(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2014-07-13 23:12:49
Kiszály Tamás írta ekkor: 2014-07-08 20:59:20
Sziasztok! Utasbiztosítást hol érdemes kötni szerintetek? Vannak buktatók?
Kedves Tamás! Irodánk a QBE-Atlasz biztosítást ajánlja! Az orvosi cég, akik a magyar biztosítók hivatalos partnere a szigeten, minden magyar utasbiztosítás elfogad, az ellátásért fizetni a helyszínen nem kell. De az idén a legtöbb biztosító már csak otthon fizeti vissza a gyógyszer árát, főleg, ha komolyabb, drágább gyógyszerekről van szó. A QBE Atlasz és Allianz biztosítók ezt is fizetik, náluk a leggördülékenyebb az ügyintézés. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2014-07-13 23:06:31
bekö toni írta ekkor: 2014-07-13 16:13:21
szia pontosan én sem tudom csak azt tudom hogy a laganasi föutcárol indul és a buszra felvan tüntetve a banana beach felirat. de azért kérdezősködj valaki biztos segit.
Én pontosan tudom: Banana Beach-re minden nap 11:00 –kor indul (görögösen) ingyenes buszjárat a laganasi buszmegállóból (erről a meetingen beszélünk), de visszafelé csak akkor ingyenes, ha a parton fogyasztott ételről, italról, ott igénybe vett vizisporról vagy bérelt napernyőről a számlát felmutatjuk. Kb.15:30-16:00-kor indul vissza. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2014-07-13 23:01:45
bekö toni írta ekkor: 2014-07-13 16:31:29
szia szabó györgy a teknösökröl annyit a hajókiránduláson csak 1 teknöst lehet látni ha szerencséd van és ezt mind 28 euroért fejenként.amugy ha reggel 8 körül lemész a kikötöbe agios sostiba és ott meglátod hogy a halász eteti,és még meg is simogathatob.és mind ezt 1-2 euroért. van különbség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a quad bérlést nem tudom mert azt nem béreltem csak robogot az 20 euro körül már tudsz sok helyen.a nyaralok nem rosszak csak a wifit nem lehet fogni csak ahol a router van , ez is kamu hogy mindenhol van !!!!!!!! amugy busszal mentem az nem volt rossz,csak az nem tetszet hogy némelyik sofőr leméri a csomagot és variálnak ha több 20 kilonál, amugy rendesek.
BEKÖ TONI! Azt ajánlom, hogy legközelebb utazás előtt és közben is alaposabban tájékozódjon, akkor nem fogják olyan dolgok meglepetésként érni és nem tetszeni, amik pl, a katalógusunkban is feketén fehéren le vannak írva: „Autóbuszunk csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre, így személyenként egy csomag (kb. 20 kg) engedélyezett. Amennyiben a bőröndöt túlpakolják és ennek következtében sérülés (kiszakadás, fülleszakadás, kerék kitörés) történik, ezért felelősséget nem vállalunk. Csak az olyan sérülésekért fizetünk kártérítést, amit a károsult hitelt érdemlően, szemtanúval, a helyszínen, az esemény bekövetkeztekor tud igazolni. Utólagos reklamációt a poggyász sérülésre nem tudunk elfogadni.” „WIFI (vezeték nélküli internetcsatlakozás) a technikai adottságoktól függõen nem biztos, hogy minden szobában fogható, de van olyan pontja az apartmannak – pl. közös tér, udvar –, ahol lehet internetezni. Az internetes szolgáltatás folytonosságáért felelősséget nem vállalunk.” Mivel az utazási szerződést aláírta, elfogadta az utazási feltételeket és ez azt jelenti, hogy figyelmesen el is olvasta(elvileg)!!! Biztosan az is elkerülte a figyelmét, hogy a szigeten a földrengések miatt a házak vasbeton szerkezetűek, ami árnyékolja a WIFI jelet, ezért nem lehet a szobákban biztosítani az internetelérést. De minden házunknak van legalább egy olyan közös tere, ahol ingyenesen lehet netezni! Tájékoztatom, hogy utasaink az idén napi 23Euronál többet