Kedves Ági! Néhány napja találtam rá a Grand Tours-ra, és kinéztük magunknak Tolót. Nagyon tetszett ez a fórum oldal is, hozzásegített a döntéshez az is, hogy az Utazás kiállításon az iroda munkatársával is sokat beszélgethettem.
Most bánatosan látom, hogy a két napja kinézett Eleana apartmanház a szóba jöhető héten (május 22-29.) már teljesen foglalt. Egyrészt kérdezem tehát, hogy létezik-e "várólista", ha esetleg valaki ezt lemondaná. Másrészt kérdezem, hogy ha nem az Eleana, akkor melyiket válasszuk? Nem szeretjük a nagy nyüzsit; ugyanakkor nem lenne baj, ha rálátnánk a tengerre (de ez nem alapfeltétel). Fontos, hogy a szoba ne legyen lerobbant (a Demost nem annyira dicsérték; mi a helyzet a Stellával és a Dimitrával?) Köszönöm szépen! Andrea
Kedves Andrea! Minden apartmannak megvan a maga "elonye" . A Demos csendes helyen van, es szerintem nem lepusztult (sajat parkolo, szunyoghalos ajtok, tv, ingyen wifi,)....A Stella szinten nagyon kozel van a parthoz (az Eleana mellett), es az atlagnal jobban felszereltek a szobai. A Dimitra apartmanhaz szobai is szepek, de az talan annyira nem csendes, hiszen tobb szorakozohely is van a kozelben, ami foleg szombat ejszaka zavarhatja kicsit a pihenest. Udv. Agi