(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

leroy Dátum: 2009-07-03 23:16:34
a harcos és a gőz mindig mellettem! smile
Szeffi Dátum: 2009-07-03 20:43:43
Szia Edit! Az Ibériában van légkondi (külön kell fizetni), de mi végül úgy döntöttünk tavaly, hogy nem kérjük. Július közepén voltunk, de valahogy elviselhető volt a 36 fokos meleg légkondi nélkül is. Érdekes módon máshol általában kértük, de itt nagyon jól viseltük a meleget. Az első apartmanban laktunk és este is elég jól járt a "keresztlevegő" a spalettákon át is. Majd meglátjátok az első 1-2 nap és utána is lehet kérni, mi is kivártuk és nem kértük. Üdv.Szilvi
Csapó Edit Dátum: 2009-07-03 18:39:57
Ja és jut eszembe....augusztusban mennyire nélkülözhető a légkondi? Az Ibériában ugye van..?Meleg van este az alváshoz légkondi nélkül?
Csapó Edit Dátum: 2009-07-03 06:25:32
Szia Szeffi!Nagyon köszönöm a segítséget!!Mi még soká megyünk.Aug 15-22. De minden nap megnézem a fórumot minden fontos infót felírok,mert most megyünk először autóval görögbe.Mindenkinek köszi mindent!
Szeffi Dátum: 2009-07-02 23:19:17
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2009-07-02 21:58:57
Kedves Szilvi! Elősször is köszönöm szépen az infót! smile Mi még le vagyunk maradva mert ez lesz a hatodik utunk Görögországba.Eddig mindig busszal mentünk.Úgy gondoltuk az idén kipróbáljuk az autót. Marmaroson mi is voltunk már 1x az Alexandrában. Nekem is nagyon bejött ,de a tavalyi Zakynthos is! Mi még soká megyünk aug.17-től de nem sürgetem az idő mert a jó dolgoknak úgyis hamar vége! Ti mikor mentek? Üdv:Gyöngyi
Kedves Gyöngyi! Mi júli 16-án este indulunk és aug.02-án jövünk haza! Nekem még ez is olyan távolinak tűnik. Vigyázzatok Szerbiában és Makedóniában a "trafikra" és a rendőrökre. Mi tavaly hazafelé Makedóniában az autópálya végén megelőztünk egy 10-el döcögő dinnyeszállítót és félig rámentünk a záróvonalra, 125 eurónk bánta és a helyszínen ki sem engedték fizetni, hanem vissza kellett menni a görög határhoz és befizetni a bankba. Ez nem a magyaroknak szólt, mert a saját honfitársukat is ugyanígy megbüntették előttünk. Szerbiában meg minden felüljáró utáni kanyarban ott állnak a rendőrök és mérnek, mert előtte persze mindig sebesség korlátozó tábla van. Jó éjt! Szilvi