Kedves Tsiliviről érdeklődők! Tsiliviben a Contessina apartman új a kínálatunkban, utasaink az elmúlt években még nem laktak ebben a házban. Az apartmanház az üdülőfalu központjában van, így a közelben minden megvan, pl. szupermarket, gyrosos, orvos, gyógyszertár, buszmegálló stb... A partra néhány percet kell sétálni. Az apartmanház igényes, újszerű, úgy emlékszem, minden szobája tágas, kényelmes, minikonyhával ellátott. A szobákban TV is van, a széf és lékondi használatért külön fizetni kell. A ház kedves tulajdonos testvérpárja és családja az egyik épület földszintjén pizzéria/éttermet üzemeltet. Az éttermet még nem próbáltam, de ha jól emlékszem, már 18 éve működik, szóval nem lehet rossz :) A tulajdonos azt ígérte, hogy grandos vendégeinknek az étterem árából kedvezményt ad :)
A alábbi linken több fotó is megtekinthető az apartmanról: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.707472712608149.1073741837.120272417994851&type=1
Egy személyes vélemény: nekem a ház bejáráskor nagyon tetszett :) Remélem, tudtam segíteni! Üdv. Vivien