Kedves Szilvi! Elősször is köszönöm szépen az infót!

Mi még le vagyunk maradva mert ez lesz a hatodik utunk Görögországba.Eddig mindig busszal mentünk.Úgy gondoltuk az idén kipróbáljuk az autót. Marmaroson mi is voltunk már 1x az Alexandrában. Nekem is nagyon bejött ,de a tavalyi Zakynthos is! Mi még soká megyünk aug.17-től de nem sürgetem az idő mert a jó dolgoknak úgyis hamar vége! Ti mikor mentek? Üdv:Gyöngyi
Kedves Gyöngyi!
Mi júli 16-án este indulunk és aug.02-án jövünk haza! Nekem még ez is olyan távolinak tűnik. Vigyázzatok Szerbiában és Makedóniában a "trafikra" és a rendőrökre. Mi tavaly hazafelé Makedóniában az autópálya végén megelőztünk egy 10-el döcögő dinnyeszállítót és félig rámentünk a záróvonalra, 125 eurónk bánta és a helyszínen ki sem engedték fizetni, hanem vissza kellett menni a görög határhoz és befizetni a bankba. Ez nem a magyaroknak szólt, mert a saját honfitársukat is ugyanígy megbüntették előttünk. Szerbiában meg minden felüljáró utáni kanyarban ott állnak a rendőrök és mérnek, mert előtte persze mindig sebesség korlátozó tábla van.
Jó éjt! Szilvi