(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Magyarlaki Martina Dátum: 2014-05-19 14:30:11
Kujbus Laura írta ekkor: 2014-05-17 20:57:48
Mi az augusztus 30.-án induló turnussal..:)
Óóóó.. mi június 13.-án :( na mindegy, legalább meg tudom írni, hogy milyen volt :))
Grand Zakynthos Dátum: 2014-05-19 14:15:06
Kedves Fórumozók, kedves leendő Utasok! Néhány napja megérkeztem a szigetre, elfoglaltam főhadiszállásom a Sofia apartman 9-es szobájában, hogy az első csoport érkezéséig legyen időm „rendet tenni”. Jelentem, apartman tulajdonosaink nagy erőkkel készülnek a vendégek fogadására, görögösen még az utolsó felújításokat végzik, takarítanak. Két kisebb-nagyobb meglepetés várt minket: a Sofia apartmanunk szobáit kifestették, ajtóit konyhaszekrényét felújították  illetve a Villa Maria apartmanunkat teljesen felújították, egészen a csempéktől a tetőig, mindent-mindent felújítottak, gyönyörű lett  Ha teljesen készen lesznek, rakunk fel friss képeket ide és a facebook oldalunkra is! Partnerirodánkkal a Mayia Travellel a napokban egyeztetünk a kirándulások kapcsán, ahogy meglesznek az idei árak és a kirándulások menetrendjei, meg fogom írni azt is. Kölcsönzésekkel kapcsolatban hamarosan írok egy átfogó leírást. Megnézem majd az idei árakat is, és néhány alapvető élelmiszer árát megosztom majd itt. Egy kis türelmet kérek mindenkitől, az elkövetkező napokban mindenre sort kerítek! Addig is szép napokat kívánok mindenkinek, kalo kalokeri (jó nyarat), mondaná a görög! Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2014-05-19 13:52:17
Németh Éva írta ekkor: 2014-04-12 19:28:54
Kedves Vivien! Köszi szépen a válaszodat, időközben kaptam a soproni Ciklámen Touriston keresztül a Grand irodától választ. Mivel +1 fő nyaralását kell gyakorlatilag felárként kifizetni, másik apartmanos megoldásban kell gondolkodnunk. Ahogy látom, Agios Sostison full telt ház van, marad tehát Tsilivi. Ott még nem jártunk amúgy sem, bár A. Sostis és a Jenny a szívem egyik csücskei, de Zakynthos-függőként lehet, hogy kompromisszumot kötünk. Bízva a szeptemberi találkozásban,üdv: Évi :)
Szia Évi! Kell néha egy kis változatosság ;) A Contessina apartman minősége hasonló a Jennyéhez, szerintem meg lesztek vele elégedve! Azért azt javaslom, hogy figyeljétek a foglalási táblázatot, ha valaki időközben lemondaná az agios sostis-i szállását, akkor átfoglaljuk Nektek! Remélem, szeptemberben találkozunk! Addig is minden jót! Vivien
Orsi Dátum: 2014-05-18 20:06:16
BERTA ANDRÁS írta ekkor: 2014-05-18 13:13:11
Sziasztok!Mi a párommal május 23-án megyünk Agios Sostisba, úgy tudom A. S.-ban a Smart kölcsönzőnél van olcsóbb is, így célszerűbb máshol pl. Laganasban(állítólag 15-20 perc séta) robogót bérelni! ezt valaki megtudná erősíteni? smile
Kedves András! Úgy látom Ti lesztek az első utazók. Melyik apartmanban lesz a szállásotok? Remélem gyorsan beszámolsz az élményekről, és hozol friss híreket. Mi június 6-án indulunk.
Józsi Dátum: 2014-05-18 16:44:51
BERTA ANDRÁS írta ekkor: 2014-05-18 13:13:11
Sziasztok!Mi a párommal május 23-án megyünk Agios Sostisba, úgy tudom A. S.-ban a Smart kölcsönzőnél van olcsóbb is, így célszerűbb máshol pl. Laganasban(állítólag 15-20 perc séta) robogót bérelni! ezt valaki megtudná erősíteni? smile
Robogóért nem kell Laganasba menni. Az Ole Ole mellett a part felé volt egy kis kölcsönző, nem láttam olcsóbbat. Lehet biztosítás nélkül és egyéb módon csökkenteni a költségeket, de ez már saját döntés.