Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az utazással kapcsolatban...
Zakynthosra utaznánk veletek a nyáron Győri felszállással, ami a 3-as gyűjtőjárat.
És most lehet hülyeséget kérdezek, de az nem megy Pest után Szegedre, mert mindegyik más gyűjtővonalon Szegedet látom az utolsó felszállási lehetőségként, csak itt nem??
Ez most azért érdekelne, mert (persze tudom, hogy nem garantált,de), ketten szállnánk fel Győrben, ketten Pesten(és nem tudom hogy működik, de megpróbálnám ugyanazt a buszt kiválasztani itt online foglalásnál)és így hátha egy buszra kerülnék. Lehet működne, de most jön a java :)
Két társunk Kecskeméten száll majd fel és szeretnénk, hogy SZegeden, ha mégis megoldható felszálljanak hozzánk a 3-as gyűjtőjáratra.
Szerintetek?
Vagy mondjuk mi győriek átszállunk Pesten a 2-es vonalra, a pestiek már arra szállnak fel alapból és ez megáll Kecskeméten is.....
És tudom, hogy nem tudják garantálni az egy buszon való utazást, ha nem egy helyen szállunk fel, de milyen az elképzelés? :D :D Köszönöm mindenki segítségét.
Szia!
A legvalószínűbb, hogy Szegeden fogtok csak találkozni, mert a gyűjtőjáratok tervezett útvonala sokszor változik, akár másik útvonal állomásaival is keveredhet. Utaztam már párszor a Granddal tapasztaltam.

Mivel Zantéra 2 busznyi utas is megy és a tavalyi főszezon is fullig volt foglalva lehet, hogy abszolút külön buszon lesztek egészen a célig. Az ülésrend előre megtervezett, és teltháznál nehéz csereberélni. De ha mázlid van ...