(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Grand Eleni teszt Dátum: 2012-07-23 09:09:39
Kedves Fórumozók! Ezúton szeretnék Mindenkit megkérni, hogy csak a témával (Nyaralás Tolon) kapcsolatos hozzászólásokat írjon jelen fórumra. A további személyeskedő és nem ideillő hozzászólásokat a jövőben törölni fogjuk. Üdvözlettel: Kajtor Heléna – Grand Tours
Bihari Agi Dátum: 2012-07-22 16:31:42
Kedves Ibolya! Itt a kornyeken szerencsere nincs problema, minket sehogyan nem erintenek a tuzek . Varunk titeket ket het mulva! Udv. Agi
Joó-Horváth Ibolya Dátum: 2012-07-22 09:28:38
Kedves Ági, a magyarországi hírekben megjelent az erdő tüzekről szóló sajnálatos hir, mennyire érinti ez a tolóiakat, bár mi még csak hetek múlva megyünk, de nagyon készülünk! Javult a helyzet? Üdv. Horváth Ibolya
Sándor Tamás Dátum: 2012-07-20 20:30:12
Azért azt jó lenne tudni, miért nem azt pártolja akit megtámadtak{alias me-engem} , miért véd egy bunkót? Aki másokat ok nélkül lealáz, megtámad?! Miért nem alakítja meg mindjárt az utáljuk Sándor Tamás klubbot?!Ezek után az jön nem?!Mint az óvodában, tisztára.Én nem leszek óvodás-ilyet nem játszom nem alapítok"Utáljuk Bagi Gabriella klubot-bár van közösségi oldal ahol megtehetném de mi ilyet nem szoktunk... "Az ellenségem ellensége a barátom" Ön valószínűsítem, nem a barátom. Csak MontgomeryViscount of Alamein -tábornokot tudom idézni:"Ha megtámadnak, egyet mindig magaddal vihetsz! {ti. a Másvilágra szolgának} Ha a való életben fegyverrel támadnak rám nem szóval én is magammal viszek valakit. De addig Carl Smith szavaival élve: Ellenségek csak háborúban léteznek, azon kívül csak ellenfelek vannak.Megnyílvánulásából ítélve Ön csak "Kedves Ellenségem" lehet.De ez Továbbra sem telefon, -mivel pedig a vita nem köztünk hanem Bagi Gabriella és köztem alakult ki-amit nem én kezdtem Ő próbált lealázni verbálisan kicsontozni de nem jött be megkapta rá a méltó választ- így nem értem nekünk mi beszélnivalónk van egymással-minek szólt bele?! Szép napot,Hetet Önöknek -ellenségeim- és minden Kedves Fórumozónak, jó utat Önöknek! Akár barát akkár ellenfél vagy ellenség az illető.Továbbra is bocsánat, hogy élek, létezem, megszülettem, tanulok, lélegzem, dolgozom, eszem, alszom. Én már magamba szálltam, szálljon magába Bagi Gabriella is de sürgősen!!!
Sándor Tamás Dátum: 2012-07-20 18:30:30
Ahogy tetszik, Kedves Mariann. én már moderáltam magam.