(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-08 12:50:50
Laki Gergely írta ekkor: 2009-07-02 17:15:56
Sziasztok! Én a barátnőmmel fogok Zakynthosra, pontosabban Agios Sostisra utazni a Georgina apartmanba Aug. 21-30 busszal. A kérdésem az lenne, hogy kell-e ill. érdemes-e vinni szúnyogriasztót ill. mennyibe kerül és milyen volt a görög est? Köszi! Gergő
Kedves Gergő! Jelenleg nincsen sok szúnyog, de ez augusztusig még változhat. Érdemes magaddal hozni, főleg ha szeretnek a szúnyogok, de van rá lehetőség, hogy itt is megvedd, ha mégis szükség lenne rá. Kb. 2-3 euro az elektromos riasztó, tablettával együtt. A görög est 20 euróba kerül és egy közeli hangulatos étteremben kerül megrendezésre. Az este során népviseletbe öltözött profi táncosok mutatnak be szigeti és szárazföldi táncokat, természetesen élő zene kíséretében. Az alaplépéseket a vendégeknek is megtanítják. A program tartalmazza még a vacsorát is ahol különböző görög specialitásokat lehet megkóstolni. A borfogyasztás korlátlan,így garantált a jó hangulat Ha lenne még kérdésed, szívesen válaszolok. Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-08 12:31:55
SZABÓ ALBERT írta ekkor: 2009-07-01 14:43:32
Sziasztok! Mi az Ibériában fogunk megszállni, viszont ha jól tudom,ott nincs széf. Van esetleg v.mi olyan lehetőség,h az értékeinket biztonságban tudhatjuk,ha éppen nem vagyunk az apartman közelében??? Judit
Kedves Albert! Valóban az Ibéria apartmanban nincsen széf. Azonban nem kell aggódnod, mert biztonságos a környék, és nem jellemzőek a betörések, rablások. Ha mégis úgy gondolod, hogy jobb félni, mint megijedni, ajánlom, hogy zárjátok majd az erkélyajtót, ha nem lesztek a szobában. Üdvözlettel: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-08 12:24:08
Budai Edina írta ekkor: 2009-06-30 17:48:31
Sziasztok!valaki tudna abban segíteni, hogy a 16-18 euros kompdíj retúr vagy csak egyirányú?? Valamint milyen fakultatív programokra lenne érdemes befizetni? ja és a Georgina apartman eszközfelszereltsége is érdekelne? Előre is köszönöm!!!
Kedves Edina! A 16-18 euro kompdíj oda - vissza értendő / fő. A Georgina apartman felszereltsége: vizespohár, kávéscsésze, kiskanál, leveseskanál, kés, villa, kistányér, lapostányér, mélytányér, lábos, serpenyő, kenyérvágó kés, merőkanál, fakanál, vágódeszka, vízforraló, konzervnyitó és dugóhúzó, tésztaszűrő, kávékiöntő, rezsó, mely egyben sütő is. Véleményem szerint érdemes a félpanzióra befizetni. Nagyon bőséges, finom és változatos. A honlapunkon meg tudod nézni a menüsort, ha a Georgina apartman leírásánál belépsz az ellátásba. Ott láthatod, hogy minden vacsora alkalmával 3 féle étel közül lehet választani, és a reggeli is kiadós. Remélem tudtam segíteni. Üdvözlettel: Zsuzsi
Bartók László Dátum: 2009-07-07 21:43:42
Somogyi Magdolna írta ekkor: 2009-07-04 13:38:16
Szia Szeffi! Olvastam hogy már sokat voltál Görögországban autóval.Mi most megyünk először és érdeklődnék a benzin árakról, fizetésről illetve a kompdíjról.Válaszodat előre is köszönöm
Szia Magdolna a benzin ára Szerbiában 100dinar ami kb 3,19x100 úgyhogy ott nem nagyon érdemes tankolni de muszáj omv kúton a Makedónoknál nem muszáj tankolni mert az csak 180km Görög országban 1,06 euró a benzin ami 290forint az jó az autópálya díja Szerbiában kb 15000 a Makedónoknál 1 2 1 az az oda vissza 8 euró a görögöknél 11,5 a híd meg kb 10 a pálya ez ugye kétszer a komp 37,5 az autó 8,2 a felnőtt 6éves korig nem kell fizetni.még tankolni kell dínár kb 15000frt úgy hogy összesen kb 30-35ezerét váltsatok ha van kérdésed 30/5643909 motorcsónakot minden kép béreljetek és a diszkó sziget fele menjetek teknős lesre a motorcsónak ára 85euró a kormányos le kell alkudni.
Csepregi Csilla Dátum: 2009-07-07 19:47:58
Péter Henriett írta ekkor: 2009-07-07 18:04:15
Sziaszok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy az Ibériában aki igényel félpanziót az hol fog enni...mert itt az oldalon 2 helyet jelölnek meg az El Greco tavernát és a Georgina Apartmanház Éttermét.Vagy ez a kettő ugyanaz? Esetleg aki volt már itt és volt ellátása is az sokat segítene. Heni
Szia Heni!Én csak azt tudom,hogy a kettő nem ugyanaz.Az El Greco egy elég kellemes taverna kb 80 m-re az Ibériától,a Georgina apartmanházban üzemel az Adelfia taverna,ez viszont kb 20 perc séta az Ibériától.Volt a helyszínen a GT prospektusában egy szórólap,amin valóban jelezték,hogy van kedvezményes étkezési lehetőség az Adelfiában,de azt én úgy értelmeztem,mivel euróban voltak megadva az árak,hogy helyben lehet rá befizetni.Az El Greco-s variációra viszont forintban.Az Adelfiában volt reggeli és vacsora is,ha mindkettőt befizetted,akkor még kedvezményesebb volt,úgy emlékszem,hogy napi kb 10 euró volt a kettő együtt.Remélem segítettem!Üdv,Csilla