(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Józsi Dátum: 2014-05-23 19:39:21
Kedves biciklizők! Jó sport az a tekerés, de mindenfelé hegyi utak vannak, jó sok emelkedővel. Meglehetősen sportos lesz a dolog abban a melegben. Sokat bicikliztünk már a Dolomitokban, az Alpokban, de ide nyaralni jöttünk, maradt az autó. Vannak biciklik is a kölcsönzőben. Laganasba, Zakynthos városába áttekerni meg a Vassiliskos félsziget homokos strandjait megnézni biciklivel tökéletes, viszonylag sík terep, de a többi felejtős. Két embernek már 20 € a bicikli (persze ha valaki a csomagtartón viszi a másikat, akkor nem szóltam), ennyiért robogót is lehet kölcsönözni két embernek, azzal meg már bejárható az egész sziget. Persze a robogó benzinnel megy, de a szigetet bejáró bicikliző legalább annyit érő italt és ételt el fog fogyasztani, mert nehéz az út. Nyeregbe fel! Szép a sziget.
Gaál Gábor Dátum: 2014-05-23 11:59:17
Kiss Nikolett írta ekkor: 2014-05-22 12:17:41
kedves Grand Tours, Érdeklődni szeretnék, hogy hajóval át lehet e menni Zakynthoson a szomszédos Marathonisi szigetre? Bicikli bérlésre van lehetőség, mert arra gondoltam, hogy biciklivel is körbe lehetne járni a sziget egy részét. Mennyibe kerül körülbelül? Szeptember végén milyen az időjárás és a víz hőmérséklete? Várom válaszukat. Niki
Bicikli bérlésre van lehetőség? Én 10euro/nap láttam. De biztos van olcsóbban is. Egyik fórumon 7-8eurot írtak.
Gyenes Orsolya Dátum: 2014-05-23 10:33:17
Sziasztok!!!! Mi tavaly június elején voltunk a george sofia apartmanba. Imádtuk!!!!!!:)) gyönyörü egy hely igy idén is ide megyünk augusztus végén!! Mindenki kedves jó az apartman, nagyon jókat ettünk és nem is volt drága. Szinte minden fakultatív programon részt vettünk, idén se mondok le egyikről sem!!! Mi nagy motort béreltünk 2 napra kb 15 ezer ft volt és 5 eurobol teletankolva egész nap mentünk! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!!!:) Ha valakinek van kérdése szivesen leírom a saját tapasztalatom!:)
Orlovics Viktória Dátum: 2014-05-22 13:41:54
Sziasztok! Mi zakynthosra megyünk augusztus végén, az Ibéria apartmanba,érdeklődnék,hogy volt-e már valaki,mik a tapasztalatok!?
Kiss Nikolett Dátum: 2014-05-22 12:17:41
kedves Grand Tours, Érdeklődni szeretnék, hogy hajóval át lehet e menni Zakynthoson a szomszédos Marathonisi szigetre? Bicikli bérlésre van lehetőség, mert arra gondoltam, hogy biciklivel is körbe lehetne járni a sziget egy részét. Mennyibe kerül körülbelül? Szeptember végén milyen az időjárás és a víz hőmérséklete? Várom válaszukat. Niki