(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Kápolnási Tamás Dátum: 2011-01-15 21:55:12
Május 28.-tól 2 hétre utazunk Tolóba egy Citroen Picassó szgk-val megbízható utitársat keresnénk,csak az utazás költségének a felét kellene fizetni. Ha érdekelne valakit akkor a következő emailra írjon. [email protected]
Kápolnási Tamás Dátum: 2011-01-15 21:51:48
linda írta ekkor: 2011-01-15 21:46:31
Kedves Fórumozók! 2 éve voltunk Tolon. Szállásunk a Demosban volt.Nagyon elégedettek voltunk. Felszereltsége: mint minden görög apartmanban. A fürdőszoba a mi apartmanunkban tágas volt. Nagyon figyeltek a tisztaságra, naponta takaritottak. Hétközben is volt ágynemű csere.Lift is van, így nem kell a csomagokat a lépcsőn cipelni. Nagy előnye a saját parkoló,mely követlen a ház előtt van. Mi az erkélyről a tengert is láttuk. Csak ajánlani tudom a Demost. A tengerpartja hosszú. Mi a Nafplion felőli részére jártunk, szerintünk az volt a legjobb.( Igaz gyalog messze van.) Nafpliont nem szabad kihagyni. Mi minden estét ott töltöttünk. Tolon csodálatos, mindenkinek csak ajánlani tudom. smile
Köszi Linda az infót mi is voltunk Tolón és kiváló volt minden,csak még a Demosba nem voltunk és féltünk egy kicsit tőle,de így megnyugodtunk. Mi csillagturában rengeteg helyen voltunk,PL-a sziklára épített kolostorba és ami igazán lenyűgöző de egy kicsit távol van az MISTRAS,de megéri.Nagyon korán kell indulni mert 15 órakor már bezár és két része van amit meg lehet nézni,monumentális és lenyűgöző.
linda Dátum: 2011-01-15 21:48:02
bocsi, közvetlen
Kápolnási Tamás Dátum: 2011-01-15 21:47:42
Kis Richárd Ádám írta ekkor: 2011-01-15 20:20:52
Sziasztok!Tudnátok segíteni?Azt szeretném megkérdezni,hogy Tolóból Nafplióba vannak buszok?Hol s mennyiért lehetne velük elmenni Nafplióba??Tolóba és Nafplióba mikor van piac?Tudnátok mesélni Tolóról és Nafplióról is?Hálás köszönet érte:)Ja és Toló,Athén,Nafplió központjáról,bevásárló részéről tudtok képeket küldeni?További szép estét
Napflionba majd minden órába megy busz,szerdán és szombaton van piac ha jól tudom,1,40 euró a busz. Érdemes elmenni gyönyörű a vár és az erőd.
linda Dátum: 2011-01-15 21:46:31
Kedves Fórumozók! 2 éve voltunk Tolon. Szállásunk a Demosban volt.Nagyon elégedettek voltunk. Felszereltsége: mint minden görög apartmanban. A fürdőszoba a mi apartmanunkban tágas volt. Nagyon figyeltek a tisztaságra, naponta takaritottak. Hétközben is volt ágynemű csere.Lift is van, így nem kell a csomagokat a lépcsőn cipelni. Nagy előnye a saját parkoló,mely követlen a ház előtt van. Mi az erkélyről a tengert is láttuk. Csak ajánlani tudom a Demost. A tengerpartja hosszú. Mi a Nafplion felőli részére jártunk, szerintünk az volt a legjobb.( Igaz gyalog messze van.) Nafpliont nem szabad kihagyni. Mi minden estét ott töltöttünk. Tolon csodálatos, mindenkinek csak ajánlani tudom. smile