(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-07-02 21:58:57
Kedves Szilvi! Elősször is köszönöm szépen az infót! smile Mi még le vagyunk maradva mert ez lesz a hatodik utunk Görögországba.Eddig mindig busszal mentünk.Úgy gondoltuk az idén kipróbáljuk az autót. Marmaroson mi is voltunk már 1x az Alexandrában. Nekem is nagyon bejött ,de a tavalyi Zakynthos is! Mi még soká megyünk aug.17-től de nem sürgetem az idő mert a jó dolgoknak úgyis hamar vége! Ti mikor mentek? Üdv:Gyöngyi
Szeffi Dátum: 2009-07-02 21:32:31
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2009-07-01 22:04:55
Kedves Seffi! Tavaly mi is Zantén voltunk az Iberiában szerintem az előttetek lévő héten.Akkor busszal mentünk.Most viszont autóval megyünk MArmarasra, és lenne kérdésem Hozzád? Hol tankoltatok? A benzinkutaknál és az autópálya kapuknál elfogadják az eurot vagy váltani kell szerb dinárt? Köszi előre is: Gyöngyi
Kedves Gyöngyi! A benzinkutaknál mi bankkártyával fizettünk, de eddig mindig váltottunk dínárt is Szerbiában és Makedóniában is.Eddig dínárban fizettük az autópálya díjakat, mert az eurós fizetéssel sokan megjárták. Most viszont már úgy tudom, hogy euróban is "rendesen" lehet fizetni. Szerbia fizető kapuk: 4-5-8-2,5 euró, Makedónia: 1-2-1 euró Segítség még a hellas.hu-n, a kereső "menübe" beírod az autópálya díjak-at, akkor több infót is megtalálsz a fórumozók írásai között. Mi Marmarason az Alexandrában voltunk már kétszer is, nekünk bejött. A "tökös" éttermet próbáljátok ki. Nekünk nagyon ízlett ott a kaja és a magyaroknak még kedvezmény is volt.( a kikötőben a legelső), ja és a piacozást se hagyjátok ki! Mikor indultok? Üdv.: Szilvi
Szeffi Dátum: 2009-07-02 21:17:43
Szia Edit! Mi semmi negatívat nem tapasztaltunk a Makedónokkal kapcsolatban. Nekünk még soha nem nézték át az autónkat, pedig már nyolcszor mentünk autóval Görögbe (igaz vagy 3-szor Bulgárián keresztül kellett menni a vízum miatt). Kb. 3 éve GPS-t használunk, de azért érdemes nézni a táblákat is, mert van viszonylag új autópálya szakasz Athén felé, amit a miénk sem jelzett, de a "táblát" követtük és a pályán mentünk. Mikor indultok? Nekünk még 13-at kell aludni :) Üdv.: Szilvi
Laki Gergely Dátum: 2009-07-02 17:15:56
Sziasztok! Én a barátnőmmel fogok Zakynthosra, pontosabban Agios Sostisra utazni a Georgina apartmanba Aug. 21-30 busszal. A kérdésem az lenne, hogy kell-e ill. érdemes-e vinni szúnyogriasztót ill. mennyibe kerül és milyen volt a görög est? Köszi! Gergő
Csapó Edit Dátum: 2009-07-02 06:47:53
Szia Szeffi!Nagyon köszönöm a választ.Halottam egy olyat,hogy a Makedónok nem szeretik a magyarokat.Ezért sokszor "kicsesznek" velük (autó átnézés...stb.)Ez mennyire igaz? Hogy tapasztátok?GPS-es-el mentetek ki?