(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2010-08-02 10:31:37
Pintér Csaba írta ekkor: 2010-07-29 17:44:07
zia Ági Pintér Csaba vagyok Én főztem a mult nyáron a csirkés- lecsot csak azért zaklatlak hogy megírjam a csapat nagyrésze idén is megy tolóba téged boldogítani. az igéretem betartom és visszem a füstöltkolbászt.A Boglárkának nem engedem lemeózni ez aTi feladatotok lesz. Ha sikerül edényt szerezniidén is tartjuk a hagyományt újra meg főzzük. Üdv Amsterdamból Csaba!!!!
Sziasztok. Oruok, hogy ujra jottok hozzank smile Edenyt majd szerzunk megint a fozocskehez smile
Bihari Agi Dátum: 2010-08-02 10:28:39
Kedves Marta. A sztrajknak most mar hivatalosan is vege, helyreallt a rend, feltoltottek , illetve folyamatosan toltik most mar a kutakat, nincs semmi problema. Az Eleana apartmanhaz kozeleben, ha szerencsenk van a kis utcaban is lehet parkolni, ami lemegy a partra, de ez persze augusztusban nehezebb, mert ilyenkor rengeteg auto van a faluban. Elore nem tudom megmondani, hol lesz lehetoseg letenni az autot, hiszen az Eleananak nincs sajat parkoloja. udv. Agi
Herczegné Dr. Tokár Mária Dátum: 2010-07-30 22:09:32
Szia Ági! Mi 7-21-ig megyünk az Eleanába kocsival, és azt szeretnénk tudni, hogy jól hallottuk-e ismerősöktől, hogy valahol a közelben tudunk parkolni? Illetve azt is jó lenne tudni, hogy mi a helyzet benzin fronton, mert a határtól teletankkal sem jutunk el Tolóig... Köszi!
Jávor Boglárka Dátum: 2010-07-29 21:37:15
Kedves Csaba!Majd ha megáll itt a busz a kolbásszal, nem engedem tovább! Elvégre itt boszorkányok vannak!Tessék a lábasba pakolni bőrönd helyett és meg lesz oldva az is. Férfiak...
Pintér Csaba Dátum: 2010-07-29 17:44:07
zia Ági Pintér Csaba vagyok Én főztem a mult nyáron a csirkés- lecsot csak azért zaklatlak hogy megírjam a csapat nagyrésze idén is megy tolóba téged boldogítani. az igéretem betartom és visszem a füstöltkolbászt.A Boglárkának nem engedem lemeózni ez aTi feladatotok lesz. Ha sikerül edényt szerezniidén is tartjuk a hagyományt újra meg főzzük. Üdv Amsterdamból Csaba!!!!