(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Gaál Gábor Dátum: 2014-05-28 18:13:11
László írta ekkor: 2014-05-28 17:23:32
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a szigeten van-e helyi járatos buszközlekedés, amivel eljuthatunk különböző partszakaszokra? Tsilivi-ben szállunk meg, onnan esetleg közlekednek buszok? Köszönöm előre is!
Hello! Van. Tsiliviben van pont az állomás. Úgy tudom hetente változik a menetrend. Az állomáson lesz aktuális menetrend, meg térkép is. Itt egy régebbi menetrend árakkal http://www.travelinfo.gr/zakinthos/transportation.htm
László Dátum: 2014-05-28 17:23:32
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a szigeten van-e helyi járatos buszközlekedés, amivel eljuthatunk különböző partszakaszokra? Tsilivi-ben szállunk meg, onnan esetleg közlekednek buszok? Köszönöm előre is!
Bognár Andrea Dátum: 2014-05-28 12:32:13
Gaál Gábor írta ekkor: 2014-05-27 20:58:17
Szia Vivien! Sofia apartmanban, ötös szoba előtt, az a nagy x mit jelent? mi található ott?
7.én érkezünk mi is már alig várjuk!Sofia apartmanba leszünk mi is:)!
Gaál Gábor Dátum: 2014-05-27 20:58:17
Grand Zakynthos írta ekkor: 2014-05-19 14:15:06
Kedves Fórumozók, kedves leendő Utasok! Néhány napja megérkeztem a szigetre, elfoglaltam főhadiszállásom a Sofia apartman 9-es szobájában, hogy az első csoport érkezéséig legyen időm „rendet tenni”. Jelentem, apartman tulajdonosaink nagy erőkkel készülnek a vendégek fogadására, görögösen még az utolsó felújításokat végzik, takarítanak. Két kisebb-nagyobb meglepetés várt minket: a Sofia apartmanunk szobáit kifestették, ajtóit konyhaszekrényét felújították  illetve a Villa Maria apartmanunkat teljesen felújították, egészen a csempéktől a tetőig, mindent-mindent felújítottak, gyönyörű lett  Ha teljesen készen lesznek, rakunk fel friss képeket ide és a facebook oldalunkra is! Partnerirodánkkal a Mayia Travellel a napokban egyeztetünk a kirándulások kapcsán, ahogy meglesznek az idei árak és a kirándulások menetrendjei, meg fogom írni azt is. Kölcsönzésekkel kapcsolatban hamarosan írok egy átfogó leírást. Megnézem majd az idei árakat is, és néhány alapvető élelmiszer árát megosztom majd itt. Egy kis türelmet kérek mindenkitől, az elkövetkező napokban mindenre sort kerítek! Addig is szép napokat kívánok mindenkinek, kalo kalokeri (jó nyarat), mondaná a görög! Vivien
Szia Vivien! Sofia apartmanban, ötös szoba előtt, az a nagy x mit jelent? mi található ott?
Göndör Gréta Dátum: 2014-05-23 21:36:02
Józsi írta ekkor: 2014-05-20 22:17:34
Minek is a medence a tenger mellé? Kefalonián a GT szállások környékén sokkal jobb a part. Zakynthos könnyebben bejárható, talán látványosabb, érdekesebb. Bármelyik jó választás, majd legközelebb a másik.
Mert tavaly Korfun voltunk, és az volt a tapasztalat hogy a tenger mellett jó volt néha a medence is..