(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Sándorné Dátum: 2014-08-25 17:06:43
Szia Zsolti!Eléggé elkeserítőt írtál a szállásról,pedig pont erről a szállásról idáig csak jót olvastam!A kutyák a gazdáké?Az szép lesz ha tényleg egész éjszaka ugatnak mert mi sem szeretjük ha azt kell hallgatni.Pedig mi is pénteken fogunk indulni és pont erre a szálláshelyre megyünk.Nem szóltatok az idegenvezetőnek?Én már többször utaztam a Granddal külömböző helyekre,de még idáig tökéletesen meg voltam elégedve mindennel!Remélem most sem fogok csalódni!!!
Gyuricza Zsolt Dátum: 2014-08-25 13:16:18
Kedves mindenki! Tegnap jöttünk vissza a párommal Sostisról. A buszok kényelmesek voltak, a sofőrök profik és nagyon kedvesek. A Villa Mariában szálltunk meg, és az maga volt a szörnyűség. A szállás koszos volt, az udvaron hatalmas gaz és rendetlenség., és mindenkit aki ott száll meg felkészítek, hogy van két kutya akik folyamatosan ugatnak, szóval egész nyaralás alatt nem tudott senki pihenni. Kakasok és csirkék is vannak az udvarban, ők is emelik a szállás fényét. A Sostisi strandnak nagyon szép a vize, de a part nagyon kicsit, tényleg csak megmártózásra alkalma egész vagy félnapos strandolás lehetetlen. A Laganasi az már széles, viszont az nagyon koszos, alsónadrágok melltartók lebegnek a vizen, és nagy a tömeg is. Az első strand ami viszont csodás az a Kalamaki Beach de az egy óra feszített séta. Ott lehet számtalan kagylót gyűjteni. Vivien nem valami kedves, vagyis mindig mosolyog meg elmondja amit kell, de elég felszínes, és ha már olyat akarsz ami neki nem tetszik elég bunkó megnyílvánulásai vannak rá. A motorról le fog beszélni mindenkit és elég ijesztő dolgokat mond, mi nem is béreltünk pedig azt terveztük, és hát jól megbántuk, mert akik voltak nagyon szépeket láttak, és nem volt veszélyes, csak oda kell figyelni, és biztonságos helyről kell bérelni 30 E a Smartban az a legmegbízhatóbb. Helyette rábeszélt minket a görög estre ami hát nem ért annyit jó tényleg szép helyen volt, egy hegy tetején, a kaja sem volt rossz, de semmi extra, ja és az hogy friss gyümölcsöket szolgálnak fel desszertként az azt jelenti hogy 6 főre jut 5 db. meleg dinnye darab felszurkálva. Nem ér 10.000 FT-ot. A Koukla Beachnel ajánlom a tavernát ott is a különleges nyelvhalat, amit itthon nagyon drágán lehet megkapni, az ott kb. 8 E és ISTENI ajándékba pedig kaptunk gyümölcstálat, és ott magyar a mosogatós néni ki lehet hívni és segít, hogy mi micsoda. A Maestro is jó nagyon. A Hajókirándulás amit a Grand szervez nagyon megéri viszont.
Enikő Dátum: 2014-08-21 14:17:47
Vidus Gábor írta ekkor: 2014-08-18 14:50:35
Kedves Enikő! A komp 10€/fő/út. A robogókhoz nem értek! :)
Kedves Gábor! Köszönöm :)
Orlovics Viktória Dátum: 2014-08-21 10:01:13
Sándorné írta ekkor: 2014-08-21 07:14:08
Szia Viktória!Azt a papírt amit kaptál azon rajta van hogy hova,mikor,mennyi időre mész.Azt vidd magaddal és majd elkéri az idegenvezető!
Köszönöm!:)
Sándorné Dátum: 2014-08-21 07:14:08
Szia Viktória!Azt a papírt amit kaptál azon rajta van hogy hova,mikor,mennyi időre mész.Azt vidd magaddal és majd elkéri az idegenvezető!