nem fizettek még egy robogóért (teljeskörű biztosítással)! Továbbra is hangsúlyozom, hogy a Smart-nál köthető biztosítás önrész nélküli biztosítás, más helyeken is van casco biztosítás a járművekre, ahol az okozott kárt fizeti a biztosító, de a bérelt jármű sérüléseit meg kell fizetni, na ez a nem mindegy! Önrész nélküli casco biztosítás, tehát amikor semmilyen anyagi felelősséggel nem tartozunkl a jármű iránt - a szigeten csak a Smart kölcsönzőnél van motorokra és quadokra! Az sem mellékes, hogy magyarnyelvű útleírást és részletes térképet is adnak, ergo nem kell a szupermarketben 2 Euroért térképet venni. Sőt, rengeteg utasunk már előző este elhozhatta a bérelt járművet, így már este lehet csavarogni, naplementét nézni Keriben, reggel lehet korán indulni, és ilyen esetben is csak a bérleti napot követő reggel kell visszavinni a járművet. Szerintem ezek is kedvezmények! Valószínüleg az is elkerülte a figyelmét, hogy a Kaik kirándulás nem csak teknőslesről szól (egyébként az idén információim szerint kirándulásonként legalább 3-4 teknőst láttak), hanem ez egy ötórás program, hajókázással, kb. 2 órás fürdési lehetőséggel a Keri – Kék Barlangoknál és Marathonisi -szigetnél, ebéddel és magyar nyelvű idegenvezetéssel 26 Euro-ért! A kikötőben védett teknőst simogattatni és azért pénzt szedni…??? Az iroda arra kéri, hogy továbbiakban tartózkodjon az ilyen megalapozatlan információadásoktól, félreinformálásokról, mert kénytelenek leszünk törölni a további hozzászólásait! Valamint aki kirándulásinkon nem vett rész, nincs összehasonlítási alapja, tartózkodjon azok véleményezésétől! Ár/érték arányban próbáljuk a legjobbat, minőséget nyújtani, a Mayia Travel és Grand Tours csapata is lelkiismeretesen dolgozik ezért! A kirándulások árai 5 év alatt nem emelkedtek!
Horváth Csilla Dátum: 2014-07-13 21:14:38
Horváth Csilla írta ekkor: 2014-07-13 21:05:21
szia Kata!gépemmel nem stimm vmi,leírom még 1x.Mi a 203,és a 303-as apartmant béreltük.Nagyon szép,tiszta hely,amolyan központi is,általában onnét indulnak a fak.kirándulások,és a Grand busz is onnét indul vissza haza,nem kell a csomagokkal ott állni az apartman előtt ha nem ott volt a szállás.jó tanács-átadáskor ha jöttök már haza,figyelni kell,mert kreálhatnak hibákat az apartmanban,és kellemetlen lehet,ha mondjuk egy törött lábú müa.asztalért 30eurót elkérnek-és nem is te törted el.Szóval,a sziget csodás,a hajós szigettúrát nem szabad kihagyni,akkor tudatosult bennünk is,hogy hova érkeztünk.egy gyönyörűség!!béreltünk autót 9fős kisbusz 90euró/nap Vivi segített a Smart-ban lealkudni. Ő a helyi idegenvezető,nagyon kedves,profi,mindenben segít!!Szigettérképen bejelölgetett nekünk mindent,hogy merre kell menni,mit nézzünk meg.Laganasban a fő-buli utcán vásároljatok souvenirt,jóval olcsóbb.Mi egyik nap strandoláskor mentünk fel mindent megvenni,ezt majd látjátok érkezéskor végig mentek azon az utcán,majd mondja a Vivien úgy is,hogy azaz az utca.ott van 4euróért a tenger felől felfelé jövet balra gyros menü colával.amúgy 1,5-től van gyros,egy tál kaja 7-10 euró között.A Jenny mellett van az Ole-Ole bár,ott magyar a felszolgáló,nagyon aranyos csajszi,és tök jó a kaja.Van hal is,és isteni a "görög pizza"azt ki ne hagyjátok-tele fetával..:))mi Laganason strandoltunk,az Oázis bárnál,ott ha csak egyszer fogyasztasz a nap folyamán egy frappét,vagy egy sört,akkor nem kell fizetni az ágy,és napernyőért.Egyépként kb.6euró/nap.De itt kapszágyat-ernyőt,és még fogyaszthatsz is.A tengercipőre nem nagyon lesz szükségetek itt,sekély,és homokos,meleg a víz.
