(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2013-08-16 18:17:15
Madácsi Eszter írta ekkor: 2013-08-12 14:09:13
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy 30.-án közvetlen járat indul Debrecenből Toloba? vagy esetleg Szegeden átkell szállni? és még lenne egy ici-pici kívánságom: ha lehet emeletes buszt indítsatok 30.-án smile
Kedves Eszter. A 30-an indulo turnushoz meg nincs meg a buszok es a gyujtojaratok, atszallasok beosztasa, ez csak az indulashoz viszonylag kozeli idopontban kerul veglegesitesre. Udvozlettel bihari Agi
Tóth Julianna Dátum: 2013-08-16 12:25:33
Aug.24-én fogunk Tolora menni.AStella, ill. azElena apartmanban lesz a szallaunk. Kérdésem az, van e wifi? Koszonom elore is a valaszt! Toth Julianna
Domonkos Diána Dátum: 2013-08-15 12:58:40
Kedves Bihari Ágnes! Segítségedet szeretném kérni. Tavaly október első hetében Tolo-n nyaraltunk (kisebb csapat), melyből 1 személy "napcsalán" betegséget kapott, melyet a helyi orvos látott el. Az ellátás 200 euróba került, amit hiteles okmányokkal tudunk is igazolni, de a biztosító (Allianz) nem akarja kifizetni az ellátást (egyéb problémák miatt), amit szeretnék privát emailben leírni és csatolnám az ellátásról illetve a számláról szóló papírokat. Az irodától kaptam egy címet, oda már küldtem egy levelet, de válasz nem jött. Cím: [email protected] Rossz cím?? Segítségedet előre is megköszönném. Maradok tisztelettel: Domonkos Diána
Éri Vivien Dátum: 2013-08-14 21:13:25
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Görögo-ban elfogadják-e a magyar vagy a nemzetközi (ISIC) diákigazolványt, a Tolohoz kapcsolódó fakultatív programoknál lehetne-e ezzel kedvezményt érvényesíteni? Előre is köszönöm a segítséget!
Gál Orsolya Dátum: 2013-08-12 19:52:50
Sziasztok! Két dolog felöl érdeklődnék. A görögöknél is a magyar szabvány van a fali dugajzatban? illetve most megyünk először önellátásban a Demos apartmanba és érdekelne hogy mit érdemes vinni ilyenkor? köszönöm előre is a választ