Kedves Fórumozók, kedves leendő Utasok!
Néhány napja megérkeztem a szigetre, elfoglaltam főhadiszállásom a Sofia apartman 9-es szobájában, hogy az első csoport érkezéséig legyen időm „rendet tenni”.
Jelentem, apartman tulajdonosaink nagy erőkkel készülnek a vendégek fogadására, görögösen még az utolsó felújításokat végzik, takarítanak. Két kisebb-nagyobb meglepetés várt minket: a Sofia apartmanunk szobáit kifestették, ajtóit konyhaszekrényét felújították illetve a Villa Maria apartmanunkat teljesen felújították, egészen a csempéktől a tetőig, mindent-mindent felújítottak, gyönyörű lett Ha teljesen készen lesznek, rakunk fel friss képeket ide és a facebook oldalunkra is! Partnerirodánkkal a Mayia Travellel a napokban egyeztetünk a kirándulások kapcsán, ahogy meglesznek az idei árak és a kirándulások menetrendjei, meg fogom írni azt is. Kölcsönzésekkel kapcsolatban hamarosan írok egy átfogó leírást. Megnézem majd az idei árakat is, és néhány alapvető élelmiszer árát megosztom majd itt. Egy kis türelmet kérek mindenkitől, az elkövetkező napokban mindenre sort kerítek! Addig is szép napokat kívánok mindenkinek, kalo kalokeri (jó nyarat), mondaná a görög! Vivien
Kedves Vivien!
Nagyon várjuk a 2 hete beharangozott részletes tájékoztatást. Azóta már a második csoport is megérkezett.
Mi két hét múlva megyünk.