(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-06-29 21:02:38
Kedves Utazó társak ! Jön - e valaki Hajdu-Bihar Megyéből Tolóra 2011-szeptember 24-én busszal ?: várom a jelentkezőket -üdv-
Simon Kornélia Dátum: 2011-06-26 13:31:10
Bihari Agi írta ekkor: 2011-06-24 09:03:45
Kedves Kornelia! 3 napra az auto 135 Euro korul van, 4nap: 155- E. foszezonban jobb nehany nappal elore lefoglani az autot. Agi
Kedves Ági!Köszi a válaszod!Az autókölcsönzést full biztosítással értetted?Még egy kérdés, az Epidavros nyitva tartása érdekelne.Köszönöm!
László Tamás Dátum: 2011-06-26 11:42:52
Boda László írta ekkor: 2011-06-25 22:40:10
Köszönöm a kielégítő választ! Első emeleti, kertre néző szobánk lesz (1 em./7). Úgy hallottam hogy az apartman biztosít napozóágyat a partra... ez igaz? Még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy törölközőt adnak e a szobákhoz? Mi is jó nyaralást kívánunk előre is! Üdvözletem!
Mi is abban a szobában voltunk,már kétszer. A kerthelyiségre néz,de jó kilátás van a környékre is. A zuhanyzóban nincs függöny,és a rózsa szerte-szét pisil. Törölközőt adnak, de konyharuhát vigyetek. Ha nem pótolták az étkészlet is hiányos. W.C. papírt is kaptok. Napozóágyat ha kértek adnak széket is. Honnan indultok? Ha van kérdésed kérdezz! Üdv. L-T.
Boda László Dátum: 2011-06-25 22:40:10
László Tamás írta ekkor: 2011-06-25 10:18:40
Kedves Boda László! A főzőfülkében van hűtőszekrény.A takarítás O.K. Szunyogháló nincs. a tenger nem látható,de közel van. Az edényzet enyhén szólva is hiányos,de mikró van. Reggelit nem vettük igénybe. A kertre néző szobák csendesek, az utcaiak nyilván hangosabbak. a szomszéd házra nézőkből csak a félkész fal látható!Melyik szobába mentek? A főnök egy bumfordi pasi, viszont a szobalány egy szolgálatkész bolgár kislány./hozzám képest/Előny, minden közel /posta közértek hentes buszmegálló,éttermek stb. Üdv.L.T. Jó nyaralást!
Köszönöm a kielégítő választ! Első emeleti, kertre néző szobánk lesz (1 em./7). Úgy hallottam hogy az apartman biztosít napozóágyat a partra... ez igaz? Még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy törölközőt adnak e a szobákhoz? Mi is jó nyaralást kívánunk előre is! Üdvözletem!
László Tamás Dátum: 2011-06-25 10:18:40
Kedves Boda László! A főzőfülkében van hűtőszekrény.A takarítás O.K. Szunyogháló nincs. a tenger nem látható,de közel van. Az edényzet enyhén szólva is hiányos,de mikró van. Reggelit nem vettük igénybe. A kertre néző szobák csendesek, az utcaiak nyilván hangosabbak. a szomszéd házra nézőkből csak a félkész fal látható!Melyik szobába mentek? A főnök egy bumfordi pasi, viszont a szobalány egy szolgálatkész bolgár kislány./hozzám képest/Előny, minden közel /posta közértek hentes buszmegálló,éttermek stb. Üdv.L.T. Jó nyaralást!