(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Szabó György Dátum: 2014-07-13 20:31:26
bekö toni írta ekkor: 2014-07-13 16:31:29
szia szabó györgy a teknösökröl annyit a hajókiránduláson csak 1 teknöst lehet látni ha szerencséd van és ezt mind 28 euroért fejenként.amugy ha reggel 8 körül lemész a kikötöbe agios sostiba és ott meglátod hogy a halász eteti,és még meg is simogathatob.és mind ezt 1-2 euroért. van különbség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a quad bérlést nem tudom mert azt nem béreltem csak robogot az 20 euro körül már tudsz sok helyen.a nyaralok nem rosszak csak a wifit nem lehet fogni csak ahol a router van , ez is kamu hogy mindenhol van !!!!!!!! amugy busszal mentem az nem volt rossz,csak az nem tetszet hogy némelyik sofőr leméri a csomagot és variálnak ha több 20 kilonál, amugy rendesek.
Szia, nagyon-nagyon szépen köszönjük a tájékoztatást,és a rengeteg információt.Mi két hétre megyünk ki a párommal nyaralni,a te tapasztalataid és meglátásod szerint melyek azok a helyek amiket érdemes megnézni és esetleg fizetni érte? 2 hét hosszú idő,s szeretnénk tartalmassá tenni.Semmi olyan programon nem szeretnénk részt venni ,melyet az idegen- vezető ajánl jó pénzért. TE MIT AJÁNLASZ NEKÜNK?????
Horváth Csilla Dátum: 2014-07-13 19:56:29
dr. Ilosvay Katalin írta ekkor: 2014-07-07 18:03:32
Szia, bocsi a zavarásért, mi augusztus 2.-án megyünk a Jenny-be, írnál valamit az apartmanról a földszint 103 és 102 lesz. Milyen volt, hol jártatok. Mi többször votltunk a Grand-dal, még soha nem volt gond. Milyenek az árak ? Előre is köszi, Ilosvay Kata
szia,bocsi leírtam egy csomó mindent,de szerintem nem kaptad meg...:(( nem tudom mi van ezzel a lappal.Ha gondolod,megírod az e-mail címed,ott leírom neked megint,vagy esetleg szívesen megadom a számom majd,és elmondom neked a tapasztalatainkat,mert ez így itt nem működik szerintem.
Sipos György Dátum: 2014-07-13 19:14:19
Sziasztok :) Én és a párom augusztus 16-23-aTsiliviben a Contessina apartmanban leszünk, és érdeklődnénk, hogy van-e olyan páros akik autóbérlésen gondolkodnak és akik mellé beülhetnénk ;) Sajnos jogosítványunk nincs, ezért is írunk ide :-) A költségek természetesen megoszlanának :-) Előre is köszönjük a válaszokat :-) Gyuri és Gréti
Cseh Norbert Dátum: 2014-07-13 17:58:28
Sziasztok! Eddig nem Zakynthosi uticél volt tervben (épp ezért ennek még nem néztem utána), de most már akár ez is szóba jöhet... Így lenne pár kérdésem... Milyen idő van itt nagy általánosságban szeptember végén? Mondjuk szept 26-án indulnánk.. Ugye Kefalóniára azt mondják, ott jó idő van, gondolom, Zakynthos délebben található, így itt is jó idő lehet? :) Az árakkal kapcsolatban? Nagyon alap árak.. pl 1 gyros mennyibe kerül, illetve pl egytál étel? Mint pl Musaka, stb..? Köszönöm :)
bekö toni Dátum: 2014-07-13 16:31:29
Szabó György írta ekkor: 2014-07-12 11:04:42
Szia . Látom hogy te legalább megírod ami van :)"BEKÖ TONI" Érdeklődni szeretnék hogy a teknősökről mit mondasz hogy lehet eljutni megnézi őket ? Quadok bérlés mennyi ? Mi a véleményed a nyaralókról ? Te mivel utaztál és mikor ? Köszi előre is
szia szabó györgy a teknösökröl annyit a hajókiránduláson csak 1 teknöst lehet látni ha szerencséd van és ezt mind 28 euroért fejenként.amugy ha reggel 8 körül lemész a kikötöbe agios sostiba és ott meglátod hogy a halász eteti,és még meg is simogathatob.és mind ezt 1-2 euroért. van különbség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a quad bérlést nem tudom mert azt nem béreltem csak robogot az 20 euro körül már tudsz sok helyen.a nyaralok nem rosszak csak a wifit nem lehet fogni csak ahol a router van , ez is kamu hogy mindenhol van !!!!!!!! amugy busszal mentem az nem volt rossz,csak az nem tetszet hogy némelyik sofőr leméri a csomagot és variálnak ha több 20 kilonál, amugy rendesek.