(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Csaba Dátum: 2014-03-04 17:38:37
Sándorné írta ekkor: 2014-03-04 10:50:57
Sziasztok! Emeletes buszok mennek általában Zakynthosra?Köszönöm a válaszokat
Valamint attól is függ, hány embert kell visszahozni az előző heti utasokból. smile
Csaba Dátum: 2014-03-04 17:35:14
Sándorné írta ekkor: 2014-03-04 10:50:57
Hm.. A foglalási táblázat valamint a busz férőhelyeinek összevetése erre részben választ ad. Persze ha 80 ember utazik biztosan emeletes busz megy, de ha 110 akkor lehet csak 2 sima busz fog menni. Persze az is lehetséges, hogy 110 utazik mégis két emelete busz megy, mert a 110ből 30at átraknak a Kefalónia csapathoz, hiszen ez a két turnus együtt is utazhat, majd Kylliniben szétválnak. Emelete busz megy-e? Foglaltsági táblázat/buszok férőhelye/szomszéd Kefaloniai turnus foglaltsága stb. Jó számolgatást! smile
Sándorné Dátum: 2014-03-04 10:50:57
Csaba Dátum: 2014-03-04 07:47:45
Kiss Noémi írta ekkor: 2014-02-26 17:48:18
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni az utazással kapcsolatban... Zakynthosra utaznánk veletek a nyáron Győri felszállással, ami a 3-as gyűjtőjárat. És most lehet hülyeséget kérdezek, de az nem megy Pest után Szegedre, mert mindegyik más gyűjtővonalon Szegedet látom az utolsó felszállási lehetőségként, csak itt nem?? Ez most azért érdekelne, mert (persze tudom, hogy nem garantált,de), ketten szállnánk fel Győrben, ketten Pesten(és nem tudom hogy működik, de megpróbálnám ugyanazt a buszt kiválasztani itt online foglalásnál)és így hátha egy buszra kerülnék. Lehet működne, de most jön a java :) Két társunk Kecskeméten száll majd fel és szeretnénk, hogy SZegeden, ha mégis megoldható felszálljanak hozzánk a 3-as gyűjtőjáratra. Szerintetek? Vagy mondjuk mi győriek átszállunk Pesten a 2-es vonalra, a pestiek már arra szállnak fel alapból és ez megáll Kecskeméten is..... És tudom, hogy nem tudják garantálni az egy buszon való utazást, ha nem egy helyen szállunk fel, de milyen az elképzelés? :D :D Köszönöm mindenki segítségét. smile
Szia! A legvalószínűbb, hogy Szegeden fogtok csak találkozni, mert a gyűjtőjáratok tervezett útvonala sokszor változik, akár másik útvonal állomásaival is keveredhet. Utaztam már párszor a Granddal tapasztaltam. smile Mivel Zantéra 2 busznyi utas is megy és a tavalyi főszezon is fullig volt foglalva lehet, hogy abszolút külön buszon lesztek egészen a célig. Az ülésrend előre megtervezett, és teltháznál nehéz csereberélni. De ha mázlid van ... smile
Orsi Dátum: 2014-03-03 23:12:33
Nem igaz, hogy ez a fórum csak arról szól, hogy kéritek Józsitól a beszámolót. Senkinek nincs saját tapasztalata, élménye amit megosztana az idén utazókkal? A feltett kérdésekre sincs senkinek válasza??? Ez egy kicsit elszomorít :-(