(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Péter Henriett Dátum: 2009-07-07 18:04:15
Sziaszok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy az Ibériában aki igényel félpanziót az hol fog enni...mert itt az oldalon 2 helyet jelölnek meg az El Greco tavernát és a Georgina Apartmanház Éttermét.Vagy ez a kettő ugyanaz? Esetleg aki volt már itt és volt ellátása is az sokat segítene. Heni
Kovács Mihály Dátum: 2009-07-06 17:52:38
Köszönöm Renáta!Hasznos tanács volt!! Majd mi is ezzel inditunk mindig.MAGYAROK VAGYUNK! smile Már csak 11 nap és indulunk!Az egész család várja!Mindenkinek Csodás nyarat! Misi
Polányi Zsófia Dátum: 2009-07-06 17:19:19
Sziasztok!Bár ne kellett volna haza jönni.Annyira szép és jó volt.Bejártuk az egész szigetet.Bár kicsit csalódtam Agios Sostisba,nem így képzeltem el,de lehet azért mert fiatalka vagyok.Csendes hely,túl csendes.:) Pihenésre nagyon alkalmas.:) Az időjárás nagyszerű volt,bár voltak éjszakák amikor kicsit fáztunk rövid nadrágba.Navagio-i hajókiránduláson voltunk,kicsit unalmas az út.3 helyen álltunk meg fürdőzgetni.Az öböl Istenem,nagyon szép a tenger meg még szebb.:) Úgy vissza mennék.Mi 3 napra béreltünk robogót 2 személy 49 euro.Azzal mentünk minden fele.Készüljetek az út nagyon hosszú.De megéri.:) Jó nyaralást kívánok mindenkinek aki most fog utazni.:)
Hegedüsné Szegi Renáta Éva Dátum: 2009-07-06 08:31:57
Az idei kompdíj 8 euro/ fő! ezt az összeget oda és vissza is kikell fizetni! A kompút 1óra 10 perc! Légkondi minden apartmanban van de az Ibériába és a Jennybe külön kell fizetni érte!
Hegedüsné Szegi Renáta Éva Dátum: 2009-07-06 08:28:51
Kedves Kovács Mihály! A német nyelvet lehet használni, megértik, de tudni kell hogy nem szeretik a németeket különböző okok miatt ezért nekünk azt javasolták, hogy hangsúlyozzuk, hogy magyarok vagyunk!