(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Sándor Tamás Dátum: 2012-07-13 20:56:05
Remélem, nincs harag, de ezeket le kellett írnom.Tiszteletben tartva az Ön álláspontját is , hogy vannak kirándulások-igen vannak a katalógusban és a CULTURA TRAvel honlapján levőek töredéke.ÍDE a vendégszám csökkenés nem asz Önök hibája bár nemcsdak a vendégszám csökkenés, hanem a kirándulásokat be nem fizető-válság van- vendégek miatt az Önök pénze lehetősége is kevesebb mint telepített idegenvezetőké.
Sándor Tamás Dátum: 2012-07-13 20:52:30
Ja Bocs ÁGI!
Sándor Tamás Dátum: 2012-07-13 20:47:52
Vitazáró helyett: Ez 4 nap. én 14 napra jönnék, ez nagyjából Tunéziára rímel, ahol 3 nap a program, össz-vissz a többi a sivatagos tengerpart.Leégés, vagy ott van délebbre fakultatív cca 40 ezer HUF/program. Így maradhat a körutazás vagy olyan hely aholeggyütt tudnak dolgozni az Apollo svéd-finn irodával így tele busz néha két busz megy a kirándulásokra a külföldiekkel feltöltik a hiányzó magyar utasok helyét.Pargában és Lefkadán ez így működik-bár Pargából sok Lefkadáról-a távolság miatt kevesebb kirándulás indul.Tolo tetszene nekem, ha lenne rendszeresen Olympioa, Delfi, mystra kirándulás is amit jobb külföldi csoportokkal utazási irodákkal való együttműködéssel meg is lehetne valósítani.Egyébként kéne lennie ott Apollo irodának lévén az ApollonTravel partnere is egyben és ők Toloból Olympiába is kirándultatnak ezért kizárt hogy Toloból nincs Olympia legfeljebb nem Önök hanem az Apollon Travel szervezi. Mindegy ha végzek az idegenforgalmi szakmenedzser képzéssel lesz.,mert megcsinálom a saját irodámat, lesz jó hosszú görög óriás körútunk is.Mire megcsinálom a saját irodám nem lesz válság. Jövök Toloba de olyan évben mikor a fent írt problémákat megoldják indul minden Toloból elérhető kirándulás, eg. lesz elég vendég. Remélem, nincs harag, Kedves ági! De a következetlenség nem az én asztalom, no meg nem akarásnak nyögés a vége.Volt egy bácsi aki négyszer utazott Zakynthosra abban a reményben, hogy indul Kefalóniára kirándulás,nem jutott el, mert nem indult.Ötödszörre már Kefalóniára ment.Ígymi görög irodával mentünk Kefalóniára és nem bántuk meg Zakynthosról.Bár Varga Vivien féltett minket, mert egy hölgy elment a szerbekkel Athénba és otthagyták, az útlevele meg Zakynthoszon maradt.Három nap volt még Vivien vissza tudta hozatni a hölgyet.Szeretem a Grand Tourst jobban mint az Apollon Travelt de oda és akkor utazom , ahol teljesülnek a fakultatív programok.Diszkrecionális jövedelem, motiváció, biztonság, szabad idő.A Motivációmat a programok nem kellő száma más úti célok felé vonzhatja még akkor is ha a válság és a vendégszám csökkenése nem az Önök hibája. Apollon Travel Szantiorinira senkit nem indít ez évbnen a MALÉV csődje miatt mert 120 000repjeggyel helyett most 320 000 be lenne az út átszállás és másik légitársaság miatt.Ezt első kézből tudom mert most Pargán van az az idegenvezető-László- aki Szantorinin volt hat évig és az összes környező szigetre Ő továbbította az utasokat hajóval. Én ezzel vitánkat lezártnak tekintem, ha mégis jövök Tolora majd még kérdezek de már max az apartmanról. Jónak lenni! Barátsággal: SOMA alias Sándor Tamás leendő idegenforgalmi szakmenedzser, történész-muzeológus-politológus EU pályázatíró és projektmenedzser, valutapénztáros, banki ügyintéző, cserkész külügyes.
Sándor Tamás Dátum: 2012-07-13 20:09:53
inkább-sorry. De ha informálnak róla cca. december végén, január elején-ha már tudják milyen kirándulás indul jövőre talán nemcsak egy éjt hanem két hetet is eltöltenék Toloban.
Sándor Tamás Dátum: 2012-07-13 20:07:59
De mivel én két hétre mennék, ez így nekem kevés lenne,így lehet görög körút lesz inká belőle.Lévén ott garantáltan nem marad el a program.