(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-07-01 22:04:55
Kedves Seffi! Tavaly mi is Zantén voltunk az Iberiában szerintem az előttetek lévő héten.Akkor busszal mentünk.Most viszont autóval megyünk MArmarasra, és lenne kérdésem Hozzád? Hol tankoltatok? A benzinkutaknál és az autópálya kapuknál elfogadják az eurot vagy váltani kell szerb dinárt? Köszi előre is: Gyöngyi
Szeffi Dátum: 2009-07-01 19:49:01
Csapó Edit írta ekkor: 2009-06-30 16:34:54
Sziasztok! Miknenkinek nagyon köszönjük a tapasztalatok leírását!Nagyon sokat segít!Egyénileg utazóktól kérdezném,hogy Békés megyéből indulva hány óra az utazás oda és meddig tart a komp út.Ja és hogy nagyjából mikor kell indulni,hogy másnap pont jó időben ott legyél a szálláson.Köszönöm előre is!
Szia Edit! Mi 2008-ban voltunk Zakinthoson (Ibéria) egyénileg. Békés megyéből KB. 16 óra KILINI kikötőig az út határokkal együtt (kb. bő két óra kellet a három határátkelőn való átjutáshoz 2008.07.10-én) Nekünk Debrecenből 18 óra volt az út a kikötőig . A komp 1.10 alatt ért át Zakinthosra. Ha nem álltok meg sokáig pihenni akkor szerintem kb. délután 19 óra körül kellene indulnotok, de minden a határátkeléseken múlik. Nagyon vigyázzatok a "trafikra" déli szomszédainknál és Makedóniában is. Ha bármiben tudok segíteni, akkor írj! Mi most Tolóba megyünk egyénileg. Üdv.: Szilvi
Csepregi Csilla Dátum: 2009-07-01 14:55:10
SZABÓ ALBERT írta ekkor: 2009-07-01 14:43:32
Sziasztok! Mi az Ibériában fogunk megszállni, viszont ha jól tudom,ott nincs széf. Van esetleg v.mi olyan lehetőség,h az értékeinket biztonságban tudhatjuk,ha éppen nem vagyunk az apartman közelében??? Judit
Szia Judit!Valóban az Ibériában nincsen széf,de minden nyílászárón belülről biztonságosan zárható spaletta,vagy redőny van,amin keresztül tud szellőzni az apartman,de nem tud bemenni senki.Sajna egyéb lehetőségről nem tudok.Üdv,Csilla
SZABÓ ALBERT Dátum: 2009-07-01 14:43:32
Sziasztok! Mi az Ibériában fogunk megszállni, viszont ha jól tudom,ott nincs széf. Van esetleg v.mi olyan lehetőség,h az értékeinket biztonságban tudhatjuk,ha éppen nem vagyunk az apartman közelében??? Judit
Csepregi Csilla Dátum: 2009-06-30 20:50:03
Budai Edina írta ekkor: 2009-06-30 17:54:30
Még valami ,érdemes-e befizetni a félpanzióra? Valamint mennyi költőpénzt érdemes vinni? Mégegyszer köszönöm!!
Szia Edina!A kompdíj egy útra 8 euró.A fakultatív programokról sajna nem tudok sokat,ezeket mi egyénileg oldottuk meg.Ha nem akartok autót,vagy motort bérelni,akkor mindenképpen javaslom a buszos szigettúrát és a sziget körüli hajózást.A Georgináról remélem kapsz mástól felvilágosítást,mert én az Ibériában laktam.Biztosan finom a félpanzió,én viszont jobban szeretem mindig magam kiválasztani,hogy mit szeretnék éppen akkor enni.Számold ki,hogy nektek melyik érné meg jobban.Egy nagy tál főétel 7-10 euró között van,előételek és édességek kb 4-5 euró,gyros pitában 2 euró körül.Mi ketten voltunk 2 hétre,béreltünk autót,voltunk egyéni kirándulásokon és 2 napos aténi túrán,többször ettünk tavernában,vettünk egy rakás szuvenírt,szóval nem spóroltunk nagyon és 750 eurót költöttünk összesen.Üdv,Csilla