(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2014-05-31 12:37:26
Grand Zakynthos írta ekkor: 2014-05-19 14:15:06
Kedves Fórumozók, kedves leendő Utasok! Néhány napja megérkeztem a szigetre, elfoglaltam főhadiszállásom a Sofia apartman 9-es szobájában, hogy az első csoport érkezéséig legyen időm „rendet tenni”. Jelentem, apartman tulajdonosaink nagy erőkkel készülnek a vendégek fogadására, görögösen még az utolsó felújításokat végzik, takarítanak. Két kisebb-nagyobb meglepetés várt minket: a Sofia apartmanunk szobáit kifestették, ajtóit konyhaszekrényét felújították  illetve a Villa Maria apartmanunkat teljesen felújították, egészen a csempéktől a tetőig, mindent-mindent felújítottak, gyönyörű lett  Ha teljesen készen lesznek, rakunk fel friss képeket ide és a facebook oldalunkra is! Partnerirodánkkal a Mayia Travellel a napokban egyeztetünk a kirándulások kapcsán, ahogy meglesznek az idei árak és a kirándulások menetrendjei, meg fogom írni azt is. Kölcsönzésekkel kapcsolatban hamarosan írok egy átfogó leírást. Megnézem majd az idei árakat is, és néhány alapvető élelmiszer árát megosztom majd itt. Egy kis türelmet kérek mindenkitől, az elkövetkező napokban mindenre sort kerítek! Addig is szép napokat kívánok mindenkinek, kalo kalokeri (jó nyarat), mondaná a görög! Vivien
Kedves Vivien! Nagyon várjuk a 2 hete beharangozott részletes tájékoztatást. Azóta már a második csoport is megérkezett. Mi két hét múlva megyünk.
Derencsényi krisztina Dátum: 2014-05-31 11:38:10
Kujbus Laura írta ekkor: 2014-05-07 19:57:29
Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy valaki volt-e már a Contessina Apartman,Tsiliviben? :) Mi ezen a nyáron fogunk menni,és kíváncsi vagyok a véleményekre.
Szia! Mi a jövőhéten indulunk pont oda,ha haza értünk írok neked.:)
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2014-05-28 22:31:02
Kedves Vivien! Érdeklődöm, hogy az első csoport mikor érkezett meg? Mikor indul a komp? Mi június 13-án indulunk az Ibériába, várható-e addig változás a komp menetrendjében? 3 éve voltunk ugyanezen házban, történt-e azóta valamilyen változás? Köszönettel: Edit
Orsi Dátum: 2014-05-28 21:32:43
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy milyen most az időjárás Zakynthoson, illetve hol lehet nézni megbízható előre jelzést.
Gaál Gábor Dátum: 2014-05-28 18:18:43
Bocsi, rosszul írtam. Zakynthoson van az állomás és Tsiliviből megy busz városba. Onnan meg jó formán mindenhova.