a Cameó szigetre 4 euró a beugró,de lefogyasztható,nagyon hangulatos,de érdemes megkérdezni,hogy esküvő lesz-e,mert akkor nem engedi tovább a srtandolást,el kell hagyni az öbölt,mert kezdődik az esküvő.mi láttuk a nagy öreg teknőst egyik reggel 9,és fél10 között voltunk a laganasi kikötőben.nagyon cuki,és óriás.társa is volt,ketten voltak..nagyon iregyelünk titeket.mi szeptemberben készülünk vissza,mert ide egy hét kevés.mi akkor is a Jennyben megyünk. a Villa Mária is nagyon szép,de ott már nincs hely akkor.:(ha bármi kérdésed van még,szívesen segítek.üdv,H.csilla.
Horváth Csilla Dátum: 2014-07-13 21:05:21
Horváth Csilla írta ekkor: 2014-07-13 19:56:29
szia,bocsi leírtam egy csomó mindent,de szerintem nem kaptad meg...:(( nem tudom mi van ezzel a lappal.Ha gondolod,megírod az e-mail címed,ott leírom neked megint,vagy esetleg szívesen megadom a számom majd,és elmondom neked a tapasztalatainkat,mert ez így itt nem működik szerintem.
szia Kata!gépemmel nem stimm vmi,leírom még 1x.Mi a 203,és a 303-as apartmant béreltük.Nagyon szép,tiszta hely,amolyan központi is,általában onnét indulnak a fak.kirándulások,és a Grand busz is onnét indul vissza haza,nem kell a csomagokkal ott állni az apartman előtt ha nem ott volt a szállás.jó tanács-átadáskor ha jöttök már haza,figyelni kell,mert kreálhatnak hibákat az apartmanban,és kellemetlen lehet,ha mondjuk egy törött lábú müa.asztalért 30eurót elkérnek-és nem is te törted el.Szóval,a sziget csodás,a hajós szigettúrát nem szabad kihagyni,akkor tudatosult bennünk is,hogy hova érkeztünk.egy gyönyörűség!!béreltünk autót 9fős kisbusz 90euró/nap Vivi segített a Smart-ban lealkudni. Ő a helyi idegenvezető,nagyon kedves,profi,mindenben segít!!Szigettérképen bejelölgetett nekünk mindent,hogy merre kell menni,mit nézzünk meg.Laganasban a fő-buli utcán vásároljatok souvenirt,jóval olcsóbb.Mi egyik nap strandoláskor mentünk fel mindent megvenni,ezt majd látjátok érkezéskor végig mentek azon az utcán,majd mondja a Vivien úgy is,hogy azaz az utca.ott van 4euróért a tenger felől felfelé jövet balra gyros menü colával.amúgy 1,5-től van gyros,egy tál kaja 7-10 euró között.A Jenny mellett van az Ole-Ole bár,ott magyar a felszolgáló,nagyon aranyos csajszi,és tök jó a kaja.Van hal is,és isteni a "görög pizza"azt ki ne hagyjátok-tele fetával..:))mi Laganason strandoltunk,az Oázis bárnál,ott ha csak egyszer fogyasztasz a nap folyamán egy frappét,vagy egy sört,akkor nem kell fizetni az ágy,és napernyőért.Egyépként kb.6euró/nap.De itt kapszágyat-ernyőt,és még fogyaszthatsz is.A tengercipőre nem nagyon lesz szükségetek itt,sekély,és homokos,meleg a víz.