Szia Zsolti!Eléggé elkeserítőt írtál a szállásról,pedig pont erről a szállásról idáig csak jót olvastam!A kutyák a gazdáké?Az szép lesz ha tényleg egész éjszaka ugatnak mert mi sem szeretjük ha azt kell hallgatni.Pedig mi is pénteken fogunk indulni és pont erre a szálláshelyre megyünk.Nem szóltatok az idegenvezetőnek?Én már többször utaztam a Granddal külömböző helyekre,de még idáig tökéletesen meg voltam elégedve mindennel!Remélem most sem fogok csalódni!!!
Szia! Hát én azt tapasztaltam, hogy senki nem volt megelégedve a szállással akik ott voltak velünk, főleg miután láttuk, hogy a Jenny, Sofia stb. mennyivel különb, és ugyanannyit fizettünk érte. Volt egy pár akik a Jennyben voltak, átmentünk egyik este hozzájuk, és sokkal szebb volt, felszereltebb is. Igen lehet takarítani, de azt a fekete járólapot söprögetni nem könnyű, mert megtapad rajta a kosz, és hát nem azért megyek nyaralni hogy takarítsak, de ez persze csak az én véleményem. A kutyák nem mindennap ugattak , mert 2 nap mi sem hallottuk szóval akik nem hallották azok szerencsések voltak, mert a többi nap, konkrétan az egész apartmanból folyamat üvöltött valaki a kutyának, hogy hagyja abba, sőt volt aki ki is ment hozzá.