(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bán Jánosné Dátum: 2012-08-20 14:46:16
Dávid Zoltán írta ekkor: 2012-08-17 11:27:02
Nem tudom mi van ezzel a fórummal, alig van beírás . Senkinek azok közül, akik Tolón voltak az idén nincs semmilyen pozitív vagy negatív tapasztalata ,hogy akik ezután utaznak valami kis információt kapjanak. Vagy mindenkinek tökéletes volt minden ? Senkinek nincs erről véleménye ? Üdv:Zoli smile
Kedves Zoli! Én Toloban voltam az idén és van tapasztalatom. POZITÍV :) Szívesen segítek! Ha valamilyen kérdésed van válaszolok. Bízom benne nem lesz késő. Addig is pár dolog. Amit az újságokban itt-ott írnak a zavargások és a rossz politikai helyzetről azt mi sehol NEM tapasztaltuk. A toloi emberek kedvesek, mosolyognak ránk és szívesen fogadnak minket. Az árak nem változtak, sőt van ami csökkent. Már 5. alkalommal jártam ott, de még mindig vissza kell mennem, mert nem láttam még mindent. A programok nagyon jók, az idegenvezetők kedvesek és bár mikor, bár miben, bár kinek azonnal segítenek. Volt rá példa, hogy Ági /idegenvezető/ éjjel 12-kor írt sms-t, mert másnap ünnep volt és a busz ritkábban járt és tudta, mi busszal kirándulunk. Nagyon sok látnivaló van a közelben. Akár helyközi járattal is sok minden elérhető. Ezért mindenkinek tudom ajánlani ezt a helyet, mert megéri legalább 1x megnézni, mert tudom akkor úgy is visszavágysz!! Ha az árak, vagy bármi az apartmannal, utazással kérdés felmerül kérdezz és válaszolok hamar. Addig is mindenkinek ajánlom: Buszra fel! Irány Tolo! Vár a tenger! Eszter
Dávid Zoltán Dátum: 2012-08-17 11:27:02
Nem tudom mi van ezzel a fórummal, alig van beírás . Senkinek azok közül, akik Tolón voltak az idén nincs semmilyen pozitív vagy negatív tapasztalata ,hogy akik ezután utaznak valami kis információt kapjanak. Vagy mindenkinek tökéletes volt minden ? Senkinek nincs erről véleménye ? Üdv:Zoli smile
Bihari Agi Dátum: 2012-08-06 11:56:30
karpierz ferenc írta ekkor: 2012-08-05 12:10:23
Sziasztok! Elena apartmanba szálnánk meg, és egy olyan kérdésem lenne hogy van-e internetkapcsoatra lehetőség? wifi esetleg ott venni vagy kapni valami egyhetes internetkapcsolatot? köszi
Szia! Az Eleana hazban nincs internet kapcsolat, de idonkent be lehet fogni egy egy szabad jelet, ha ez nem mukodik, akkor mi itt a Culture Travel utazasi irodaban megadjuk a kodunkkat es haszanlhatjatok a mi halozatunkat. Udv. Bihari Agi
karpierz ferenc Dátum: 2012-08-05 12:10:23
Sziasztok! Elena apartmanba szálnánk meg, és egy olyan kérdésem lenne hogy van-e internetkapcsoatra lehetőség? wifi esetleg ott venni vagy kapni valami egyhetes internetkapcsolatot? köszi
Bihari Agi Dátum: 2012-08-01 09:17:26
Pintér Csaba írta ekkor: 2012-07-30 20:45:42
Szia Ági augusztus 18-án megint jövök a Démosba , A kolbászt viszem most is remélem ízleni fog . Csaba a buszos!!! smile
Szia! Varunk augusztusban!!! Lesz fozocskezes, keressunk valami nagyobb labost?