1400cm3 autó 40euro/nap volt, és ez az ár már tartalmazta a 10 eurós teljeskörű biztosítást. Remélem tudtam segíteni. Jó készülődést, szombaton találkozunk! Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-08 13:04:45
Kovács Mihály írta ekkor: 2009-07-04 06:51:30
Sziasztok! Július 18-aug.01-ig leszünk Zakynthoson a Jenny apartmanban. Érdeklődnék tőletek, illetve aki ott volt elszállásolva, hogy van-e lég kondi, illetve mit lehet vagy mit érdemes tudni az apartmanról. Tv van-e az apartmanban, a lányunknak fontos lenne. A feleségemmel és a 12 éves „nagy”lányunkkal megyünk 3-ban Sopronból. Buszos utazás lesz, ez mennyire elviselhető? Esetleg soproni utazik akkor? A környéken van valami olcsóbb autókölcsönző? A német nyelvet mennyire tudjuk használni? Hú, mennyi kérdés. Köszönöm előre is a segítséget, válaszokat. Misi smile
Kedves Misi! Minden apartmanunkban, így a Jenny apartmanban is van légkondi. Az ár kedvezőbb, ha 1 egész hétre kéritek. 35 euro / hét, vagy 6 euro/ nap. A Jennyben nincsen tv, viszont, a Georgina apartman éttermében van egy nagy tv, ahol akár a Duna Tv-t is lehet nézni. A két apartman kb. 3 percre van egymástól. Jó készülődést, hamarosan találkozunk! Üdv: Zsuzsi