(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dátum: 2014-08-28 12:36:19
Zakynthos-i idegenvezetővel szeretném felvenni a kapcsolatot - utaskívánság miatt! Köszönöm a segítséget!
Gyuricza Zsolt Dátum: 2014-08-27 10:24:51
Sándorné írta ekkor: 2014-08-25 17:06:43
Szia Zsolti!Eléggé elkeserítőt írtál a szállásról,pedig pont erről a szállásról idáig csak jót olvastam!A kutyák a gazdáké?Az szép lesz ha tényleg egész éjszaka ugatnak mert mi sem szeretjük ha azt kell hallgatni.Pedig mi is pénteken fogunk indulni és pont erre a szálláshelyre megyünk.Nem szóltatok az idegenvezetőnek?Én már többször utaztam a Granddal külömböző helyekre,de még idáig tökéletesen meg voltam elégedve mindennel!Remélem most sem fogok csalódni!!!
Szia! Hát én azt tapasztaltam, hogy senki nem volt megelégedve a szállással akik ott voltak velünk, főleg miután láttuk, hogy a Jenny, Sofia stb. mennyivel különb, és ugyanannyit fizettünk érte. Volt egy pár akik a Jennyben voltak, átmentünk egyik este hozzájuk, és sokkal szebb volt, felszereltebb is. Igen lehet takarítani, de azt a fekete járólapot söprögetni nem könnyű, mert megtapad rajta a kosz, és hát nem azért megyek nyaralni hogy takarítsak, de ez persze csak az én véleményem. A kutyák nem mindennap ugattak , mert 2 nap mi sem hallottuk szóval akik nem hallották azok szerencsések voltak, mert a többi nap, konkrétan az egész apartmanból folyamat üvöltött valaki a kutyának, hogy hagyja abba, sőt volt aki ki is ment hozzá.
Dettix Dátum: 2014-08-26 10:10:34
Mi is voltunk a Villa Máriába, voltak kutyák is, de a hangjukat sem hallottuk. Nekünk soha nem ugattak. Az udvarban van gaz, tény és való, de szerintem egyáltalán nem zavaró, hiszen a nagy melegben szinte kiég az összes gaz. A tulajdonosok nagyon kedvesek voltak és semmi gondunk nem volt a takarítással. Szóval nekünk bejött a Villa Mária, sajnálom, hogy másnak rossz tapasztalatai vannak. Viszont Viviennek kapcsolatosan egyetértek. Nem kell hogy jókedvű legyen, de figyeljen oda a munkájára. Mi 2 fakultatívra mentünk, mind a kettőt elírta. Még szerencse, hogy figyeltünk, mert lemaradtunk volna mindkettőről.
H.Jocó Dátum: 2014-08-26 09:29:17
Sziasztok! Érdeklődnék ki, hol kötött utasbiztosítást, mennyiért. Mi a K&H tengerparti nyaralás utasbiztosítás emelt csomagját néztük ki. Valaki kötött már ilyent, megéri? Köszi előre is
MÁNDITY KATALIN Dátum: 2014-08-25 17:38:14
Kedves Mindenki!Mi is a Villa Mariaba laktunk,az tény volt az udvarban némi gaz, de minket nem zavart, nem az volt a lényeg.A kutyák akkor is voltak,de annyira zavaró nem volt,lehet a szállás tisztasaga hagy némi kivetni valót, de mi orvosoltuk egy gyors felmosasal és soprogetesel.Az én véleményem szerint a Villa Maria egy nagyon kellemes szállás,idén is megyünk vissza, és ugyan oda is szeretnénk. tény hogy a part igen keskeny, de a víz az isteni, és mi egész nap is strandoltunk, nem szegte kedvünket.Vivientol pedig nem varhatja el senki minden pillanatban jó kedve legyen.Volt hogy gondunk volt az árammal, és ő az éjszaka közepén egy szóra jött, hívni sem kellett, és megnyugtatott minket, hogy elofordul a szigeten hogy ingadozik az áram. emellett segítőkész bármiről is legyen szó.A Villa Maria tulajdonosai pedig nagyon kedves emberek.